Merhaba ben 15 yasındayım 1 aylık fitness adaptasyon döneminden sonra program çıkardı bana salondaki antrenör abim ama internette ve bi kaç sorduğum kişiden aldığım cevaplara göre kasların büyümesi için günlük çalıştırdığım kas sayısının programdakinden az olması gerektiğinden falan bahsetti program doğru olabilir ama benim istediğim tarz vücut için doğrumudur? Ben fazla olmasada geniş kol, Göğsümün karnımdan ileride ve birazda parçalanmak istiyorum aşşağıdada verdiği programdan bahsedicem bu arada boyum 173 kilom 71.3
2.Gün Shoulder press 4x10 Dumbell ön omuz 4x10 Laterol 4x10 Pushdown 4x12 Tek dumbell triceps 3x10 Leg press 4x12 Leg extension 4x12
Bunları bi gün antrenman bi gün off yaparak yapıyorum sırasıyla ve hergün antrenmana 15 space walk 15 bisiklet ve 15 yürüyüşle başlıyorum 4x25 mekik 4x10 karna çekiş 2x30 da yan bel çalışarak bitiriyorum alternatif program yada değişiklik önerisi yapabilirmisiniz yada bu program kesinlike doğrumudur? Şimdiden teşekkür ederim
Başlangıç için yeterli bi program, bir zamandan sonra bölgeler gün gün ayrılabilir fakat şuan için iyi gibi.