Şimdi Ara

Professional Arkadaşlar Yarına Kadar Halletmem gerek lütfen yardım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi yardım ederseniz çok sevinirim size 2 sorum var

http://www.morfare.com/asp/product/4813/Sony-PS3-320-GB-Slim-Konsol-Gran-Turismo-5-Collectors-Edition-Oyun-Hediyeli-

bu yukarıda verdiğim linkin yarın siparişini vericem ama şimdi vatanda bi kampanya gördüm onunda linki bu

http://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Konsollar%C4%B1/sony-ps320kmvhrstnyt-ps3-320gb-k-chassis-eur-black/productdetails.aspx?I_ID=57150

ben pes 2012 için alıcam bu konsolu
    bu iki konsol arasında bi fark varmıdır bitanesi sony yetkili satıcısı bi tanesi vatan bilgisayar ilk sorum bu
    diyorumki bi fark yoksa vatandakini alıyım 135 tlyede pes 2012 yi alıyım toplam maliyeti 900 liraya getiriyim
    diğer türlü hem çok aram olmadığı araba yarışı oyununu alıcam hemde maliyet 975 e gelicek artıcak boşuna

2.sorum ise bide bu aldığımız konsolun kutusundan çıkan av kablosuyla scart girişinden 55 ekran tüplü arçelik tvye bağlama olasılığım nedir ? başka bi aparat lazımmıdır ? yada av kablosuylamı bağlanıyor başka bi kabloylamı
    bilen arkadaşlar bi açıklarsa çok sevinirim duacısı olurum şimdiden teşekkürler

• İkisi de aynı makine. PES için alacaksanız uygun olanını alın.

Tüplü için ekstra kabloya gerek yok. İçinden çıkanlar yeter. Ama görüntü kalitesi pek de iyi olmaz. HDMI çıkışlı bir ekran yada TV almanız tavsiye edilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zdbrg

İkisi de aynı makine. PES için alacaksanız uygun olanını alın.

Tüplü için ekstra kabloya gerek yok. İçinden çıkanlar yeter. Ama görüntü kalitesi pek de iyi olmaz. HDMI çıkışlı bir ekran yada TV almanız tavsiye edilir :)

makineler arasında fark yokmuş vatanı aradım şimdi %25 de indirim varmış ordan sipariş ettim oyunuda konsoluda çok teşekkürler yardımın için
  • Hayırlı olsun :)
  • quote:

Hayırlı olsun :)

teşekkürler :))
  • Ps3ü tüplü tvde oynamayın.Çamur gibi görüntü oluyor.Tüplü tvde Ps2 daha iyi.
  • ya ben bunu aldımda kutu içeriğine bakmadan aldım netten vatan bilgisayardan sitesindede yazmıyodu
    kablosuz dualshock 3 titreşimli joistik çıkar için değilmi ? bide işletim sistemi paldır değilmi
    k chassis yazıyodu
    aldığım ürün bu
    http://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Konsollar%C4%B1/sony-ps320kmvhrstnyt-ps3-320gb-k-chassis-eur-black/productdetails.aspx?I_ID=57150
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burocker86

Ps3ü tüplü tvde oynamayın.Çamur gibi görüntü oluyor.Tüplü tvde Ps2 daha iyi.

hayatınız yalan.tuplu tv kullanîyorum,görüntü kalitesi gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silkroadzede

ya ben bunu aldımda kutu içeriğine bakmadan aldım netten vatan bilgisayardan sitesindede yazmıyodu
    kablosuz dualshock 3 titreşimli joistik çıkar için değilmi ? bide işletim sistemi paldır değilmi
    k chassis yazıyodu
    aldığım ürün bu

çıkar.standart zaten yanında 1 tane veriyorlar.

• hayırlı olsun arkadaşım.. oyun veriyorlar mı acaba yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi becks1907 -- 11 Şubat 2012; 3:14:36 >
  • quote:

quote:

Kardeş yarın ilk işin gidip bir adet RGB kablo almak olsun
    Aynı bu kablodan al

• tuplu tv de high de 800 x 600 oynar gibi dusun cok berbat olmuyor abartmayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

quote:

Evet arkadaşlar ben yalancının tekiyim.Ps3 en iyi Tüplü 37 ekran tvde oynanır.Full HD büyük ekran led,lcd 3d tvler kapitalist dünyanın bize parayı çöpe atmak için sunduğu ayrı bir yalandır.

Adam ps3 için 1 senesi bu vatanı korumak için dağda geçen 25 yıllık hayatımızı yalan etti.

@silkroadzede

MAddi gücünüzü bilemem.Yalnız orta sınıf bir Lcd tv bile sizin oynadığınız oyundan alacağınız zevki tüplü tv'ye oranla daha fazla arttıracaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burocker86 -- 11 Şubat 2012; 19:22:04 >

• Ne farkeder canım Vatan'dan al gitsin işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: becks1907

hayırlı olsun arkadaşım.. oyun veriyorlar mı acaba yanında

çok teşekkürler geldiğinde yazıcam buraya k ve j chasis farkı için sadece oyun veriyolar vermiyolar falan diyolar
    bi gelsin paketin içinden çıkanları kabloları oyun çıkarsa oyunu hepsini yazıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: metapent

quote:

quote:

Aynı bu kablodan al

bunu gördüğüm çok iyi oldu çok saol araştırdım baya görüntü kalitesini arttırıyormuş kablo
    fiyatı nekadar rgb nin ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

quote:

Evet arkadaşlar ben yalancının tekiyim.Ps3 en iyi Tüplü 37 ekran tvde oynanır.Full HD büyük ekran led,lcd 3d tvler kapitalist dünyanın bize parayı çöpe atmak için sunduğu ayrı bir yalandır.

Adam ps3 için 1 senesi bu vatanı korumak için dağda geçen 25 yıllık hayatımızı yalan etti.

@silkroadzede

MAddi gücünüzü bilemem.Yalnız orta sınıf bir Lcd tv bile sizin oynadığınız oyundan alacağınız zevki tüplü tv'ye oranla daha fazla arttıracaktır.

maddi durumla ilgili bişey yok aslında rgbye 55ekran tüplü tvye gerek yok dicem ama salonda led var bu samsungunkinden 40d5000 modeli gayet güzel yeni aldılar ama sorun ben pes oldumu kendimi çok kaptırıyorum günün yarısı oynarım bıkmadan o yüzden evde annem babam var onlarıda izletmemek ayıp olcak
    benim odada da 55ekran tüplü arçelik var ona gündüz bağlarım diyorum o yüzden sordum
    gelsin bi konsolla oyunda iki tvyide deneyip resimlerini atarım farklarını yazarım ihtiyacı olana yardımı olur artık

• Arkadaşlar rgb alıcaz şimdide sesi iletmiyo falan diye söylemler var nasıl olcak
  • Beyler tüplü tv de oynanmıyacak kadar kötü değil ama tüplü den lcd ye geçince muhteşem ötesi bi fark oluyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metapent

quote:

quote:

Aynı bu kablodan al

bunu gördüğüm çok iyi oldu çok saol araştırdım baya görüntü kalitesini arttırıyormuş kablo
    fiyatı nekadar rgb nin ?

Kardeş sorunsuz bir şekilde oynarsın, ben kendim bir süre kullandım, sana önerim eğer maddi durumun el veriyorsa en azından bir monitör alman ama HDMI girişi olmasına dikkat et

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.