Şimdi Ara

Profilo CMG140DTR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
5.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n11'de Profilo CMG140DTR 9 Kg Çamaşır Makinesi 1.799,00 TL yerine 1.399,00 TL
    urun.n11.com
    Çamaşır Makinesi Fiyatları & Kampanyaları - n11.com
    http://urun.n11.com/camasir-makinesi/profilo-cmg140dtr-9-kg-camasir-makinesi-P117055499

Arkadaşlar bu ürün hala alınabilir ürünmü ?
    Sesi ve yıkaması nasıl kullananlar yorum yaparsa sevinirim, şimdiden teşekkürler

Veya 1500₺ civarında tavsiyesi olanlar varsa düşünebilirim.

Geçen yıl profilo BD3157W2NN buzdolabı aldık memnun kaldık çamaşır makinesinide profilo düşünüyorum açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ürünü satın aldım, kupon ile birlikte 1329.00₺ + 6 taksite geldi inşallah memnun kalırız.

• Hayırlı olsun, bana ürünün ön tarafı çok ucuz duruyor gibi geldi. Belki görselden öyle bir intiba edinmiş olabilirim , Profilo nun hangi model kodlu çamaşır makineleri Alman üretimiydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 17 Ağustos 2017; 0:43:50 >
  • face1tr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam inşallah memnun kalırız

Bilgim yok malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

Hayırlı olsun, bana ürünün ön tarafı çok ucuz duruyor gibi geldi. Belki görselden öyle bir intiba edinmiş olabilirim , Profilo nun hangi model kodlu çamaşır makineleri Alman üretimiydi?

Bu sorunun cevabını ben de bekliyorum. 4 yıldır böyle bir Profilo kullanıyoruz ve tek kelimeyle mükemmel. Şimdi kayınvalideme lazım; ancak bizdeki modelin üretimi durmuş. Az programlı olsun ama Alman malı olsun istiyorum.
  • Makine teslim 1 saat önce teslim edildi, servis arayıp kurulum için randevu istedi. 10' içinde gelip kurulum yaptı baya hızlılar

1329₺ Makineyi aldım 6 taksit

219₺ +4 yıl garantiyi uzattım (bütün parçalar dahil) 12 taksit

1548₺ maliyet inşallah memnun kalırız

• Makina tam dolu olduğunda hiç ses yok sadece su alırken su sesi geliyor.

Her iki yıkamada da 1400 devirde sıkma yaptı

1400 devir motora göre normal sesi var rahatsız edici değil.

Bana toplam maliyeti 1329₺ + 219₺ = 1548₺ (+4 yıl bütün parçalar garanti dahili) fiyata göre güzel ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch WAS20461
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim Electrolux makinede arıza yaptı. Servis geldi kilit arızası görünüyor ama buna bağlı kart arızası da olabilir dedi. Kilidi değiştiririm ama arızanın gideceğine garanti veremem dedi. Bizim kafalar iyice karıştı. Kilide para verip kurtarsak sorun değil de kart arızası riski var. O zaman rakam uçacak. Kafam karışık iyice sizin aldığınız makine de aklımı çeliyor. Bunun CMI VE CMS modelleri de var. Aralarında teknik terimler dışında ciddi fark yok gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • storm kullanıcısına yanıt
    Hocam detaylı bilgi için bayiye gidip incelemek lazım ben gidim soramadım vaktim olmadığı için fiyat da uygun olunca CMG modelini aldım.kısa bir süre oldu ama şuanlık memnunuz

CMS ve CMI modellerinin biri ithal üründür tahminimce.

• Hepsi Türkiye üretimi. CMI da EDoz özelliği varmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CMG'den farklı olarak CMS ve CMI'da olan ortak özellikler ise Kan. Çay, Ter ve Yağ lekeleri için özel leke çıkarma programı ve tambur temizleme programı. Bu programlar CMG140'ta öğrenebildiğim kadarıyla yok yanılıyorsam bilgilendirin.
  • yaklaşık 1,5-2 yıldır aynı makineyi kullanıyoruz.

Bazen sıkma yapmıyordu, servis geldi ve aşırı yükleme yapılınca makine kendini korumaya alıyormuş.Tambur v.s. düşmesin diye.Çamaşırı koyunca üstünde 1 karış boş yer kalsın dedi.
    Güzel makine şuana kadar sıkıntı görmedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lnescapabLe

Makine teslim 1 saat önce teslim edildi, servis arayıp kurulum için randevu istedi. 10' içinde gelip kurulum yaptı baya hızlılar

1329₺ Makineyi aldım 6 taksit

219₺ +4 yıl garantiyi uzattım (bütün parçalar dahil) 12 taksit

1548₺ maliyet inşallah memnun kalırız

Profilo çamaşır makinesinden memnun Muş'un hocam anama alacam da i

• Memnunuz hocam tavsiye ederim.

• Bende bugün N11 den 1.319 TL ye aldım. Baya araştırdım çoğu kişi memnun. Elime ulaştığında deneme yapıp paylaşırım. Baya iyi bir ürün gibi duruyor. Umarım sıkıntı yaşamayız :D

https://urun.n11.com/camasir-makinesi/profilo-cmg140dtr-a-9-kg-1400-devir-P36157411
  • NaciTosun kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: NaciTosun

Bende bugün N11 den 1.319 TL ye aldım. Baya araştırdım çoğu kişi memnun. Elime ulaştığında deneme yapıp paylaşırım. Baya iyi bir ürün gibi duruyor. Umarım sıkıntı yaşamayız :D

https://urun.n11.com/camasir-makinesi/profilo-cmg140dtr-a-9-kg-1400-devir-P36157411

Ürün ulaştımı elinize bende almayı düşünüyorum. 20 yıllık makine bosch marka makine var elimde çalışıyor .ufak tefek masrafları oluyor bazen.

• anto0707 A kullanıcısına yanıt
    Ürün elime ulaştı. Daha henüz çamaşır yıkamak nasip olmadı ama boş haliyle çalıştırdık gram ses yok. Ayrıca baya hızlı geldi ürün.Profilo CMG140DTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaciTosun

Ürün elime ulaştı. Daha henüz çamaşır yıkamak nasip olmadı ama boş haliyle çalıştırdık gram ses yok. Ayrıca baya hızlı geldi ürün.Profilo CMG140DTR

Hayırlı olsun. 1319 tl yi kaçırdım o fiyatlara düşerse inşallah bende almayı düşünüyorum.

• Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyoruz. n11den inidirim çekleri ile birlikte 1360 liraya almıştım. Kodunu hatırlayamadığım Bosch marka alternatifi var fakar 150-200 lira daha fazla. 9kg olması avantaj. Yeteri kadar sessiz çalışıyor. Geri sayım sayacı, yıkama bitti alarmı, zengin yıkama seçenekleri vs. gibi avantajları mevcut. Bana kalırsa tek eksiği tamburun kasnak kayış dedikleri eski usül ayrı bi motora bağlı olması. Yeni nesil makinalarda tambur motoru ayrı değil direk tambura entegre geliyor. Lg'nin ve Samsung'un çoğu modellerinde görebilirsiniz. 1300 küsür fiyat bandında alınacak en iyi seçenek diyebilirim. 1400 devir olması da büyük avantaj, çamaşırlar çok az nemli çıkıyor. Sıkması oldukça başarılı. Hangi modda kaç kg çamaşır koymanız gerektiğini hatırlatıyor. Çok fazla çamaşır konduğunda tambur kendini korumak için sıkmaya geçmiyor. Deterjan koyduğunuz çekmecenin kendini temizleme fonksiyonu mevcut. Eski makinalardaki gibi deterjan kalıntısı bırakmıyor. Ekonomik moda alıp elektrik sarfiyatını da düşürebiliyorsunuz. Elektrik tüketimini kendi ekranında 5 kademe olarak gösteriyor. Bu özellikler makinayı tanıtan sitelerde yazmaz, bilmenizi istedim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.