Şimdi Ara

Program yaptım gel yorumla...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mat1: Temelim iyidir okulla birlikte gidip konuların testlerini evde çözüyorum.

Mat2: Temelim iyidir aynı şekilde okulla birlikte gidip testi evde çözüyorum.

Fizik: Ygs fizik konularını bitirdim fakat zorlaniyorum. Sanki konuları bilmiyormuş gibi hissediyorum. Limit sb bitti yayindenizi aldım hiç zevk alarak çözemiyorum.

Biyoloji: Ygs biyoloji bitti palme ve limit çözüyorum. Lys biyo başlasam mı yoksa okulda hocanın lysye gelmesini mi beklesem bilemedim

Kimya: Ygs kimya konular bitti palme çözüyorum. Lysde de elektrokimya çap bitti soru bankası çözücem.

L-T-İ: Apotemi Limit bitti. Apotemi türev maraton kaldi. Apotemi integral başlayacağım. Bunların yanında ucdortbes çözüyorum. Bu üçlü konuya çok önem veriyorum.

Problemler: Gür problemler aldım bitti. Apotemiye başlayacağım.

Geometri: Temelim yoktur. Okulda zamanimi bu derse ayiracagim mpsler çözülecek

Temel lisedeyim bütün derslerde hocalar en baştan anlatmaya başladı ondan dolayı okuldaki hocaları mı beklesem tarzı tereddütlerim var.

Program yaptım gel yorumla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KokceliMehmet -- 12 Kasım 2017; 21:27:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bunu görünce bi arkadasım geldi aklıma o da böyleydi ama süre bazlı değil soru sayısı bazlı ilerlerdi 7kya girmişti.Yani uyabilen adama iyi program tabi.Yapabilirsen ne ala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.