Galaxy Watch (46mm) Gümüş (Bluetooth) | SM-R800NZSATUR | Samsung Türkiye https://www.samsung.com/tr/watches/galaxy-watch/galaxy-watch-46mm-silver-sm-r800nzsatur/Merhabalar, Yaklaşık 1 sene önce aldığım samsung galaxy watch(46mm) akıllı saatim geçen hafta itibari ile kendi kendine yeniden başlıyordu ve sonunda dün itibari ile boot logosundan öteye geçmedi. Boot logosu geliyor ve kapanıyor. Yetkili samsung servisine götürdüm bu gün ve akşam itibari ile saatin su aldığını diyaframında müdahale olduğunu ve garanti kapsamı dışında kaldığını söylediler. Saate aldığımdan beri herhangi bir müdahalede bulunulmadı ve sadece yaşadığım bu sorun yüzünden servise gitti. Saati duşlarda bile genelde kolumdan çıkarıyordum. Ek bilgi olarakta web sitesinde ve kendi broşüründe bile saatin 50 metreye kadar suya dayanıklı olduğu yazıyor. ![]() Tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlar sonucun ne olacağı hakkında bilgi verebilirler mi ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. |