Şimdi Ara

The First Berserker : KHAZAN | PS5 | ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: witcher_king Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
176
Cevap
8
Favori
5.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Easy ve normal kupa varmis sanirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt

Cvp için tşk ederim sizce dual wieldmi etkili oyunda spearmi etkili ilk aldıgımda spear çok hoşuma gitti ama sonrasında güçlü dual wield düşünce daha etkili gibi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MustafaKemal.. kullanıcısına yanıt
    Ben daha baslamadim hocam ac shadows oynuyorum

• Videoda bakıyorum adam viper bosuna 5 canla geliyor. Ben 4 canla geldim. Embrr ruins başındaki npcdenmi aşdı bu bir canı birde hep mor itemler var bende hala mavi düşüyor.

• İlk Berzerker Khazan biz Kepçe diye iğrenç bir espri yapayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 1 Nisan 2025; 16:20:49 >
  • Maluca diye bir boss var feci zor.

• console-master kullanıcısına yanıt

Normal zorlukmu oynuyorsun? Easy normal arasında çok fark var normal bitir kupası varmış mecbur normalle başlayıp bitirecegiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaKemal.. -- 1 Nisan 2025; 15:12:12 >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Khazı Khazan diye ben de katkıda bulunayım

normal oynuyorum aynen. platin için bosslarda phantom yardımı almaman lazım birde. Yanlız bu maluca son yıllarda kapıştığım en zor boss olmuş. geçebilen varmı?

Evet bunu duydumda iş işten geçti normal bitirdikten sonra +1 de açılan zor modda bitirme trophysi varmış yani kısaca bu oyunun platini çok zor

Casual bir oyuncuyum hocam Easyde rahat oynanır mı yoksa yine de zorlar Mı.?

• asus1981 kullanıcısına yanıt

Bosslar biraz zorlar viper boss var o feci ama al oyna türe alışırsın keyifli

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaKemal..

Cvp için tşk ederim sizce dual wieldmi etkili oyunda spearmi etkili ilk aldıgımda spear çok hoşuma gitti ama sonrasında güçlü dual wield düşünce daha etkili gibi geldi

Spear oyunda en etkili silah, şuan aşırı Op durumda. Viper Boss'unu farmlayarak Fallen Lord's Claws eşyasını düşürmeniz lazım. Daha sonra satıcıdan da alınabiliyor,Fallen Lord's Zırh setini yapabilirseniz geçemeyeceğiniz Boss yok.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Maluca biraz zor ama 2.boss kadar zorlamadı biraz denemeye geçebilirsiniz.
    Silah olarak mor dual wield kullanıyorum, bosslara ana skill olarak da phantom swird dance var onu kullandım, silaha biraz da ateş vs basıp yanına yardımcı alınca da çık zorlamadi ama yine bir 10 15 kere ölmüşümdür herhalde.
    Oyun tarzınıza uygunsa dual wield+phantom sword dance deneyebilirsiniz.
    Ha bir de zırh seti olarak nomad var üstümde mor, demirciden yaptırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 4 Nisan 2025; 14:33:51 >
  • rtaskinlar kullanıcısına yanıt

malucayı geçtim phantom çağırmadan gidiyorum şuanda platin için bakalım

• Oyunu easyde oynayıp bitirsem oyun sonunda trophy isteyen zorluk açılırmı? Easyde oynadıgım karakter setle o zorlugu oynuyabilirmiyim? Normal beni zorluyor bilgisi olan arkadaş varmı?

• Forum ölmüş sade bu konu degil bütün konular ölü. Hey gidi dh hey nerelere geldin. Eski kullanıcılar gitti.

Harbi ya eskiden ne güzel google ile ugraşacağıma foruma sorardım benim yerime googledan öğrenip özetleyecek biri llaki çıkardı.

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

Aklınca lafmı sokuyorsun anlamadım ama oyun yada diger bölümlerde kaliteli üyeler vardı öle google falan degil alabalıktı burda çok güzel ortam vardı.

• Oyuna ilgi düşük sanırım. Satan birisine de rast gelmedim günlerdir. Fena gözükmüyor gibi ama bir yandan da yavan gibi. Kafamı karıştırdı.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.