Şimdi Ara

programlamaya başlamak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu tarz konular açarken hep kısa kesiceğimi düşünüyorum ama çok uzun yazıyorum umarım bu sefer kısacık anlatabilirim.

hayatımın bilgisayar üzerine devam edeceğini ortalama ilk okul beşde felan karar verdim ve o zamanlardan oyun dışında kodlama yapmaya çalıştım. ama oyunlar daha agır bastı tabiki öyle devam edildi ama çok çok az bir temel oluştu.
    kocaeli'de anadolu teknik lisesinde bilgisayar okudum dal olarak web tasarım seçtim kodlama ve gelecek açısından hiçbirşey kazanmadım. birinci sınıfta pascal ile temel oluşturmaya çalıştılar ve sadece birkaç döngü öğrenmiş oldum bunun dışında Sıfır. meslek liselerinden iki yıllık meslek yüksek okullarına geçiş hakkımı kullanarak yine kocaeli'de bir myo'dayım. ilk senem bitti ve burda en azından liseden bir adım ötedeler en azından birşeyler gösteriyorlar. ama temeli olan insanlar anlıyor olmayanlar anlamıyor. ben ortalarda bir yerdeyim az anlıyorum diyelim. en azından hiç programlama dersi bırakmadım geride. ama otur yaz deseler yazamam çünkü adam mysql sınavını kağıt üzerinde yapıyor? neyse eğitim sistemine birşey demiyorum oraya girersem çok uzar. şuan ikinci sınıfa başlıcam ve artık okul umrumda değil çoğu programcının okumadan buralarda olduğunu biliyorum tanıdıklarımda var. zamanında 0 kod ile netten para kazanmışlığım çok var. tek istediğim oturup birşeyler yazabilmek. nerden başlamalıyım? çok genel bir soru oldu ama. bana bu konuda yardım edebilcek çok profesyonel insanlar olduğunu biliyorum. bunu okuyanlardan bazılarıda öyle.. sadece bana 5-10 dakikasını ayırırsa belkide bir insanın tüm geleceğini değiştircek. veya bu konuya hiç cevap gelmicek 0+0=0 olarak devam edicem. uzatmıyorum. kimseden kod bilgisi istemiyorum kimseden bana ders vermesini istemiyorum. tek istediğim yol gösterilmesi.

teşekkürler.

not konu yanlış yere açıldığı için bir kere daha açtım ilk konunun silinmesini istiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_79249354/f_//tm.htm

• İngilizcen hangi seviyede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTML, CSS bunları çok iyi bilmen gerek. Bizim lisede ömer diye bir çocuk vardı. Bilmediği programlama dili yoktu neredeyse. Ona sorarken nasıl başardın bunları falan diye. Her şeyden önce yaptığı işi seviyor adam. Bedavaya milletin sitelerini falan yaptım. Eğitim setleri izledim. Kendi programımı yazmaya çalıştım falan dedi. Şimdi milyarlara siteler yapıyor. Ve kendi şirketini kuracak. Bende bir ara ona özenip gireyim dedim bu programlama işine aman hiç bana göre değil.
  • kardeş temelin olması gerek kafandan yazılmıyor o kodlar. en az üniversiteye kadar okuyup üniversite 2.sınıfta terk et ve sonra her zaman ki zenginler gibi sende okulu terk ettikten sonra kod yazmaya başla ve zengin ol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfırdan Ders Öğrenmek ?
    3 yıl önce açıldı
    fpga ya başlamak
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.