Şimdi Ara

Profesyonel DVD Menüsü Hazırlamak için -DVD MENU STUDIO 1.1-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir DVD menü hazırlama programı. Oldukça başarılı bu program sayesinde profesyonel DVD menüleri hazırlayabilirsiniz.

Programın alt yapısında Real Draw izleri taşıyor. Bundan dolayı oldukça güzel efektleri var.

İNDİR

Alternatif link: http://rapidshare.com/files/61700256/dvdmenu11.rar.html

Boyut: 12,37 MB
    Lisans: Shareware

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 11 Ekim 2007; 18:18:18 >

• pek profesyonel gözükmüyor ama deneyelim.. Sony DVD Architect , Adobe Encore CS3 gibi programlarla kıyaslanabilir mi??? ben zannetmiyorum ama bakiyim... Bu arada paylaşım için saol. umarım farklı bir şey bulabilirim (programda)...

Bu arada link kırık galiba bi bakar mısın???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 11 Ekim 2007; 2:50:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

Bu arada link kırık galiba bi bakar mısın???

Link kırık değil...Flashget ile indirirken, %99'a kadar geliyor; sonra 1-2 dakika durup, kalan az bir bölümü de indiriyor...

Programın özelliklerine gelince, biraz kurcaladım; ama gece gece pek uğraşmak istemedim...(Help menüsünden baktığım kadarıyla, detaylı bir şeye benziyor)

Adobe'un Photoshop, Premiere Pro, Audition gibi yazılımlarını kullanıyorum ve bence kendi alanlarında en iyileri...Encore kullanmadım ama, eminim o da çok iyidir...
  • firefox kullanıyorum link bunda açılmadı belki ondandır dedim (her ne kadar ihtimal vermesemde emin olmak için) sonra ie yi açtım o da lik bozuk dedi.. flashget'te böyle bir dosya yok dedi... yani elimden geleni yaptım az önce denedim yine inmedi.. sana zahmet bir daha linki kontrol edermisin???
  • quote:

firefox kullanıyorum link bunda açılmadı belki ondandır dedim (her ne kadar ihtimal vermesemde emin olmak için) sonra ie yi açtım o da lik bozuk dedi.. flashget'te böyle bir dosya yok dedi... yani elimden geleni yaptım az önce denedim yine inmedi.. sana zahmet bir daha linki kontrol edermisin???

En iyisi, indirdiğim dosyayı rapide yükleyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

quote:

firefox kullanıyorum link bunda açılmadı belki ondandır dedim (her ne kadar ihtimal vermesemde emin olmak için) sonra ie yi açtım o da lik bozuk dedi.. flashget'te böyle bir dosya yok dedi... yani elimden geleni yaptım az önce denedim yine inmedi.. sana zahmet bir daha linki kontrol edermisin???

• quote:

quote:

quote:

Linki ekledim...

Her ne kadar video montaj ve edit işiyle uğraşsam da, prosfesyonel DVD menüleri hazırlayabileceğim yazılımlar kullanmadım....Programı indirip, denemn halinde, yazılımla ilgili fikirlerini paylaşırsan sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Linki ekledim...

Her ne kadar video montaj ve edit işiyle uğraşsam da, prosfesyonel DVD menüleri hazırlayabileceğim yazılımlar kullanmadım....Programı indirip, denemn halinde, yazılımla ilgili fikirlerini paylaşırsan sevinirim

dostum çok saol gece gece zahmet oldu sanada.. programı indirdim henüz yüklemedim kontrol edince yazarım bir iki şey

• teşekkürler paylaşım için
  • program hakkında bir iki şey yazıyım bari.. dün indirip kısaca deneme imkanı buldum.. bu program benim yukarıda bahsettiğim sony dvd architect yada adobe encore gibi programlardan farklı farkı ise şu bu programlarla DVD içeriği hazırlayabilirsiniz faklı menüler scripler vs. vs. .. verilen bu program sadece ve sadece kısa yoldan menü oluşturmak için hazırlanmış bir program.. yani DVD oluşturmak için değil dvd oluşturmak için hazırlanmış birkaç programa menü hazırlayabilirsiniz bunla... o programlarda pinnacle gibi firmaların yada bir kaç tane daha var dvd oluşturma programlarını destekliyor sadece... örneğin sony dvd architect gibi profesyonel programlarda .psd uzantılı bazı kriterlere uygun menüler hazırlayabilirsiniz.. bu programdan da .psd olarak menü export edebiliyorsunuz ama maalesef sonyde kullanamıyorsunuz.. encoredan zaten hiç bahsetmiyorum tüm adobe yazılımları ile müthiş uyumlu bir yazılım...
    o taktirde bu programı ben şu şekilde özetleyebilirim.. bazı kısa yolllardan hazır temalarla pek profesyonel sayılmayacak bir kaç dvd hazırlama programı için yine basit yollardan menü hazırlama programı.. programın artılarından birisi oldukça geniş bir desen arşivi var..kısa yoldan yazılarınıza etkileyici efekler verebilirsiniz.. tabi bunları kullanabilmek içinde uyumlu bir dvd hazırlama programı (Impression DVD-Pro, DVDMaestro, ReelDVD, Scenarist, DVDit) kullanmalısınız...

• Batuist,
    değerli paylaşımın için teşekkürler
  • quote:

Batuist,
    değerli paylaşımın için teşekkürler

rica ederim esas ben teşekkür ederim uğraşıp programı yolladığın için...
  • bu programla ilgili olarak kullanım evrelerini öğrenebileceğim bir yer varmı?
    Yani bu program nasıl kullanılır hiç bilmeyen birisi olarak nereden bilgi alabilirim?
  • Arkadaşlar bu programmı resimli anlatacak arkadaşımız yok mu acaba.Rica etsek.
  • slm arkadaşlar bana dvd architect kullanımı konusunda yardımcı olabiirmisiniz dvd menu hazırlamak istiyorumşimdiden tşk...
  • Adobe encore ile dvd menü hazırlayabilen varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.