Şimdi Ara

Bloody Gun3 Mouse'um hatalı çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese iyi günler.
    Başlıkta belirttiğim mouse'u 1 yılı aşkın süredir kullanıyordum. Geçen bilgisayarı anneme vermiştim ve aldığımda çok ciddi bir problemle karşılaştım. Mause doğru düzgün çalışmıyor. Sorunu tarif etmeye çalışırsam;
    Mause'un tüm ışıkları belirli bir periyotta yanıp sönüyor. Bu mause hareket etmezken oluyor. Yani şöyle ki; diyelim mause hareket ettirdim. Daha sonra durdurdum hemen ışıkları yanıp sönüyor. Sonra tekrardan hareket ettireceğim ilk zaman tekliyor sonra harekete başlıyor. İlk basışımı algılamıyor sonra basınca algılıyor. Bunun gibi değişik sıkıntılar çıkartıyor.
    Bloody v5 programı ile mause bağlanabiliyorum. Core'u değiştiriyorum, ilk 5-10sn sorunsuz çalışıyor sonra tekrardan teklemeye, donmaya, basmamaya başlıyor.
    Mause'Un use manual'ini de bulamadım. Acaba bu sorunu başka yaşayan var mı?



  • strom kullanıcısına yanıt
    Başka bir bilgisayarda test ettikten sonra aynı sorunlar yaşanmaya devam ediyorsa servise gönderip yenisini istemenizi tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brightmist -- 14 Kasım 2015; 23:29:06 >
  • Hocam ne yazıkki aynı sorunu yaşıyorum hala. Mouse'u abimden almıştım. O nerden aldı ne zaman aldı bilmiyorum ama 2 yılı geçmiştir ztn. Fatura filan ztn atmıştır. Hani mouse'a reset filan atabiliyor olsak belki düzelir diyeceğimde öyle birşeyde yok. Kafayı yiyecem. İnsan bir manual filan yapar. Bu ışıkların yanıp sönmesi ne anlama geliyor diye. Çok değişik biçimlerde yanmaya başladı :)
  • strom kullanıcısına yanıt
    Firmware'ini değiştirme opsiyonu varsa yazılımda o şekilde şansını deneyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.