Şimdi Ara

Program yapmak için ekipman tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu yaz youtube kanalı açıp videolar çekmeyi planlıyorum. İhtiyacım olan şey kamera fakat onun yanında tripot ve mikrofonda gerekiyor. Ufak yaka mikrofonları oluyor, onları kameraya bağlayamayız sanıyorum bağlasak bile o kablo nereden dolanıp nereye gidecek, telefona takıp ses kaydını telefondan videonun üstüne mi alsam diyorum? Birde en azından 720p ve net bir kayıt yapan kamera ne kadar mal olur? Başlangıç için ucuz bir kamera önerebilir misiniz?

• JackkerL kullanıcısına yanıt
    Burada bütçe önemli, bütçenizi söyleyin yardımcı olmaya çalışalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Burada bütçe önemli, bütçenizi söyleyin yardımcı olmaya çalışalım

Kamera için bütçem 350-500 arası, diğer malzemelere veya kameraya ekleme yapabileceğim 250 lira daha bütçem var
  • Peki ne çekeceksiniz, nerede çekeceksiniz? Röportaj falansa bir şeyler tavsiye edebiliriz

• quote:

Peki ne çekeceksiniz, nerede çekeceksiniz? Röportaj falansa bir şeyler tavsiye edebiliriz

Yok hocam videolar daha çok şu saniyedeki gibi olacakhttps://youtu.be/hVruizzGkWc?t=1m45s mekan dış ve iç değişebilir, genel olarak açı bu şekilde, bir yaka mikrofonu takıp ses kaydını telefona yapıp sesi videonun üstüne koymayı planlıyorum.

Bu arada sj4000 gibi bir action cam alayım diyorum, görüntüsü bana iyi geldi hem fiyatı uygun hemde başka şeylerde çekebilirim, yanımda taşımamda kolay olur ne diyorsunuz bu iş için sj4000 gibi kamera kullanılabilir mi? En azından başlangıç için çok da mükemmel çekmesi gerekmez ki sj4000 bence gayet iyi çekim yapıyor

• Sesi telefondan kaydedecekseniz sj4000 iş görür, geriye telefona mikrofon bulmak kalıyor, şu an müsait değilim bulamadıysanız biraz araştırın, hala bulamadıysanız yardımcı olmay çalışırım

• quote:

Sesi telefondan kaydedecekseniz sj4000 iş görür, geriye telefona mikrofon bulmak kalıyor, şu an müsait değilim bulamadıysanız biraz araştırın, hala bulamadıysanız yardımcı olmay çalışırım

Hocam bir arkadaşımın gopro kamerasını satın alacağım, kayıt için mikrofonda buldum herşey tamam inşallah, saolun yardımlarınız için :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • JackkerL kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: JackkerL

quote:

Peki ne çekeceksiniz, nerede çekeceksiniz? Röportaj falansa bir şeyler tavsiye edebiliriz

Yok hocam videolar daha çok şu saniyedeki gibi olacakhttps://youtu.be/hVruizzGkWc?t=1m45s mekan dış ve iç değişebilir, genel olarak açı bu şekilde, bir yaka mikrofonu takıp ses kaydını telefona yapıp sesi videonun üstüne koymayı planlıyorum.

Bu arada sj4000 gibi bir action cam alayım diyorum, görüntüsü bana iyi geldi hem fiyatı uygun hemde başka şeylerde çekebilirim, yanımda taşımamda kolay olur ne diyorsunuz bu iş için sj4000 gibi kamera kullanılabilir mi? En azından başlangıç için çok da mükemmel çekmesi gerekmez ki sj4000 bence gayet iyi çekim yapıyor

Merhaba,

telefon ile ses kayıtı pek sağlıklı olmayabilirdi. Size tavsiyem, iyi bir yaka mikrofonu + 50 - 100 liralık ses kayıt cihazı ses için işinizi görür. Sonra da FCPX tarzında bir program ile, iki dosyayı birleştirirsiniz.

Go pro tarzı birşey işinize yarayabilir. Işık antremanı yapmanızda fayda var çekimlerden önce.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.