Yök atlastan baktım 80 tyt 50 60 arası ayt 30 bin getirmiş geçen sene 2019 a gore bakinca yine 80 tyt 60 65 ayt 30 bin getiriyo görünce kendime tamam aslanım olurun var senin yapabilirsin falandiyorum buraya bir giriyorum 60 ayt ye ağlayan mi dersin 90 tyt ye burun kıvıran mı tuhaf tuhaf insan dolu anlamıyorum burası full ilk 5 bine falan mi oynuyo yoksa milletin netleri gercekten bu seviyelerde mi artık < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcsss -- 13 Nisan 2022; 7:38:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Burası niye böyle

-
-
çoğu kişi sallıyor netlerini burada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
burdakiler 2021'in zorluğunu çoktan unutmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Full ilk 5 bine falan oynuyor
Bir de top tier olayı var
hocam herkes ilk 1000 e oynuyor ama kontenjanlar doldu haberin olsun
+30 dk var ve sınava giren +800k kişi var insanların endişe etmesi normal
-
Bende ilk bine oynuyorum ea dan 80 85 net aralığı şuan tyt 55 60 aralığıda ayt var bazen forumda herkes 90 100 yaparken bir ben mi 80 85 im diyorum
onları bilmiyorum da ilk 1000de yer alacağım kesin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
%50 kolpa %50 harbiden epey çalışıyor bence
-
Kanka benimde hedef ilk 1k bende assagi yukari ayni netleri yapiyorum senle.Sence netlerimiz ilk 1000 icin uygunmu hic arastirdin mi bu siralamalari yapanlar bu zamanlar kac net yapiyormus falan die
herkesin hedef 1k ya. benim netlerim sizinki kadar iyi değil ama yakın, tyt 80-85 ayt 50-55 civarı ve hedefim 50-60k. geçen sene çalışmadığım için hangi netlerle kaç k sıralama geliyor bir fikrim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türevini al sıfıra eşitle -- 12 Nisan 2022; 19:56:5 > -
İyi degilmis ztn sizinki hedefiniz normal kolay glsn 💪🖐️
Sayısal?
evet
-
size de hocam 1k'ya girmekte bol şans
-
Nisanın sonunda 70 75 tyt 30 civarı mat neti yapan adam vardı 494. Olmuş ea da YouTubeye tm bombası yaz çıkıyor yani şuan 80 85 olmamın tek sebebi o lanet fen geçenki denemede 5 net geldi :(
2 yıl önceki yayımlanmıs büyük iht 19 yksde yerleşmişlerdir 19 zorlugunun aynısı gelsin bu sene o sıralamarl gelcegını hiç düşünmüyorum.özellikle sabancı ve top uni iibf yönelim arttı tm ilk 1k çok daha fazla rekabet .(sadece top uni iibflerde arttı bence 10kdaki hukuklarda pek bi şey degistigini sanmıyorum )
Benzer içerikler
- hemşirelik okunur mu
- milli savunma bakanlığı adına tıp ne demek
- eskişehir dershane yorumları
- 70 tyt 45 ayt kaç bin eşit ağırlık
- 85 tyt 45 ayt kaç bin sayısal
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X