Şimdi Ara

KMH ile ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben denizbanktan geçen ağustosta 30.000 TL 12 taksitle KMH kullandım. Aylık 2000 ödüyorum ama sistem hesabıma her giren parayı KMH kullanımı olarak sayıyor. Mesela biri para gönderiyor veya ben yatırıyorum, o parayı kredi kartı ödemesinde kullandığında KMH kullanımı olarak sayıyor. Müşteri hizmetlerine sorduğumda KMH bakiyeniz ana hesaba bağlı olduğu için 30.000 TL'nin tamamını ödemeden yapacağınız her kullanım sayılır gibi bir şey söyledi. Bu zamana kadar boşa mı ödeme yapmış oluyorum o zaman? Ekstrede şu an 15.000 devir bakiyesi görünüyor ne yapacağım bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boşa ödeme yapmıyorsunuz. Kmh artıya geçmeden hesaba giren her para eksiye sayılır. Ayrıca kmh faizli bir ürün olduğu için en kısa zamanda kapamanızı tavsiye ederim eğer imkanınız el veriyorsa.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Ben avans hesap gibi zannetmiştim avans hesap da ayrı oluyor anaparayla karışmıyor burada kendi paramı kullandığım zaman da kmh kullanmışım gibi algılıyor. Ben zaten 12 ay belirli taksitlerle ödemek üzere çekmişim taksitler bittiği zaman ne olacak peki borç oluşuyor bir yandan.

• _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt

Hesap artıya geçtiği an kmh faizi durur. Eksi bakiyedeyseniz sürekli faiz işleyecektir.

• Hocam bu sorunu bende ilk çalışmaya başladığımda yaşamıştım.

Ek bir hesap açın. Para giriş cikislarinizi oradan yapin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aktarmayla ilgili 2 soru
    16 yıl önce açıldı
    Devir kesici ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.