|
merhaba 1yıldan fazla zamandır r1850 kullanıyorum. monitor hoparlör özelliğinin bu kadar olumlu fark yaratacagını düşünmemiştim. (sanırım hopörlerleri birbirine bağlayan 3 pinli kablo sayesinde oluyor. ) ağırlıklı jazz dinleyen bir amatör olarak ben bu aktif hoparlör sisteminden tarifsiz mutluyum. sizler daha deneyimlisiniz. sorum şu asus Z 97I plus anakart üstündeki japon tasarımı ses kartında realtech hdses yongası çiple 24bit/192000 herz ses çıkışı alıyorum. sisteme DAC yada DAC ve amfi kombinasyonlu. topping dx3 pro + eklesem ses kalitesine olumlu bir katkı sağlayabilirmiyim? yoksa nafile bir masraf v e cabamı olur? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. dx3 pro + link: TOPPING DX3 Pro+ Bluetooth DAC/Amp https://apos.audio/collections/brand-spotlight-topping/products/topping-dx3-pro-plus-bluetooth-dac-amp |
|
İstanbul,Lefkoşa,Paris,Barcelona, Oslo,Stockholm,Amsterdam,Roma,Floransa, Brüksel,Brugge,Moskova,Budapeşte,Viyana,Prag,Lizbon, Riga, New York, Orlando, Kopenhag, San Francisco, Las Vegas, Los Angeles, Boston, Chicago, Washington DC, Munih, Zurih, luzern, Cenevre, Lyon, Singapore, Bali. Bangkok,Siemrap, Philadelphia,Atlantic city
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler