Şimdi Ara

PROGRAMLAMA DİLLERİYLE İLGİLİ SORUM VAR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN BİLGİSAYAR KULLANIMINDA ÇOK HEVESLİYİM VE İYİDE KULLANDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM..
    BU YAZ TATİLİNDE PROGRAMLAMA DİLLERİNDEN BİRİNE BAŞLAMAK İSTİYORUM ANCAK TRAJİKOMİK OLAN DURUM HİÇ BİR BİLGİM YOK.. NERDEN BAŞLAMALIYIM HANGİ DİL İLE BAŞLAMALIYIM Bİ AKIL VERİN MESELA EN BASİT DİL NEDİR NASIL ÖĞRENİLİR BİR SİTE YADA .PDF Sİ OLAN BİR KİTAP ÖNERİR MİSİNİZ BANA Bİ ANLATIN ARKADAŞLAR TÜM DETAYLARIYLA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cgoogle

Bak derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seninle Aynı durumdayım ve 1 ay kadar oldu smallbasic kullanıyorum "Lise 3 e gidiyorum teknik lise değil"
    Kullanımı hakkında biraz bilgim var eğer başlayıp takıldığın yer olursa olabildiğince yardım ederim.
  • c++ veya java hangisnini begenirsen basla fakat bu ciddi bir istir göze al sabir ve kafa gerekli yaz tatlili hevesi olamaz.
  • Ne ile ilgilendiğine bağlı bir sey bu ,hayatında yazılımın nerede bağlı olacağına bağlı ve ne yapmayı hayal ettiğine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli.

c++ veya java hangisnini begenirsen basla fakat bu ciddi bir istir göze al sabir ve kafa gerekli yaz tatlili hevesi olamaz.

yanlış anlamışsın ben yaz tatilinde BAŞLIYCAM demişim 3 ay sonunda bırakıcam demedim.. bende senin gibi düşündüm araştırmalarım sonucunda.. ama herkes diyorki başlıycaksan ilk başta temel kavramları öğrenmen için mesela python kullanmayı öğren asla kapasitesi geniş programlamalar kullanma diyorlar.. dün başladım ve değişkenin ne olduğunu falan öğrendim devam ediyimi ben yaz tatiline kadar pyhtonu yaz tatilindede c serisinden birine başlamayı planlıyorum önerin ne senin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emg125

Ne ile ilgilendiğine bağlı bir sey bu ,hayatında yazılımın nerede bağlı olacağına bağlı ve ne yapmayı hayal ettiğine

Örneğin kendi küçük programlarımı kendim üretmek istiyorum küçük oyunlar yapmak istiyorum(çocukluk hayalim=)) pythona başladım sende bir süre buna devam etmelimiyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMehmet015

Seninle Aynı durumdayım ve 1 ay kadar oldu smallbasic kullanıyorum "Lise 3 e gidiyorum teknik lise değil"
    Kullanımı hakkında biraz bilgim var eğer başlayıp takıldığın yer olursa olabildiğince yardım ederim.

Teşekkür ederim bende pythona başladım onu biliyorsan eğer onunla ilgili soru sorabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkockanat

quote:

Ne ile ilgilendiğine bağlı bir sey bu ,hayatında yazılımın nerede bağlı olacağına bağlı ve ne yapmayı hayal ettiğine

Örneğin kendi küçük programlarımı kendim üretmek istiyorum küçük oyunlar yapmak istiyorum(çocukluk hayalim=)) pythona başladım sende bir süre buna devam etmelimiyim?

Algoritma bilgisi için iyi bir dil ama bence c# ve java hem suan için güncel hemde anlasılması kolay diller bunlarda devam etmeni öneririm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakkockanat

quote:

Algoritma bilgisi için iyi bir dil ama bence c# ve java hem suan için güncel hemde anlasılması kolay diller bunlarda devam etmeni öneririm

bende öyle düşünüyorum genel kavramları bunda öğrenip c serisine geçiş yapıcam

• burakkockanat B kullanıcısına yanıt
    Üzgünüm fakat 17 yaşındayım ve daha bunlara bakabilme şansım yeni oldu sadece small basic kullanabiliyorum ^^
  • quote:

Üzgünüm fakat 17 yaşındayım ve daha bunlara bakabilme şansım yeni oldu sadece small basic kullanabiliyorum ^^

Ben 15 yaşındayım :D

• burakkockanat B kullanıcısına yanıt
    Çok daha şanslısın
  • quote:

Çok daha şanslısın

Kesinlikle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.