Wins/Losses: Kazanılan/kaybedilen savaş sayısı Points: Puan Unique Pokemon: senin pokemonlarının sayısı Total Experience: toplam tecrübe - toplam exp puanı Average Experience: ortalama tecrübe(poke başına) - ortalama exğ Money: para Date Registered: kayıt zamanı
Message Signature (MM Code converted):mesajlardaki imza
Comments:yorumlar
orenmıs olduk saol
sağol
işte böyle olun fAYdalı konular açın arladaş gibi konular o neymiş abuk subuk konular açmayın
abi bunları bilmişin şunun türkçesini söylesene be ;remove notificaiton tks ettiğinin yanında yazıo
o tüm takasları silmen anlamında kullanılmış
Unique Pokemon:Pokemon Sayısı Değil Arkadaş.Sende Olan Farklı Pokemonların Sayısı.Yani Her bir pokeyi tek poke sayıyor ve farklı pokemonlarının sayısını söylüyor ßugün ke$fettim
quote:
Orjinalden alıntı: yaLcincanS
Unique Pokemon:Pokemon Sayısı Değil Arkadaş.Sende Olan Farklı Pokemonların Sayısı.Yani Her bir pokeyi tek poke sayıyor ve farklı pokemonlarının sayısını söylüyor ßugün ke$fettim
yanlış pokemon sayısı çünkü charizard yakaladım (charmander yane) 139 oldu tekrar yakaladım 140 oldu
ßende de 40 tane Gengar var ama öyle olmadı. ßenimde Unique Pokemon : 376 ama 12 sayfa pokemonum var.İstersen Sözlüğe de yaz unique diye tek,farklı kavramları çıkıyor FatihSultanMehmed Pa$am
quote:
Orjinalden alıntı: yaLcincanS
ßende de 40 tane Gengar var ama öyle olmadı. ßenimde Unique Pokemon : 376 ama 12 sayfa pokemonum var.İstersen Sözlüğe de yaz unique diye tek,farklı kavramları çıkıyor FatihSultanMehmed Pa$am
elin dilinide bi kavrayamadık gitti be
Saol
sağolll
teşekkürler arkadaşım
sagol
Bu bokomonları silahla yakalayabiliriz dimi
tabii
saol
26 ocağın konusunu niye up lıyosun ya
quote:
Orjinalden alıntı: oz_bek1905
26 ocağın konusunu niye up lıyosun ya
tarihin bi önemi yoq bunlar sürekli warrr
bütün konulara hayırlı olsun saol güle güle kullan vs vs yazıyo post kasmaya gelmiş adam ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme