Şimdi Ara

PROFİLO 1201DTR - SİEMENS WM10Y560TR FARKI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

22 senelik bozulan çamaşır makinemin ardından uzunca süredir yeni bir makine araştırması içine girdim.
    Bu forumda ki inceleme-karşılaştırma yazılarını defalarca okudum.

Ancak yine de aklıma takılan 2 şeyi sormadan edemeyeceğim.

Aynı gruba ait olan bu iki makine arasında ki fiyat farkı yalnızca program çeşitliliğine mi bağlı?

Alt yapı olarak (makinenin ömrü açısından) çok farklı özellikleri var mı?

candoğan beyden ve diğer bilenlerden yardım bekliyorum.

• zeynepferda06 Z kullanıcısına yanıt
    Profilo CM1201DTR 9 Kg. 1200 Devir Çamaşır Makinası Profilo'nun en iyi çamaşır makinasıdır. Hem Siemens'de hem de Profilo'da 3+4 Yıl garanti var. Ayrıca fırçasız motor kullanıldığından 10 Yıl motor garantisi mevcuttur.

Ürün Linki: Profilo CM1201DTR 9 Kg. 1200 Devir Çamaşır Makinası
    Fiyat 1317TL Bonus ile Vade Farksız 10 Taksit

• güzel makina ben 2 ay önce aldım gayet memnunum.
  • Profilo CM1201DTR 9 Kg. 1200 Devir Çamaşır Makinası'nı, bugün yukarda link'i olan siteden aldım.

çok ilgili, çözümleyici, yardımcı bir tutumları var.

yarın gelecek makinem, kurulduktan ve kullandıktan sonra düşüncelerimi paylaşacağım.

telefonla yardımını esirgemeyen keb@anlı23 adlı üyeye de teşekkür ederim.
  • Hayırlı olsun bende bir süre önce aldım...Memnunum...Fazla programları yok deniyor ama normal bir kullanıcıya yeterli olduğunu düşünüyorum...
  • çamaşır makinam ( Profilo 1501DTR ) siparişimin ertesi günü teslim edildi, hemen peşinden servis geldi, bağlantılarını yaptı.
    yaklaşık 15 gündür hemen hergün çalışıyor.

çok memnun kaldım makinadan.
    program sayısı az deniyor ama sıradan bir evde zaten daha fazla programa ihtiyaç duyulduğunu zannetmiyorum.

yalnız bir tek konu var ki, o da sanırım yeni teknoloji bütün makinalarda ortak olan bir durum :
    yıkama süreleri o kadar uzun ki, örneğin enerji tasarrufu (eko plus ) özelliğini seçerseniz 3 saat 38 dakika sürüyor yıkama işlemi.
    bu kadar uzun bir sürede nasıl enerji tasarrufu oluyor bilmiyorum. elektrik faturası geldiği zaman anlayacağım.

benim eski dinazor makinamda en uzun yıkama bile, en fazla 2 saat sürüyordu, belki onun alışkanlığıdır.
  • Hayırlı olsun güle güle kulanın.

Bende ilk önceleri öyle düşünüyordum daha sonra edindiğim bilgilere göre ;
    Çamaşır makinasını tamburu çevirme vs durumlarda fazla enerji tüketmiyor esas enerjiyi suyu ısıtmak için harcıyor. Eko programlarında daha az su kullanarak düşük sıcaklıklarda ama daha uzun yıkayarak normal programlardaki temizliği sağlıyor ve size tasarruf ettiriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu çamaşır makinasını 1450 tl ye profilo bayisinde buldum, bu fiyata uygunmudur yoksa başka aternatiflere de bakayım mı?

Birde alanlar ne kadara aldı yazabilirlerse kıyaslama yapabilirim.

not:netten alma şansım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @frin -- 6 Aralık 2013; 19:19:07 >
  • @frin kullanıcısına yanıt
    3-4 taksitte yapıyorsa fena fiyat değil bence..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.