Şimdi Ara

Programlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
2
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben meslek lisesi bilgisayar mezunuyum pek birşey kazanamadik o zaman bizimde işimize geliyordu derslerin bos geçmesi hocanın geç gelmesi simdi kendi çabalarıyla kendimi geliştirmek yeni bir başlangıç yapmak istiyorum nereden başlamamı hangi dil ile başlamamı tavsiye edersiniz yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dilden ziyade mantığı yani algoritmayı çözmeye bak dostum,ondan sonra yapman gereken çalışmak istediğin programlama dilinin mantığını öğrenmen..Dil seçimide sana kalmış bir durum;ilgileneceğin alana göre değişir..Benim kişisel tercihim;C#'tır..Ama bu C# 'ın iyi olduğu anlamına gelmesin,tamamen kişisel bir durum.
  • Yazılım güzeldir ve C# 'ı ben de tavsiye ederim. Kaynak bulma bakımından C# daha iyidir. Tabi öncesinde arkadaşımızın da dediği gibi; hangi dili öğrenirsen öğren ilk olarak algoritma mantığını İYİ kavraman gerekli. Sonrasında dile başlarsın. C# ta belli bir aşamaya geldikten sonra MS SQL (veri tabanı yapısı) öğrenmelisin. Böylelikle masa üstü yazılımlar geliştirebilmeye başlarsın. Sonrasında ASP.NET öğrenmelisin ki web platformunda yazılım geliştirmeye başlayabil. Tüm bunlar için aceleci olmaman da lazım. Kendi başına birşeyler yapmak istiyorsan sindire sindire öğrenmelisin.

Bunun için ilk aşamada "Çizgi Tagem" 'in ücretsiz videolarına bakmanı tavsiye ederim. Nasıl bir mantık yürütmen gerektiğine yardımcı olacaktır. Nette arat bu isimle ve ücretsiz kaydol. Sonra eğitimlere katıl ve izle... İzlerken KENDİN DE YAPILANLARI UYGULAMAYI SAKIN UNUTMA!

Ankara Nakliyat işlerinizde kaliteli hizmet...

• Tesekkur ederim dediklerinizi uygulayacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.