Şimdi Ara

Tasolar geri dönsün imza kampanyası!! [KATILIN PAYLAŞIN] [WEB TEKNOYA HABER OLDUK] [679 İMZA!!!!!!!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya çapında Pokemon Gon'un 90 ve 2000 yıllarının başlarındaki pokemon izleyicileri arasında büyük revaşta. Uzun süredir böyle bir yaş kitlesinin bir oyuna odaklandığını hiç görmemiştim. Bununla birlikte içimdeki taso özlemi de kabardı ve bu konuyu açmaya karar verdim. Paylaşarak bu imza kampanyasını biraz da olsa yaydık ama sesimizi duyurmak için yeterli değil. Sizden isteğim bu imza kampanyasına katılın amacımıza ulaşalım hem siz özlemini giderin, hem de ufaklar da bunu yaşasın. Ufak da olsa Pokemon Go'nun başardığı bilgisayarın başındaki gençleri sokağa çıkarmasına tasonun daha da büyük katkısı olabilir ufaklar için.

Tasolar geri dönsün imza kampanyası!! [KATILIN PAYLAŞIN] [WEB TEKNOYA HABER OLDUK] [679 İMZA!!!!!!!]

Peki ya tasoyu görmek için cipsleri umursamadan paketi açmak. Ardından altlara kaçmış tasoyu aramak, yedikce ortaya çıkmayan altlardaki taso için "acaba çıkmamış mı" diye endişelenmek. 25 Kuruşluk paketten çıkan tasonun sevinci .

Sonuç olarak dostlar ben bu ufak tatlı halleri özledim yaşamak için can atıyorum, hazır pokemon revaşta iken bu da tekrar girsin hayatımıza çok mu olur? Bu şansı denemeye siz de katılmak istiyorsan imza kampanyasına katılarak destek olun, hatta facebook ve ya herhangi bir sosyal medya aracılığı ile paylaşın ve o duyguları tekrardan yaşayalım.

İmza kampanyası için gerekli link:
    Change.org
    Kampanyayı İmzala
    https://goo.gl/qW6MB3

Destek veren herkese teşekkürler

Webtekno haberi:
    Webtekno
    Pokemon Tasolarının Tekrar Çıkması İçin Kampanya Başlatıldı
    http://www.webtekno.com/oyun/pokemon-tasolarinin-tekrar-cikmasi-icin-kampanya-baslatildi-h18692.html

İMZA

[center] [color=red] [b] Tasolar geri dönsün! Sen de destek ver! [/b] [/color] [image]https://store.donanimhaber.com/a6/a2/20/a6a220c3352f67579031f60ee95df12f.png[/image]https://forum.donanimhaber.com/m_118587434//tm.htm

Onur üyeleri

hasan dönmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 18 Temmuz 2016; 23:25:11 >

• Gelmez diyenler +

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan sonra gelecek btün oyunlar Pokemon gonun taklidi olacaktır. Çünkü daha yeni negelebilir ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Murphy's law
  • 23 yaşında dışarı çıkıp taso oynayacak kadar cesur değilim.

Bir ada değildir insan, bütün hiç değildir bir başına; anakaranın bir parçasıdır, bir damladır okyanusta; bir toprak tanesini alıp götürse deniz, küçülür Avrupa, sanki yiten bir burunmuş, dostlarının ya da senin bir yurtluğunmuş gibi, ölünce bir insan eksilirim ben, çünkü insanoğlunun bir parçasıyım; işte bundandır ki çanlar kimin için çalıyor diye sorma; çanlar senin için çalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan donmez

Ekle beni de onur üyesi olarak. Ash misty ve brook vardı. Bir çok çalma girişimini atlatmak zorunda kaldım. Kendimi taso gazisi olarak hissediyorum.

ekliyorum hocam

Bir ada değildir insan, bütün hiç değildir bir başına; anakaranın bir parçasıdır, bir damladır okyanusta; bir toprak tanesini alıp götürse deniz, küçülür Avrupa, sanki yiten bir burunmuş, dostlarının ya da senin bir yurtluğunmuş gibi, ölünce bir insan eksilirim ben, çünkü insanoğlunun bir parçasıyım; işte bundandır ki çanlar kimin için çalıyor diye sorma; çanlar senin için çalıyor.
  • umarım gelir. özledik...

cips gibi zararlı bir yiyecekten de kurtulmuş olursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence her türlü gelebilir. Nintendo şirketinin piyasa değeri 1 haftada 70 milyar dolar artımış. Bu korkunç bir rakam. İşin içine taso, t-shirt, oyun kartları cart curt girince rakam katlayacaktır.
    En büyük Patates cipsi üreticisi Frito Lay Firması bence 1 yıl içinde Tasoları geri getirecektir. Pokemon hayranı ve 90'ların çocuğu olarak şu anda yaşım 29, ara sıra doritos cips alırım. severek tüketirim. Tasolar geri gelse her allahın günü taso çıksın diye cips almam ama ara sıra cips aldığımda çıkarsa da tasoyu çöpe atmam. Çocukken biriktiremediğim full koleksiyonu şimdi biriktirmek isterdim. Ne yalan söylim.
    Thermaltake The Tower 500 Kasa // MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart // AMD Ryzen R5 5600X İşlemci // Corsair CX Series CX750F RGB White // G.Skill 32 GB Trident Z RGB 3200 Mhz Ram // WD 3.5" 500 GB 5900 rpm 64MB SATA 3 + WD 3.5" 2 TB Blue 7200 rpm 64 MB SATA 3 + Samsung 120 GB EVO 850 SSD + Adata XPG SX8100 512 GB M.2 SSD // Asus ROG RYUJIN 360 RGB Sıvı Soğutma // Asus RX 6700 XT DUAL 12GB Ekran Kartı

• Destek geldi. Sen yoksan bir eksiğiz mantığıyla imzalıyorum hep böyle nostaljik şeyleri.
    2012-2016 BÖCCÜK ♂
    Artık aktif üye değilim.
  • Evet beyler 200 desteğe son 57 kaldı.

yukarı yukarı

Olmayan paramızla, sevmediğimiz insanları etkilemek için ihtiyacımız olmayan şeyler satın alıyoruz. F.C
  • Webtekno
    Pokemon Tasolarının Tekrar Çıkması İçin Kampanya Başlatıldı
    http://www.webtekno.com/oyun/pokemon-tasolarinin-tekrar-cikmasi-icin-kampanya-baslatildi-h18692.html

Webtekno takip etmem ama Google önerilerinden gördüm. Up.

• İnşallah tekrar çıkar. Cips alırken içinde tasoyu gördüğümde heyecandan kalp atışım hızlanıyordu. O anları tekrar yaşayabilmek isterim aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerichoholiccc -- 18 Temmuz 2016; 16:55:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • çocukluğum geri gelmediği sürece hiçbir anlamı yok

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.