SATILIK KONSOLLAR
SATIŞTA

Alınık Ryzen 5 5600 veya 5600x İşlemci

Merhaba,
2. el sorunsuz  Ryzen 5 5600 veya 5600x işlemci arıyorum. İstanbul içi elden teslim olması gerekiyor. Eğer eski DH üyesi olursa önce havale sonra kargo olabilir. Teşekkürler.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 1 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İstanbul
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 10
İlan Durum: Satışa Açık

SATIŞTA

Nintendo Switch ile Takaslık Xbox Series S

Merhaba,
konsolu iki ay önce aldım tertemiz kutulu duruyor.Yanında 1 kol ve kutusu vardır.Oynamadığım için satmak yerine switch ile takas yapmak istiyorum.Takas yapacağım konsolun aynı şekilde kutulu ve temiz olması gerekmektedir.Konsolun 1 sene Microsoft Türkiye garantisi bulunmaktadır.

Fiyat: 1 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İstanbul
Kargo Ücreti: Gönderici Öder
Kargo Şirketi: 10
İlan Durum: Satışa Açık

SATIŞTA

Alınık Nintendo DS Lite / DSi

Merhaba,
bahçeleievler civarından elden teslim olarak almak üzere dsi ve ds lite arıyorum.Satmak isteyen pm gönderebilir.Ayrıca saçma sapan fiyatlar isteyecek varsa zahmet etmesin.Ninten DS Lite için max 150 TL (temiz ise) düşüyorum , DSi için ise cihazın durmuna göre konuşulur.Teşekkürler kolay gelsin.

SATIŞTA

Takaslık Laptop ramleri

Merhaba arkadaşlar uzun süredir elimde olan laptop ramlerini ihtiyacım olmadığı için takaslamak istiyorum.Ürünlerin herhangi bir problemi yoktur ve az kullanılmıştır.Bir adet samsung 1 gb ve bir adet kingston 2 gb laptop rami bulunmaktadır.Bunları Kingston 2 gb ddr2 masaüstü ram'i ile takaslamak istiyorum.İlgilenenler pm atabilir.
not : Samsung ram'in üzerinde 1 gb olduğu yazıyor fakat kingston'da yazmıyor.Seri numarasını internetten aratınca bu seri numarasına karşılık 2 gb ddr2 olduğu çıkıyor.Yanlışlık yapıyor da olabilirim deneyecek bir lap top yok isteyene detaylı seri numarasını yollayabilirim veya deneyerek alabilir.

SATIŞTA

[ALINIK] HD5970 Ekran Kartlarınız Değerinde Alınır

İkinci el ve çalışır durumdaki HD5970 ekran kartlarınız değerinde alınır. Elinde 5970 model ekran kartı olan arkadaşlardan özel mesaj bekliyorum. Fiyatta anlaşabileceğimizi düşünüyorum.Teşekkürler.

Sayfa 1 2

Dükkan Sahibi Hakkında

riaz

Binbaşı

İsim: can kaya
Katılım zamanı: 24 Ağustos 2006 17:50:24
Durum: Forumda değil
Son giriş: 22 Ağustos 2026 09:16:58
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.