Hazirlik ogrencisiyim. Bu sene gecemeyecegim gibi duruyor. Bunalima girdim sayilir. Gecme notu 70 ortalamam 71 fakat kalan 2 sinav benim acimdan cok zor olacak. Speaking'im cok az ordanda baya bi puan kaybedecegim. Soruma gelecek olursak bu sene gecemezsem yazin kursa gidip iyi bir sekilde ders calisirsam gecebilirmiyim proficiency sinavini? Yani bu sinava yonelik kurslar varmidir 2-3 aylik. Ne derece faydasi olur? ucretleri nasil? Suan zaten 3 sene kaybim var bir senede hazirlikta kaybetmek istemiyorum eylulde sinav olacak onu kesinlikle gecmem gerekiyor.yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.
Birde ankarada onerebileceginiz yerler varmidir cok pahali olmamak kaydiyla. Yazin 2-3 aylik hizlandirilmis kurslar...
?
öncelikle hangi üniversitenin sınavına gireceksin? ankara'da neredeyse tüm ünv. hazırlık muafiyet sınavlarına hazırlayan kurslar mevcut ama kursların başarısını da yine senin çabaların belirleyecektir. kızılaydan tunalı'ya çıkarken bi kurs vardı sırf proficiency üzerine çalışan, ismini hatırlayamadım tam, oradan fikir alıp, daha önemlisi olaya kendin daha sıkı asılabilirsin. şimdiden başarılar!
Cukurova uni. Ben zaten elimden geleni yapmaya mecburum artik iyi bir kurslada bunu desteklemek istiyorum. Ucretleri ne kadar kurslarin ortalama olarak?