Şimdi Ara

Profilo DF 3202 Derin Dondurucu Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu derin dondurucuyu almayı düşünüyorum, kullanan veya fikri olan varsa belirtebilir mi?

Dolap tipi derin dondurucu
    7 çekmeceli
    24 saatte 27 kg. dondurma kapasitesi
    Arıza halinde 20 saat koruma
    Toplam kapasite 243 lt.
    Boyutlar (YxGxD): 170X60X60 cm
    Enerji Tüketimi : B Yıllık - 358Kw

http://www.profilo.com.tr/urun.asp?intCategoryId=7

• uzun bir süre olmuş, belki ürünü almışsınızdır. Ben de bu üründe çok kararsız kaldım. Electroworld mağazasında electrolux 25291 ile bu ürün yan yana duruyordu, her yönüyle electrolux'ün profilo'dan üstün olduğunu gördüm, öncelikle A sınıfı, boyu 160 cm olmasına rağmen net hacmi profilo'dan daha fazlaydı. 125 lira daha fazla verip electrolux aldım, satıcı da profilo'yu tavsiye etmem dedi... bilginize...
    10 gün önce ben de aynı ürünü, ve aynı durumda aldım, Vestel ve bir kaç markayı başka mağazalarda gördükten sonra en son Electroworlde gittim. Profilo, Siemens (B sınıfı) ve Elekrolux bir aradaydı. Hiç düşünmeden elekctroluxu tercih ettim ve henüz görevliler yanımıza gelmemişti ben tercihimi yaptığımda, kararımı duyduklarında en doğru seçim dediler. Ve tabii DH yorumlarını okumuştum önceden :)

melih06 şubat ayında yazmışsınız, o zaman bu ürün ne kadardı electrowrldde merak ettim? Ben 11 Kasımda 1.099 TL ye 10 ay taksitle aldım, ödemeler 2 ay sonra başlayacak. Ve memnunmusunuz, yazarsanız sevinirim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.