Şimdi Ara

Lufthansa ile yaz dönemi SF yada LAX 1100 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
3
Favori
1.151
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    THY San Francisco uçuşlarını ilk fark ettiğimde paylaşmıştım. agustos 2014 te bulduğum 1250 TL beni mutlu etmişti http://forum.donanimhaber.com/m_96238061/key_san+francisco/tm.htm
    şimdi fiyatlar daha dehşet bir noktada euro kuruda gerilediği için Amerikanın batı sahillerine uçuş her zaman pahalıdır. üstelik bileti yaz dönemi için arıyorsanız dahada pahalıdır. LUFTHANSA en geç haziran 2014 sonuna kadar istanbul çıkışlı tüm ABD biletlerini 390euro dan yani vergi dahil 1100TL ye satıyor. Üstelik dönüş opsiyonu 3-4 ay sonra olsa bile fiyat aynı. farklı şehirlerden giriş çıkış yapıncada fiyat en çok 100-150tl oynuyor. Örnek vermek gerekirse istanbul san francisco için aynı dönem için ulusal havayolu THY şakacıktan 2500TL istiyor
    işte bu yüzden her babayiğide uygun olmasada yaz dönemi için ekonomik bilet arayan work and travelcılara ve ekonomik biletle gezenler için işe yarayacağını düşünüyorum. umarım işine yarayan birileri olur....

• Son zamanlarda gordugum en iyi ucak bileti firsati, bilgilendirme icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler

• merhaba
    Adamların ABD kampanyası cesur ülkenin doğu yakasınada batı yakasında aynı fiyatı vermeleri takdire şayan. 30 haziranda en geç 1100tl olan bilet 1 temmuz günü giderseniz 2100tl oluyor. Bu yüzden özellikle batı sahili için iyi görünüyor. Unuttuğum bir bilgide ekonomik bilet için konforlu olmasada airbus A380le uçuyorsunuz. 2 yıl önce Lufthansa ile SF ye A380 le uçmuştum. yaklaşık 500 kişi uçmak ilginç bir deneyim. Bütün Avrupa içi havayolları Frankfurtta bu uçuşa codeshare veriyor.
    ek not: fiyatları www.lufthansa.com. dan ve ekobilet.com dam izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etayfun -- 7 Şubat 2015; 17:39:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etayfun

merhaba
    Adamların ABD kampanyası cesur ülkenin doğu yakasınada batı yakasında aynı fiyatı vermeleri takdire şayan. 30 haziranda en geç 1100tl olan bilet 1 temmuz günü giderseniz 2100tl oluyor. Bu yüzden özellikle batı sahili için iyi görünüyor. Unuttuğum bir bilgide ekonomik bilet için konforlu olmasada airbus A380le uçuyorsunuz. 2 yıl önce Lufthansa ile SF ye A380 le uçmuştum. yaklaşık 500 kişi uçmak ilginç bir deneyim. Bütün Avrupa içi havayolları Frankfurtta bu uçuşa codeshare veriyor.

Hocam ben ağustos gibi newyork'à gitmek istiyorum. hangi havayolunu tavsiye edersiniz?

Bir de, ysz ayları, ağustos biraz pahalı oluyor dediniz; mevsimin güzel olabileceği onerebileceginiz başka aylar var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Orijinalden alıntı: etayfun

merhaba

Hocam ben ağustos gibi newyork'à gitmek istiyorum. hangi havayolunu tavsiye edersiniz?

Bir de, ysz ayları, ağustos biraz pahalı oluyor dediniz; mevsimin güzel olabileceği onerebileceginiz başka aylar var mıdır?

Alıntıları Göster

iyi geceler
    samimi olarak en az zamanda sizi hedefe vardıracak en düşük ücreti vereceğiniz tercihen aktarmasız olanı seçin. isim vermek güç. temmuz ve Agustos tüm dünyada aktif tatil ayları olduğu için ucuz bilet bulmak mucize gibi birşey. eylül hava serinlemeyue başlasada fena değildir. nisan mayıs ekonomik bilet bulursanız bir çok yerde sizi kuruk beklemekten kurtarır. kolay gelsin....

• 26 haziran istanbul-new york
    15 temmuz new york - İstanbul
    1086 lira. Avrupa biletlerinden bile daha ucuz nerdeyse.
    Şeytan dürtüyor git diye.
  • Orijinalden alıntı: etayfun

iyi geceler
    samimi olarak en az zamanda sizi hedefe vardıracak en düşük ücreti vereceğiniz tercihen aktarmasız olanı seçin. isim vermek güç. temmuz ve Agustos tüm dünyada aktif tatil ayları olduğu için ucuz bilet bulmak mucize gibi birşey. eylül hava serinlemeyue başlasada fena değildir. nisan mayıs ekonomik bilet bulursanız bir çok yerde sizi kuruk beklemekten kurtarır. kolay gelsin....

Çok teşekkür ederim hocam. Dediğiniz gibi, kuzey yarımkürede Temmuz Ağustos tatil zamanı olduğu için ucuz bilet çok zor. Aslında ilkbahar aklıma çok yatıyor ama biraz geç kaldık gibi ilkbahar için :(

Eğer Ağustos Eylül'e bulamazsam artık seneye ilkbahar için kasarım sanırım :)

Iyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.