< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 19 Şubat 2026; 13:41:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hep tartışacak değiliz ya Şaka bi yana doğru düzgün PCIe ağ kartı ürünü yok. Anakart üstünde gelenlere kalmışız gibi gözüküyor |
|
|
Asus varken Cigolayt önermem ama X870E AORUS XTREME X3D AI TOP modelinde de 2x RTL8127 var. MSI'da GODLIKE modelinde Marvell kullanmış sanırım AQC ile başlıyor model kodu. PCIe ağ kartı olarak TP-Link TX401 var, bu da Marvell kontrolcülü olması lazım. Bir de niye RTL? Anlatsana biraz |
|
senin haberin yok degil mi bahsettigim cipten? pci-e 4.0 x1 uzerinden 10 Gbit veriyor, ozelligi bu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 19 Şubat 2026; 21:4:17 > |
|
tabletin 3,5 kulaklik cikisi var ama ses kalitesi cok dandik, adam vincerooooooo vinceroooooooooooooooo diyor vincero'nun sonunda cizirdiyor ses, tirt tablet, ufak ekranli android tablet alternatifi yok baska ipad disinda ios sevmem ve hatta telefonun da sesi cok iyi degil, neyse 3,5 kulaklik cikisi oldugu halde type-c ses karti takarsak ses verir mi kablolu kulakliga verirse hangi ses kartini onerirsin android tablet android telefon uyumlu olmali < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Şubat 2026; 16:49:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Eger wi-fi'in tabiatindaki sikintilar senin kullanimini etkilemiyorsa neden olmasin. Pek cok insan wi-fi'in kablolu baglantinin mumkun olmadigi veya sacma oldugu durumlar icin bulunmus bir care oldugunu anlamiyor, wi-fi'i ethernet ikamesi zannediyorlar... Su an ama wi-fi ile eth ile elde edebileceginden cok daha fazla band genisligi elde edebiliyorsun, yani verdigin para karsiliginda. Tabii bw ihtiyaci olan durumlar icin hicbir sekilde uygun degil bu meret ama salliyorum iki makine arasinda buyuk dosya kopyalayacaksam ve wi-fi ile stabil 5 Gbps alabiliyorsam her turlu 1 Gbps ethernet'e tercih ederim. Tabii mevzu anakarta 10Gbps kart takabilmekle bitmiyor. Mesela bak: ![]() En ustte Broadcom cipli bir 2x10 GbE kart var. 8 lane istiyor ama 4 lane ile de problemsiz calisiyor, yani tabii ki 20 Gbit throughput alamiyorsun o sekilde ve her anakart da begenmiyor bunu, mesela su an kullandigim x570-a pro mu ne bir anakart var onunla gecinemiyorlar. Neyse esas onemli konu su; ustteki siyah switch 8x10GbE ve 8x10 GbE SFP+, 80W cekiyor, oturmadigin bir odaya koyarsan gurultusu rahatsiz etmez. Altinda bir tane 48x10GbE ve 6x40G QDR IB , 48x10GbE ve gene 6x40G QDR IB var. Bunlar 350W cekiyorlar ve benim elektrik supurgemden daha cok ses cikariyorlar. Evde kullanima uygun ucuz 10Gbit switchlere ihtiyacimiz var. Matkap da 100G EDR IB < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 22 Şubat 2026; 5:23:2 > |
|
Soundpeats H3... Fiio KA11 var bende bir de, bilgisayara takiyorum ama aslinda telefon icin, tabii masaustu DAC performansi veriyor. Sesi sonuna kadar acamiyorum. Apple Muzik ile mesela normal lossless degil en yuksek kaliteli lossless dinleyebiliyorsun bununla. AKG kulakligim var bir tane onu taktigim zaman biraz biraz anlayabiliyorum farki. PC'ye takip kendi ASIO driverini kurarsan DFF uzantili muzikleri sacma sapan bitratelerde dinleyebiliyorsun, esas kalite orada... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 22 Şubat 2026; 5:26:59 > |
|