Şimdi Ara

Otomatiğe Geçiş Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese selamlar,
    Şuanda 1.25 ford fiesta benzinli düz vites aracım var. Pandemi sürecinden dolayı şirket 15 gün evden 15 gün işyerinden çalıştırıyor bizi, eşim de sürekli gidip geliyor.
    Evde olduğum günlerde covitden dolayı hanımı sabah işe bırakıyorum akşam alıyorum dört kere git gel yapıyorum yani. (İstanbul trafiğinde) Arabayı otomatiğe çevirerek evden çalıştığım günlerde hanımın işe kendisinin gidip gelmesini sağlamak gibi bir niyetim var.
    Benim araca baktım şuanda 80-85 yazılıyor bu aracın bu kadar etmesi gerçekten inanılmaz. Bu bütçelere baktım punto otomatikler var, örnek bir ilan ekledim, bu araç ile ilgili bilgisi olan var mı ? Ayrıca bu değişim şuanda mantıksız hiç girme maceraya bırakıp almaya devam et mi dersiniz ?

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-temiz-punto-850915754/detay







  • Şöyle söylemek gerek, otomatik çok elzem ise tabi geçilir fakat benzer özellik benzer fiyatta bir araç almak, bilinmez bir araca geçmemin riskini bence karşılamıyor..

    Punto olarak genel anlamda direksiyon city arızası çok konuşulur. Forumlarda sayfalarca konuşulur. 200bin kilometreye gelen bir Punto Evo var bizde. Arıza yaşamadık çok şükür. Bunun bir nedeninin de hiç City modundan çıkartmamamız olabilir. Kapatıp açtığınızda direksiyon pompa basıncı değişiyor. Bu sayede sertliği artıyor veya azalıyor. Bunu çok oynamayınca bozulmuyor kısaca..
  • Tam otomatik bir araç olsa olurdu. Yarı otomatik aracı eğer siz kullansaydınız mantıklı idi. Ama eşinizin yarı otomatik vitesi kullanabileceği muamma. Ne zaman hangi koşullarda manuele alacağını biliyor mu? Bence bu ekonomik koşullarda mevcut araç ile devam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.