Şimdi Ara

Programımla ilgili sorunum var yardımcı olabilir misiniz acaba ??? :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar programımdan bahsediyim ben salı günü bacak arka kol çarşamba günü üst göğüs biceps perşembe günü omuz kanat cuma günü l-carnitine eşliğinde kardiyo cumartesi de göğüs biceps çalısıyorum ama aynı zamanda wrist yani bilek ve adonis bölgesi için bir kaç hareket uygulamak istiyorum bunu hangi güne koysam kardiyo günü mü yapsam bilemedim veya kas grubu günü mü çalışsam tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba rica etsem ???

• Omuz kanat çalıştığın gün bilekte çalışabilirsin. Kol ile aynı gün çalışanlar da var ancak ben gerek gördüklerimden gerek kendi tecrübelerimden kol ile aynı gün çalışmak fazla yoruyor bilekleri.

Ve yapabilirsen eğer bacak çalıştığın gün başka bir kas grubu çalışma. Bacak programını tek başına tek gün ayırabilirsen daha iyi olur.
  • Teşekkür ederim kardeş peki adonis olayını ne zaman çalışıyim hergün falan yapılır mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karın,oblik,adonis birer gün arayla çalışılabilir. kendini hızlı yenileyen kaslardır. her antremandan sonra çalışabilirsin.

Bileği haftanın son gününe koy ki diğer antremanların verimi düşmesin bilek yüzünden. bilek çalıştıkdan sonra 1-2 gün dinlenme olsun.
  • Teşekkür ederim saolun bende zaten karını her gün idmandan önce yapiyodun adonisi de yaparım bundan sonra idmandan önce bileği de cumartesi göğüs ve bicepsle birlikte yaparım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omuz kanat zor olmuyor mu ? bence birde sırt-triceps ve bacak-omuz deneyin.
  • Omuz ve kanat bence iyi oluyo ya zor oluyo evet ama kullandıgım supplementler sağlam o kadar da zorlamıyor bacak yaptıktan sonra arka kolu sağlam basabiliyorum malum testesteronlarıda artırıyor güzel bence yani göğüs ve üst göğüsü de farklı günlerde yapıyorum ben bu da çok iyi verim sağlıyo tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.