Merhaba, custom romlarda çağrı, alarm ve bildirim sesi ayarlama sıkıntısı oluyor. Mesela LG G3 ve SNAPPY ROM bY El7is romlarad olduğu gibi. Bu arada iki romu da denedim. LG g3 güzel ama dokunmatik çok hassaslaştı. Şu anda Snappy kullanıyorum, hoşuma gitti(2. gün).
Bilgisayara programı kurduktan sonra telefona da google playden kurun. programı her iki cihazda da çalıştırın. Ben wireless bağlantı yaptım, usb hakkında fikrim yok, denemedim. wirelessda, şimdi bağlan dediğimde bende telefonu bulamadı. Fakat telefondaki programda doğrulama kodu var, o kodu bilgisayardaki programda şimdi bağlan dediğinizde çıkan ekrandaki barkodun altındaki kısma girin ve bağlanı tıklayın. hemen bağlanıyor.
* Müzik kısmına girin. * Bilgisayarınızdan herhangi bir müziği(ben mp3 le yaptım), içe aktar ile telefona atın. * Attığınız müziği seçili hale getirin ve üst menüden ZİL SESİ YAP'ı tıklayın. * Seçenekleri zaten anlayacaksınız. Zil sesi, bildirim, alarm sesi gibi. telefonunuz ise artık standart gelen müziklerle beraber sizin attıklarınızı da görecektir. * Yalnız bazen isimleri değiştiriyor.