Şimdi Ara

TYT FEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
5
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ayt halledince tyt fen de olur diye tyt fen çalışmayı bırakmıştım aytde biraz ilerledim ama tyt fen netleri yerinde sayıyo ve çok kötüler 5 6 falan çıkıyo var mı şöyle güzel tyt fen tavsiyeleriniz

en kısa yollardan 15 cıvarını görmemi sağlayacak

dip not: biyoloji fobim var ezberleyemiyorum ezberlesem aklımda tutamıyorum aklımda tutsam sorusunu çözemiyorum tyt de de aytde de biyoloji için tavsiye verirken bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim

• up

• up, biyoloji tavsiyesi verecek olan beni de etiketlerse sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Biyo hiç sevmezdim sizin gibi ezberleyemiyorum diye düşünüyordum geçen sene 5 6 tane biyoloji nasıl yapılır diye başlık açtım hatta çok önyargıliydim sonuç tyt biyoloji full ayt biyo 12/13
    Okuyacaksın soru Bankası falan filan hiç gerek yok okuyacaksin biyolojiyi ezberleme oku anla her şey birbirine bağlı okudukça kavrıyorsun okudukça
    Tyt biyo için apotemi konu özetli fen bilimlerinde biyoyu okudum yetti ayt biyo için de 11 ve 12. Sınıf MEB kitabının pdf ni bastırdım her gün yatmadan bir tane sistemi+12 nin bir konusunun yarısını okudum bir yerden sonra da zaten her şey birbirine oturdu
    Fizik e gelecek olursak eğer hedefin tyt fen de full değilse optik çalışma değmez hem zor anlamasi uzun bir konu hem de yapacağının garantisi yok onun yerine bir ayt fizik konusunu rahat bitirirsin cebine ayt de bir net koyarsın birkaç tane her sene gelen soru tarzları var onları öğrenin
    Kimya içinde aynı kitap apotemi konu özetli fen bilimleri sözel konilari öyle yaparsınız bazı bilgiler var yukseltgenme basamağı falan onu mesela elektro kimya da göreceksiniz zaten tekrar tyt diye ayırmaya gerek yok
    Uzun oldu farkindayim sadece eksik kalsın istemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apotemi fen bilimleri özetini ben de öneriyorum ama şunu da bil müfredat dışı bilgiler var. Cici biyolojici kanalının topluluk kısmında attığı posttan gördüm ben de bazı şeylerin nelerin müfredat dışı olduğunu. Bir örnek vermek gerekirse sınıflandırma konusunda damarlı tohumlu bitkiler tohumlu bitkiler ve protista alemnin altında silliler kamçılılar diye bi ayrım meb kitanında yokmuş ama apotemide var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FEN FULLEMEK
    5 yıl önce açıldı
    Tyt Geometri
    3 ay önce açıldı
    tyt fizik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.