Şimdi Ara

The First Berserker : KHAZAN | PS5 | ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
7
Favori
5.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trokka’da takıldım, sağlığını rahatça yarıya indiriyorum ama şu havaya uçup zımbırtıları saldığı anları çok fazla hasar alarak atlatıyorum ya da atlatamıyorum. Oyunu çok beğendim ama bossların sağlığının gıdım gıdım gitmesi hem farm yapma hem de oyunu oynama hevesimi öldürüyor 150 level da olsam aynı olacakmış gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luca Brasi L kullanıcısına yanıt

Ben de Trokka'da bıraktım oyunu, sonra açık kafa ile yeni bir build yapıp girerim dedim ama 3 hafta geçti aradan.

Havadan yaptığı seri saldırıları atlatınca zaten gerisi bildiğimiz reflekslere kalıyor. Buraya kadar hızlı gelmiştim, fazla da kalmadı oyun sonuna, onu da bi ara çözmek lazım.

• easy modda nasıl acaba bosslar denemek lazım

dönemiyormuşuz artık buradan neyse böyle devam

Easy Mode gives Khazan certain buffs, but the downsides include that you are locked into your decision to play on Easy Mode - there's no going back to Normal - and you will not be able to access the "true ending" to First Berserker: Khazan. Having played both modes, the difference is certainly noticeable, but I definitely wouldn't consider it easy. In Easy Mode, Khazan's stats and performance are affected in the following ways:

• Overall damage against enemies is increased
    • Overall damage received is decreased
    • All elemental resistances are increased
    • Stamina recharge rate is increased
    • Stamina damage from Brink Guards is increased
    • Weight limit is increased
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Khazan ekibinin bana hediye vermesi lazım normal modda summonsuz bitirdim oyunu ama anam ağladı tabiri caizse 😅 platin akıl işi değil bu oyunda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LeonHeart_06 kullanıcısına yanıt

zor daha nekadar zor yapılabilir eziyete dönüyor biryerden sonra The First Berserker : KHAZAN | PS5 | ANA KONU 

Bütün souls oyunlarını platinleyen biri olarak beni en çok zorlayan bu oyun oldu. Ama ilginç bir şekilde oyundan aşırı keyif aldım 😂

valla bende bırakamadım çok keyif veriyor sakin kafayla The First Berserker : KHAZAN | PS5 | ANA KONU 

adamlar taş gibi oyun yapmış tebrik etmek lazım

Kesinlikle hocam son zamanlarda oynadığım en keyifli ve sağlam oyunlardan, zaten bu türün bağımlısıyım 🙂 en kısa zamanda Ng+ yapmayı düşünüyorum.

• Maluca çok zorladı beni. Geçmesi bi 5 saatimi aldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    Son boss'u hiç görme o zaman hocam maluca yanında çocuk oyuncağı kalıyor 😄

O da isterse 10 saat sürsün. Pes etmek yok geçeriz

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam oyunun zevki burada çıkıyor işte 😀

• Güçlü bir build öneriniz var mı? Özellikle oyun başı için. Spear ile daha rahat gibiyim yakın temastan kaçmak adına. Ama statsları hep dengeli verdim emin olamadığım için. Şunlara bas, şunları 3-5 puan geriden getir dediklerinizi dinlemek isterim arkadaşlar The First Berserker : KHAZAN | PS5 | ANA KONU 

• mhasal kullanıcısına yanıt
    Hocam spear ve golden armor set öneririm statları da vitality, stamina ve proficiency olarak düzenli dağıt. Skill kısmı biraz karışık kendi oynama düzenine bağlı deneme yanılma şeklinde yapabilirsin

• Saçma bir şekilde boss'lar aşırı uzun sıkıyor bir süre sonra toplam 4 fazdan oluşuyor viper bossu ile başlıyor bu terane bıraktım çekilmez böyle.

• Trokka da tamam zor olan boss'lar değil aslında, can barlarının yüksekliği

• Son boss'un 3 faz olması sebebiyle fazla abartıldığını düşünüyorum. Keza diğer birçok souls like oyunuyla kıyaslanamaz bile zorluğu. Yine de kolay demeyeceğim ama Golden armor set ve Spear ile içinden çok rahat geçersiniz. Ben sakin kafayla 3-4 denemede geçtim.

Bu arada Fantom kullandım ama onlar boss'un ilk fazında eseelatü vesselam zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skalpel'i yenip
    Mission Completed yazmasına rağmen kalkıp devam ettiği an
    aklım çıktı çok yaratıcı bir fikirmiş.

• The First Berserker : KHAZAN | PS5 | ANA KONU

Bu ne ya

• The First Berserker : KHAZAN | PS5 | ANA KONU

Son boss'a geldim. Şans dileyin

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.