Teğmen
10 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 32 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba, 1.4 manuel egea cross için kapora verdim bekliyorum. Urban veya lounge donanım alacağım araç gelirse. Aslinda otomatik araç almak istiyoruz. bugün bir araç denk geldi, egea sedan 2016 model 1.6 dizel otomatik lounge donanımli. Yağmur sensörü far sensörü vs var. Benim de kafam karıştı, 2022 model araçta urban olursa donanım olarak 2016 modelden eksikleri var, siz olsanız nasıl karar verirdiniz? Egea dct şanzıman üzer mi? 1.4 manuel cross bekle, sıfır herzaman iyidir mi dersiniz?
Merhaba ÖTV muaf otomatik araç bakıyoruz.ilk ve en önemli kriter en az yakan otomatik vites aracı bulabilmek.Çok fazla seçenek yok malum;alınabilecek,kendi donanımlarına göre en üst; sınıfına göre dolu araçlardan Stepway prestige ve i20 elite arasında tercih yapacak olsanız hangisini seçerdiniz ?
Merhaba, internet sitelerinde araba ararken ilan sahiplerinin otomatik-yarı otomatik seçeneğini doğru girmeme ihtimaline karşılık; hangi araçlar tam otomatik hangileri yarı otomatik nereden nasıl anlayacağım? Hangi marka hangi tipi kullanır;modellere göre,model yıllarına göre farklıysa bunu nasıl ayırt edebilirim?
Merhaba, elimde Vodafone redboxtan kalma Huawei modem var, şu an onu yerel internet sağlayıcıdan hizmet alarak kullanıyorum( çatıya anten kurulup eve kablo çekilen ) Dünden beri bağlantı sorunları yaşıyoruz ve telefonumdan wi-fi bağlantı kısmına baktığımda ekli görüntüdeki kısıtlı bağlantı yazısını görüyorum. Firmayla görüştüm modem resetlendi,sorun düzelmedi.Yeni modem almamı tavsiye ettiler. Bu sorunun çözümü varmıdır?yoksa modem mi almam gerek?
Merhaba ÖTV muaf egea cross otomatik vites bekliyorduk ama alamayacağız maalesef.onun yerine egea cross manuel 1.4 fire lounge+plus donanımlı veya elite 1.4 bayon otomatik vites veya Stepway 1.0 prestige donanım hangisini seçerdiniz ? Stepwayda perde hava yastığı var mı onu bulamadım eğer yoksa onu eleyecegim. 5 yıl manuel egea mı yoksa bayon veya Stepway mi seçmeli sizce?
Merhaba ,bu ay bana 721 TL elektrik faturası geldi. 610 kW kullanmışız. Bunun sebebi ne olabilir ? Merkezi sistem ısıtmalı evimiz, su ısıtma için baymak boyler(termosifon) var 65 lt. Merkezi sistem su sıcaklığı Max 30⁰ oluyor, boyler 60⁰ ayarlı. Bu durumda suyu 60⁰ yapmak için boyler sürekli devreye mi giriyor acaba? Mutfakta 10 dk kullaninca mesela tekrar calisiyor mu hemen 60⁰ yapmak için ?Apartmanda herkeste boyler var en yüksek fatura bana geldi. 610 kW kullanım sebebi ne olabilir, bu kadar kullanmis olabilir miyiz?
Gri sigorta aracıma en uygun kasko teklifini veriyor. Şirket hakkında bilgisi olan var mı ?
Merhaba, 100 bin TL'ye kadar manuel araç bakıyoruz. Ailemizin ilk arabası olacak.7 yaşında oğlum var toplam 3 kişiyiz. Eşim ve beraber kullanıp acemiliğimizi atıp piyasa oturunca sıfır araç alacağız. Arabalardan çok anlamıyorum, alabildiğim en yüksek modeli mi almaya çalışmalıyım veya en düşük km aracı mı seçmeliyim? Eski model donanımlı araba mı yüksek model boş araba mı ? İlk araba olacağı için beni üzecek uzak durmam gereken markalar hangisi? Benzin-dizel mi ?Bir sürü kriter var. Biz aracı çoğu zaman şehir içinde kullanacağız ama nadir de olsa İzmir -istanbul arası veya İzmir -ankara arası gideceğiz. İlk arabam için yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar, uzun zamandır araba almak istiyoruz. Fiyatlar ve araç stoklarından dolayı ayrıca yaşadığımız yer koşullarından dolayı dacia almaya karar verdik.(İzmir'in ilçesinde yaşıyoruz yollar çok kötü) Başlıktaki soruya göre sizlerden yardım istiyorum.

Aracı ben ve eşim beraber kullanmak istiyoruz. Otomatik olması eşim için iyi olur. 1 de çocuğumuz var 6 yaşında toplam 3 kişiyiz. Genellikle şehir içi kullanacağız, hafta sonları denize, pikniğe, tarlaya, ovaya gideceğiz( Bunu yazma sebebim bagaj hacmi ve tarla yolları performansı hangisi iyidir). Hangisi olursa benzinli prestige tercih edeceğiz.

duster olursa 4*2 olur. Şu anki liste fiyatları;

Duster Prestige 1.3 Tce 130 bg 4x2 E6DFull- 193.000 ₺

Stepway Prestige 1.3 Tce 130 bg 4x2 E6DFull-193.000 ₺

Bu paralara bu donanımlarda en mantıklı araçlar bunları buldum. Egea HB, cross otomatik versiyonları gelse bile en az 250 olur deniyor ve stok sıkıntıları var. Gönül ister herkes hybrid,elektrikli, full otomatik arabalara binsin ama gerçeklerimize göre hareket etmek zorundayız.

Sizlerin de yardımını rica ediyorum.

herkese merhaba ilk çıktığından beri iphone 4s kullanıcısıyım şimdi androide geçeceğim.Kullanımda zorlanmam umarım.Huawei g8 ve lenovo vibe shot seviyelerinde telefonlara baktım.max 1500 tlye f/p olarak önerileriniz konusunda yardım istiyorum.şimdiden teşekkürler
Hakkında
Meslek: Finans sorumlusu
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 244
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 11.526 (Bu ay: 466)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.