Şimdi Ara

Programıma dersleri sığdıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma öğlen 14:00a kadar dershane var.

O yüzden Pazartesi ve haftasonları sabahtan full çalışabiliyorum.

Pazartesi: sabah ve öğle MAT, akşam GEO
    Salı: FİZİK, KİMYA
    Çarş: FİZİK, GEO
    Perş: FİZİK, GEO
    Cuma: MAT, KİMYA
    Cumartesi: dinlenme, akşam tekrar
    Pazar: sabah ve öğle MAT, akşam GEO

biyoloji, türkçeye hiç vakit kalmıyor. konu eksiğim olduğu için derslere çalışmam uzun sürüyor. 3 gün mata bakamıyorum. bu rahatsız ediyor. hem matı arttırıp hemde diğer dersleri nasıl sığdırcam bilmiyorum.

• Çok zor işler bunlar yaa

Matı azaltmayı dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon fiziği azalt
  • Çalışma saatini arttıracaksın.

Asla Matematik ve geometriden kısma, en önemliler onlar yeni sistemde.

Fen çalıştığın kadar Türkçe bak bunu ihmal etme yeni sistemde etkisi Fizikten ve Kimyadan toplayınca bile fazla oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingboy14

Çalışma saatini arttıracaksın.

Asla Matematik ve geometriden kısma, en önemliler onlar yeni sistemde.

Fen çalıştığın kadar Türkçe bak bunu ihmal etme yeni sistemde etkisi Fizikten ve Kimyadan toplayınca bile fazla oluyor.

Aslında tüm gün çalışıyorum ama dersler fazla vaktimi alıyor. 2 dersi geçemiyorum. daha az baktığımda ise derste pek ilerleyemiyorum.
    Matematiğe az bakıyorum gibi geliyor. Cumartesi akşamı da mat çalışıyordum sonra o zamanı tekrar'a ayırdım. Mat sayısını arttırmak istiyorum ama şuan bile diğer dersler yetişmiyor. Türkçeye de bakmam gerekiyor. Biyolojiye hiç başlayamadım.
  • Bence biyolojiye başlayamamış olmanız sıkıntı değil çabuk unutulan bir ders istikrar gerektiriyor.Ama türkçeye vakit kalmıyor olması büyük sıkıntı.Programa her gün 40 türkçe sorusu ekleyin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drmer -- 23 Ekim 2017; 22:14:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drmer

Bence biyolojiye başlayamamış olmanız sıkıntı değil çabuk unutulan bir ders istikrar gerektiriyor.Ama türkçeye vakit kalmıyor olması büyük sıkıntı.Programa her gün 40 türkçe sorusu ekleyin bence

Türkçeye bende önem vermek istiyorum hocam. Her gün paragraf çözeceğim ama onun haricinde konularada çalışmam gerekiyor. Ayarlayabilirim umarım.

Biyoloji çok zamanımı aldığı ve sürekli tekrar istediği için bende şuan için bakmak istemiyorum. Ama bir yandanda keşke dershane ile götürebilseydim diyorum. Çünkü dershanede biyoloji iyi gidiyor. Bi ben hocayı yakalayamadım. Şimdi yakalamaya çalışsam baya tüm günlerimi yiyecek. Çünkü temelim bile yok. Büyük ihtimal son aylara kalacak.

Adamlar günün çoğunu okulda geçiriyor. Ben ise mezunken zaman sıkıntısı yaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 24 Ekim 2017; 7:22:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birde değişiklik olup sosyal eklenirse halimi hiç düşünemiyorum.
  • Drmer D kullanıcısına yanıt
    Hocam biyoloji nankördür.Tekrar etmezsen unutursun.

• Kesinlikle fen dersleri genel olarak nankör maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.