Şimdi Ara

Arçelik 7083 Çam. Mak. Başlatma Simgesi Yanıp Sönüyor ve Çalışmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
52.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Makinemin başlatma simgesi yanıp sönüyor ve makine başka tepki vermiyor. Ana program simgesi yanıyor. Muhtemelen bir programda takılı kalmış. Programları mini yıkama dışında bir şeye alınca ekrandaki devir ve sıcaklık göstergeleri gidiyor. Mini yıkamaya getirince geri geliyor. Başlat/iptal düğmesine basılı tutunca bir şey değişmiyor. Servis ana kart değişecek demiş 90 TL. Düzeltme için tavsiyesi olan varsa memnun olurum.



  • test programına girebiliyormusunz ? normalde 3 sn basında başlat tuşuna bitmesi lazım ve bir arıza olduğu ortada garantisi hala varsa para vermeyin kullanıcı hatası olmadığından eminseniz hakkınızı arayın en azından minimum paraya değiştirirler
  • Malesef garantisi bitti başla düğmesine basılı tutunca birşey olmuyor test programına nasıl gireceğiz acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam hayirlamiyorum ama pamuklu programina getirip baslatma tusuna basiliyordu galiba sonra otomatik program ilerliyor yikama sikma baslat digmesine basarak kademe ilerlitiliyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EyezBerg

    Merhabalar. Makinemin başlatma simgesi yanıp sönüyor ve makine başka tepki vermiyor. Ana program simgesi yanıyor. Muhtemelen bir programda takılı kalmış. Programları mini yıkama dışında bir şeye alınca ekrandaki devir ve sıcaklık göstergeleri gidiyor. Mini yıkamaya getirince geri geliyor. Başlat/iptal düğmesine basılı tutunca bir şey değişmiyor. Servis ana kart değişecek demiş 90 TL. Düzeltme için tavsiyesi olan varsa memnun olurum.

    Başla/Dur tuşuna basılı tutup 2sn. bekleyin ve elinizi tuştan çekmeden açma kapama tuşuna basın ekranda ---- görünene kadar başla/dur tuşundan elinizi çekmeyin ---- gördüğünüzde elinizi çekebilirsiniz.Daha sonra başla/dur tuşuna her bastığınızda makine belirli adımlarla ilerler 1. basımda ön yıkama gözünden 2. basımda ana yıkama 3. basımda yumuşatıcı 4. basımda çift girişliyse sıcak su tek girişli ise tüm gözlerden su alır. Suyu cam hizasına getirmemeye çalışın her basımda 4-5sn. bekleyin 5. basımda ısıtıcı devreye girer eğer bir daha basmassanız suyu 100'C ye getirene kadar ısıtıcı çalışır. Başla/dur tuşuna bastığınızda ısıtıcı devreden çıkar ve makine sağ yönde su jeti ile birlikte yıkamaya başlar.Yaklaşık 5 dk bekleyin ve sonra Başla/dur tuşuna tekrar basın makine bu sefer sol yönde su jeti ile birlikte yıkama yapar.5 dk daha bekledikten sonra tekrar basın makine su atmaya başlayacak 5sn. bekleyin içerde su olsa bile tekrar başla/dur tuşuna basın makine en yüksek devire çıkacaktır.
  • Dediğiniz gibi yapıp test menüsüne giriyorum. Ekranda E09 yazıyor ve elimi başlattan çektiğim anda lcd'deki tüm göstergeler yanıyor ve hangi düğmeye basarsam basayım bir şey değişmiyor. Servis 90 TL ye kart değişmeli dedi. Uygun mu sizce? Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EyezBerg

    Dediğiniz gibi yapıp test menüsüne giriyorum. Ekranda E09 yazıyor ve elimi başlattan çektiğim anda lcd'deki tüm göstergeler yanıyor ve hangi düğmeye basarsam basayım bir şey değişmiyor. Servis 90 TL ye kart değişmeli dedi. Uygun mu sizce? Teşekkürler.

    e09 hatasını servıse bı sorun
  • Kapı kilit sistemi ve anakart servis tarafından değiştirildi. 94 TL tuttu, 80 TL verdik. Sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.