Yanlış anlaşılmasın ama bunun nedenini öğrenmek isterim!
Saygılar...
Kim gizliyor karrrrdeşim?
Gizleyen adamın gizlemesi için nedeni vardır.Adı üstünde gizlemiş sana nedenini söylese gizlemenin ne manası kalcak? Tabi ölesine gizleyenlerde var
quote:
Orjinalden alıntı: İsTLee
Gizleyen adamın gizlemesi için nedeni vardır.Adı üstünde gizlemiş sana nedenini söylese gizlemenin ne manası kalcak? Tabi ölesine gizleyenlerde var
Hayır gizlediği "Profili"...
"Profili Gizleme Sebebi" değil...
özele saygı
bazı kullanıcıların profilleri kendiliğinden gizleniyor sanırım.Ben profilimi hiç gizlemediğim halde geçenlerde gzli olduğunu farkettim.
Benimki açık valla saklayacağım birşeyimi oraya koymam zaten...
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
Cevap budur!!!
bende anlamiyorum, gecenlerde bir topic acilmisti iste mesaj bolumunun altinda il,yas, vb bilgiler yazilsinmi yazilmasinmi falan hatirliyormusunuz bence yazilsa gusel olur!
Profil gizleme Msn'de sürekli olarak busy ya da away gözükmek gibi bir trend olabilir
Ya meraktan,ya ....Anlaşılmıştır umarım.
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
+1
Kimmmmmmmmm Ben miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiHani Nerde Ne zaman
İmzamda da profilimdede MSN adresim vardı. Ama bazı MSN sapıkları sırf dalga geçmek için geliyorlar diye bende kaldırdım.
İb.e herif madem geliyorsun insan gibi sohbet et, Listemde şu anda benim aklediğim ve beni ekleyen donanım haberden 35 kişi var onlardan şikayetci değilim
Son zamanlarda gelipde beni rahatsız eden boş insanlardan şikayetciyim. Zaten insan gibi sohbet edecek adam forumda tabıştıkdan sonra msn adresini verde konuşalım der.