Şimdi Ara

Palit 3080 Ti Gamerock OC - Termal Pad Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Palit 3080 Ti Gamerock ekran kartına sahibim. Termal padlerini değiştirmek istiyorum. Daha önceden mining yapan birinden satın aldım. Dolayısıyla termal padlerinin yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Kartı sadece oyun oynamak amaçlı kullanacağım ve uzun bir süre karta müdahale etmek istemiyorum. O yüzden şimdiden değiştireyim yıllarca kullanayım istiyorum.


    Araştırmalarıma göre 1mm ve 2mm pad olması gerekiyor. Aşağıdaki marka padler çok bilindik değil anladığım kadarıyla ancak kullananlar memnun olduğunu belirtiyor. Fikirlerinizi almak istiyorum. Teşekkürler.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 26 Nisan 2022; 2:52:33 >







  • İce dragon piyasada ki en iyi termal padlerden biri, ismini duymamış olabilirsiniz ama inanılmaz kaliteli, kartın her kısmında ki termal padlerini değişmeye gerek yok, sadece vramlerin üzerindekileri bile değişseniz 20-30 derece fark edecektir. Birde arka plakaya bakın orayıda değişirseniz miss olur. Hocam zaten şöyle bir şey var mining yapılmasa bile aldığınız kartın termal padlerini kaliteli termal pad ile değişin her zaman. Bu yanlışı herkes doğru gibi biliyor.. Yok neymiş efendim orjinal padler çok daha kaliteliymiş b*k kaliteli, dandik termal pad hepsi. Ben yeni kart alsam bile içini açıp termal padlerini en kalitelileriyle değişirim hep


    EKLEME: Dikkat etmeniz gereken husus İce dragon padlerini deniport satıcısından alın hocam diğerleri çakma olabiliyor. Genelde vramlere 2mm kullanılıyor kartlarda ama palit de bu mm farklı olabilir. Deniport satıcısında 2mm kalmamıştı en son bilginiz olsun. Kolay gelsin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dezert -- 22 Nisan 2022; 9:27:50 >
  • Dezert kullanıcısına yanıt

    Yanıt için teşekkürler. İlgili satıcıyla birebirde iletişime geçtim. Palit 3080 ti Gamerock için termal pad kalınlıklarını şuradan temin ettim;


    Ayrıca üreticiye mail de attım. Yanıt bekliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DemirKipi kullanıcısına yanıt

    Reddit de muhtelemen doğrudur, sanıyorum üretici firma sizinle termal pad kalınlıklarını paylaşmayacaktır. Birden fazla kez denedim ama söylemiyorlar hiç bir türlü, youtube da yada google da araştırma yapınca kart modelinizin sadece vram pad kalınlıklarını bulabilirsiniz ki, zaten reddit de bakmışsınız, çok aklınıza takılırsa ki takılmasın. Kartınızın termal padini çıkardığınız da bir kumpas ile ölçün.

  • Dezert kullanıcısına yanıt

    2.25mm’lik bir tane pad var. O hariç hepsini değiştirmeyi planlıyorum. Bu arada deniport satıcısına 2mm de gelmiş. Siparişini verdim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DemirKipi kullanıcısına yanıt

    Deniport güvenli ve orjinal ürünler satıyor. Ben hep oradan alırım, termal padleri mümkün mertebe aynı hiza da muntazam şekilde kesin özenerek, ve yine mümkün mertebe parmak izi üzerinde kalmayacak şekilde vramlere yerleştirip termal pedin üzerinde ki jelatinimsi kağıt ile hafifce bastırın vramlere yapışmasını sağlayın. Vidalamayı da eşit yapın çok sıkarsanız kart çok ısınacak az sıkarsanız yine çok ısınacaktır. Vidayı sıktıktan sonra vida attığında bırakın yani kolay gelsi.

  • Dezert kullanıcısına yanıt

    Verdiğim siparişler geldi. Bu akşam söylediklerinizi de dikkate alarak uygulayacağım. Sonuçları bildiririm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dezert kullanıcısına yanıt

    Uğraşıp bütün termal pedleri yeniledim. Bellek sıcaklıkları 5 derece hatta belki biraz daha fazla düştü. Reddit'te verilen termal ped kalınlıklarına göre yaptım ve sorun yaşamadım. Şuan tam istediğim kıvamda uzun ömürlü bir kart oldu. Zaman ayırıp verdiğiniz bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim.

  • DemirKipi kullanıcısına yanıt

    Elinize sağlık hayırlı olsun güle güle sıkıntısız bir şekilde kullanırsınız umarım. Rica ederim 

  • Merhaba; 1 er paket 1 mm ve 2mm yeterli geliyormu tüm karta ?

  • Evet yetti hatta bir miktar arttı bile.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DemirKipi kullanıcısına yanıt

    Cevap için sağolasın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.