Şimdi Ara

Profesyönel Müzik yapma Programı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
36.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FL Studio,Rave e-jay kullandım fakat istediğim verimi alamadım,Bildiğiniz kaliteli bir müzik programı var mı????

• Yapay Zekanın Yanıtı

Profesyonel Müzik Yapma Programı

Bir müzik yapımcısı olarak, profesyonel düzeyde müzikler oluşturmak için eksiksiz bir yazılım çözümüne ihtiyacın var. Bu yazıda, sana profesyonel müzik yapma alanında en iyi programları tanıtacağız.

Ableton Live:

• Canlı performanslar için ideal olan bir dijital ses iş istasyonu (DAW).
    • Kullanıcı dostu arayüzü ve güçlü MIDI özellikleriyle tanınır.
    • Elektronik müzik, hip-hop ve dans müziği prodüksiyonu için mükemmeldir.

Logic Pro X:

• Mac kullanıcıları için özel olarak geliştirilmiş profesyonel bir DAW.
    • Geniş bir enstrüman ve efekt kütüphanesi içerir.
    • Film ve TV müziği prodüksiyonu için popülerdir.

FL Studio:

• Kullanım kolaylığı ve uygun fiyatıyla bilinen bir DAW.
    • Akıllı telefonlar ve tabletler için de mevcuttur.
    • Hip-hop, trap ve EDM prodüksiyonu için idealdir.

Cubase:

• Steinberg tarafından geliştirilen bir endüstri standardı DAW.
    • Müzikal skorlama ve düzenleme için gelişmiş özellikler sunar.
    • Klasik, caz ve senfonik müzik prodüksiyonu için mükemmel bir seçimdir.

Pro Tools:

• Profesyonel kayıt stüdyolarında yaygın olarak kullanılan bir DAW.
    • Olağanüstü ses kalitesi ve çok kanallı kayıt özellikleri sağlar.
    • Mühendislik ve miksaj için idealdir.

Bu programların her biri, beat yapmaktan karmaşık müzik kompozisyonlarına kadar çeşitli müzik prodüksiyon ihtiyaçların için profesyonel düzeyde araçlar sunar.

İhtiyaçların ve tercihlerin için en iyi programı seçmek için özelliklerini, kullanıcı arayüzlerini ve fiyatlarını karşılaştırman önemlidir. İster profesyonel bir müzik yapımcısı ister sadece hobi olarak müzik yapmak iste, bu yazılımlar seni müzikal yolculuğunda destekleyecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • guitar pro...
    birde gold wave kullan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: m1cf

guitar pro...
    birde gold wave kullan..
    İsmi geçen programların hiçbiri profesyonel değil. Reason yada cubase kullanacaksın orjinal birşeyler yapmak istiyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifo

İsmi geçen programların hiçbiri profesyonel değil. Reason yada cubase kullanacaksın orjinal birşeyler yapmak istiyorsan.

Alıntıları Göster
    Fl Studio neden pro degil anlamadım verdigim fotografa bakarsan Mike Oldfield in çalışma ortamını görebilirsin ve bil bakalım arkadaki program hangisi...

• quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Fl Studio neden pro degil anlamadım verdigim fotografa bakarsan Mike Oldfield in çalışma ortamını görebilirsin ve bil bakalım arkadaki program hangisi...

Alıntıları Göster
    flstudio en profesyonel programdır kullanmayı becerememişindir çünki cok karışık

• quote:

Orijinalden alıntı: kaplan824

flstudio en profesyonel programdır kullanmayı becerememişindir çünki cok karışık

Alıntıları Göster
    FL Studio'yu 1 senedir güzel bir program kulanıyorum fakat istediği şeyi yapmak çok zaman alıyor,belki daha iyisi vardır diye bu konuyu açtım ayrıca yorumlarınız için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknokratik

FL Studio'yu 1 senedir güzel bir program kulanıyorum fakat istediği şeyi yapmak çok zaman alıyor,belki daha iyisi vardır diye bu konuyu açtım ayrıca yorumlarınız için teşekkürler

Alıntıları Göster
    bana bir tane adamın fotoğrafını çıkartıp işte profesyonel program diyorsunuz. Siz reason görün ve sitedeki commentları yazanlara bakın profesyonel tanımınız değişsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi Slayt programı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bana bir tane adamın fotoğrafını çıkartıp işte profesyonel program diyorsunuz. Siz reason görün ve sitedeki commentları yazanlara bakın profesyonel tanımınız değişsin.

Alıntıları Göster
    işte fl studio nun son versiyonu :http://first.tucows.com/files3/flstudio502_install.exe

http://rapidshare.de/files/1160253/FruityLoops.Studio.Producer.Edition.5.0.2.rar.html

bu akşamda reason 3 ü indiricem bakalım yeni versiyonda ne gibi değişiklikler yapmışlar

• quote:

Alıntıları Göster
    Reason'u gerçekten tek geçmek lazım. bu tarz programlar genelde hardware ile çalışır.. Pro tools vs.. senin, bu gibi yazılım+hardware a verecek binlerce dolarının olmadığını göz önünde bulndurursak reason'u kur ve öğren

• quote:

Orijinalden alıntı: yamyamadam

Reason'u gerçekten tek geçmek lazım. bu tarz programlar genelde hardware ile çalışır.. Pro tools vs.. senin, bu gibi yazılım+hardware a verecek binlerce dolarının olmadığını göz önünde bulndurursak reason'u kur ve öğren

Alıntıları Göster
    Ben CUBASE VST diyorum. Belki alıştığımdan ama kullanımı rahat. istediğim herşeyi de yapıyo sağolsun. (ama ben akustik tercih ediyorum. belki o yüzden. belki elektronik müzik için daha iyisi vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: feryat

Ben CUBASE VST diyorum. Belki alıştığımdan ama kullanımı rahat. istediğim herşeyi de yapıyo sağolsun. (ama ben akustik tercih ediyorum. belki o yüzden. belki elektronik müzik için daha iyisi vardır.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım Sana önerebileceğim en iyi program lar
    1.) Sonic Foundry Acid Pro
    2.) Adobe Audition
    3.) Sony Sound Force

Ben bunları kullanıyorum Programları bir şekilde indir ben sana crack'lerini veririm tabii istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: .ıI BaRoN Iı.

2.) Adobe Audition
    3.) Sony Sound Force

Ben bunları kullanıyorum Programları bir şekilde indir ben sana crack'lerini veririm tabii istersen

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cenkaltunkaya

2.) Adobe Audition
    3.) Sony Sound Force

Bunlar amatör program. genede eyvallah.

1.) Sonic Foundry Acid Pro kes yapıştır usulü ne kadar doğaçlama yapabilirsin ki?

2.) Adobe Audition Eğer daha önce Cool edit pro kullananınız varsa bu programı tanırlar. :)

3.) Sony Sound Force Sony'nin softwareleri 5 para etmez. Sonic Foundry Acid Pro'yuda sony satın aldı.. bide bunların video edit programları var epey kullanmıştım Vegas video 5.0 . eğlencelik bi program doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: yamyamadam

quote:

Orjinalden alıntı: cenkaltunkaya

2.) Adobe Audition
    3.) Sony Sound Force

Bunlar amatör program. genede eyvallah.

1.) Sonic Foundry Acid Pro kes yapıştır usulü ne kadar doğaçlama yapabilirsin ki?

2.) Adobe Audition Eğer daha önce Cool edit pro kullananınız varsa bu programı tanırlar. :)

3.) Sony Sound Force Sony'nin softwareleri 5 para etmez. Sonic Foundry Acid Pro'yuda sony satın aldı.. bide bunların video edit programları var epey kullanmıştım Vegas video 5.0 . eğlencelik bi program doğrusu.

Alıntıları Göster
    Sony Sound Force
    buna sende amatör program dersen bunu genelde türk dj ler de kullanıyor diye biliyorum ama.Bu arada pek ilgilenmiyorum sadece tavsiye ediyorum ama o zaman sanırım sony kendini şaşırmış ki bunu bayaa bir hokkalı fiyata satıyor,bence sen bir dene derim ama yinede sen bilirisin...

• quote:

Orijinalden alıntı: cruiser67c

Sony Sound Force
    buna sende amatör program dersen bunu genelde türk dj ler de kullanıyor diye biliyorum ama.Bu arada pek ilgilenmiyorum sadece tavsiye ediyorum ama o zaman sanırım sony kendini şaşırmış ki bunu bayaa bir hokkalı fiyata satıyor,bence sen bir dene derim ama yinede sen bilirisin...

Alıntıları Göster
    beyler başka program önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vtopia

beyler başka program önerebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    virtual dj
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuzlukavcisimezarciamca

virtual dj

Alıntıları Göster
    yukarıda adı geçen programlar benim gibi amatörlerin oynadığı şeyler. Ben fl studyodan başka full versiyon edinemedim , onuda beceremedim :d.
    dünyada müzik piyasasında profesyonellerin çoğu apple logic pro kullanıyor. Hatta başka ülkelerden internetten bir kaç arkadaşımda var kimi reklam müziği yapıyor, kimi müzisyen. bundan başka ableton live var oda kullanılıyor. Bir de cubase var. fiyatları 500 $ falan. Bunların full versiyonlarını indirip cracklemek için boşuna aramayın, sadece zaman kaybedersiniz. İllaki istiyorsanız parayı bayılmaktan başka çare yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woxow -- 25 Temmuz 2012; 1:59:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: woxow

yukarıda adı geçen programlar benim gibi amatörlerin oynadığı şeyler. Ben fl studyodan başka full versiyon edinemedim , onuda beceremedim :d.
    dünyada müzik piyasasında profesyonellerin çoğu apple logic pro kullanıyor. Hatta başka ülkelerden internetten bir kaç arkadaşımda var kimi reklam müziği yapıyor, kimi müzisyen. bundan başka ableton live var oda kullanılıyor. Bir de cubase var. fiyatları 500 $ falan. Bunların full versiyonlarını indirip cracklemek için boşuna aramayın, sadece zaman kaybedersiniz. İllaki istiyorsanız parayı bayılmaktan başka çare yok.

Alıntıları Göster
    işi bilmeyen adama full donanımlı studio yu ver hiç bişey çıkartamaz. işe bilen adama orta halli bi pc dandik bi midi klavye fl studio programını ver harikalar yaratır. Profesyonel program arıyorsun ya en pro suyla neler yapabilcen acaba en fazla programı açar öyle bakarsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: oturtan boğa

işi bilmeyen adama full donanımlı studio yu ver hiç bişey çıkartamaz. işe bilen adama orta halli bi pc dandik bi midi klavye fl studio programını ver harikalar yaratır. Profesyonel program arıyorsun ya en pro suyla neler yapabilcen acaba en fazla programı açar öyle bakarsın..

Alıntıları Göster
    İlk önce kullanan kişi ile ilgilidir. Ayrıca Virtual Dj, Mixcraft ile gelişemessiniz. Bu işe heves ettiyseniz ilk önce öğreneceksiniz. Çoğu insan neredeyse tek tuşla yapılıyor zannediyor. Programı öğreneceksin arayüzü çözmen 2 ay temel müzik kavramları 5 ay vs vs. ve asla tamamen öğrenemessin bu tür programları. Her gün yeni bir şey geliyor.

Ne tarz müzik yapacaksın elektronik, clup, trance, beat, rock ? Buna karar vermen lazım. Sana şuan FL STUDİO 10 yeterli olacaktır. Ayrıca çok ama çok müzik dinlemelisin. Günde 300 400 parça müzikle yatıp müzikle kalkacaksın adeta. Sonra çok çok torrial izle. Yardımcı olurum sana :)

Sonra ekipman ihtiyacın olacak başta sağlam kulaklık Philips SHL 5001işine yarar diye düşünüyorum=) daha sonra midi klavye (M audio kesinlikle) ilk etapta 450 tl yeter zaten klavyen bir ömür yeter sana :D İlerde belki kayıt alırsan Mikrofon, Seskartı, Mixer vb. gerekebilir... her türlü şey için bana ulaşabilirsin :)

• Sibelius dene. Ilginc bir program deneme surumu var bi bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Autobus2010

Sibelius dene. Ilginc bir program deneme surumu var bi bak.
    bdbeatz arkadaşıma aynen katılıyorum.bu işi yapacaksan eğer önce kullanacağın programları ve cihazları tanıman lazım
    iyi bir iş yapmak istiyorsan eğer.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.