Şimdi Ara

Prof Tuners | Destek Konusu (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
6
Favori
69.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CERRAHPAŞALI89

quote:

Orijinalden alıntı: welt91

Kargo ücretiyle birlikte 86.60$ ye, inidirmle 75.60$ ye gelir. Gümrük sınırı 75 $ değil miydi, gümrükte bir sıkıntı çıkar mı?

Bir de kargonun Ankara ya ulaşması max. kaç gün sürer, bu TV kartından almayı düşünüyorum cidden.

gümrük sınırı; 75 Euro. gümrükte sorun olmaz, merak etmeyin.

ortalama 2 haftada elinize ulaşır.

Arkadaşlar bu gümrük mevzuatını detaylı öğrenebileceğimiz bir site mevcutmudur?
  • Peki bu TV kartı parasına ve yurtdışından 15-20 gün kargo beklemeye değer mi?
    Yoksa üstüne az daha koyup Türkiye deki skystar vs. ürünlerini mi almak daha iyi?

Özellikle tuner kalitesi çok önemli. Mesela Astra 19 uydusunun kanallarından 90 ve 120 likle normal uydu cihazında kırılmalı gelen kanallar var.
    Acaba bu cihazın tuneri nasıldır?
    Mesela benim evde salondaki Next 2000 Super Plus kadar var mıdır, yoksa asla bir uydu cihazının tuner performansı elde edilemez mi?

Kullanan, tecrübeli kişiler cevaplarsa çok çok faydalı olur gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: welt91

Peki bu TV kartı parasına ve yurtdışından 15-20 gün kargo beklemeye değer mi?
    Yoksa üstüne az daha koyup Türkiye deki skystar vs. ürünlerini mi almak daha iyi?

Özellikle tuner kalitesi çok önemli. Mesela Astra 19 uydusunun kanallarından 90 ve 120 likle normal uydu cihazında kırılmalı gelen kanallar var.
    Acaba bu cihazın tuneri nasıldır?
    Mesela benim evde salondaki Next 2000 Super Plus kadar var mıdır, yoksa asla bir uydu cihazının tuner performansı elde edilemez mi?

Kullanan, tecrübeli kişiler cevaplarsa çok çok faydalı olur gerçekten.

skystar serisi ile prof tuners serisinin tunerlerini mukayese etmek bile yanlış :)

• Verdik bakalım siparişi ne zaman gelecek =)
  • 2012-01-13 10:56:55 Preparation in progress
    2012-01-13 03:17:37 Payment accepted

daha halen bu seviyede beyler :((
  • oraya takılıp kalmayın. kartınızı gönderirler. yaklaşık 2 hafta sürüyor.
  • teşekkürler cevap için

ve göndermişler

2.edit. bugun itibariyle elime ulaştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciudad de México -- 1 Şubat 2012; 14:40:49 >
  • arkadaşlar prof tunner 8000 pcı-e s2 kart kullanıyorum. eurosport hd, skay hd, cfrya pketindeki hd kanallarında sürekli düşük sinyal var, görüntü alamıyorum. sd yayınlarda kesinlikle sorun yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim
  • Edit: Ulaştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 31 Ocak 2012; 14:18:00 >
  • Merhaba
    Ben de Proftuners 7500 USb modeli uydu alıcıyı aldım .
    Cihazı pcye bağladığım zaman pc cihazı görmüyor, yeni bir hardware bağlandı uyarıs almıyorum, arattığım halde çıkmıyor.

Adaptörü elektriğe beğlayınca adaptörün üzerindeki yeşil ışık sürekli yanıyor fakat adaptörü cihaza bağlayınca bu yeşil ışık yanıp sönmeye başlıyor aynı şekilde uydu alıcısının üzerindeki kırmızı ışık da yanıp sönüyor ( uydu alıcısındaki yeşil ışığı hiç yanarken göremedim )

Cihazı bir türlü pcye tanıtamadım, 3 ayrı makinada denedim hiç birinde görmedi.

Sizce sorun ne olabilir.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandraks

Merhaba
    Ben de Proftuners 7500 USb modeli uydu alıcıyı aldım .
    Cihazı pcye bağladığım zaman pc cihazı görmüyor, yeni bir hardware bağlandı uyarıs almıyorum, arattığım halde çıkmıyor.

Adaptörü elektriğe beğlayınca adaptörün üzerindeki yeşil ışık sürekli yanıyor fakat adaptörü cihaza bağlayınca bu yeşil ışık yanıp sönmeye başlıyor aynı şekilde uydu alıcısının üzerindeki kırmızı ışık da yanıp sönüyor ( uydu alıcısındaki yeşil ışığı hiç yanarken göremedim )

Cihazı bir türlü pcye tanıtamadım, 3 ayrı makinada denedim hiç birinde görmedi.

Sizce sorun ne olabilir.

Teşekkürler.

ARIZALI Olabilir.3 ayrı makinada denediğinize göre kesin arızalıdır.Servise yollayın...

• Wİn7 64bitte kullanan var mı usb 7500 ü
    ve Apartman ortak uydudan kullanan var mı.
    bir türlü kuramadım. 64 bitte tanıttım. 2-3 program kullandım. sinyal geliyor. ama cihaz uzerindeki sinyal veya bağlantı ışığı yanmıyor yeşil ışık. ve kanal bulamıyor.
    32 bitte kurdum 119 kanal buluyor ışık da yanıyor ama kanalların 3-5 ini gösteriyor. ne dingil cihaz mış ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle66

Wİn7 64bitte kullanan var mı usb 7500 ü
    ve Apartman ortak uydudan kullanan var mı.
    bir türlü kuramadım. 64 bitte tanıttım. 2-3 program kullandım. sinyal geliyor. ama cihaz uzerindeki sinyal veya bağlantı ışığı yanmıyor yeşil ışık. ve kanal bulamıyor.
    32 bitte kurdum 119 kanal buluyor ışık da yanıyor ama kanalların 3-5 ini gösteriyor. ne dingil cihaz mış ya.

Aynı sorun bende de var
  • Size zahmet kontrol eder misiniz sizin adaptör de elektriğe bağlayınca üzerindeki yeşil ışık sabit yanarken, 7500 usb ye bağlayınca yanıp sönmeye mi başlıyor?

Bir de cihazı usb ile pc ye bağladığınız anda hemen yeni donanım bulundu diye uyarı çıktı mı yoksa elle mi aradınız?
  • Arkadaşlar elektirik gidip gelmesiyle 7500 adaptörü yandı.Arkadaşlar bulunduğum ilde hiç bir yerde 7.5v 3.5 A adaptör bulamadım internetede aradım bulamadım,bende bu kademeli adaptörlerden deneme amçlı aldım ama 7.5V ve 1A lik şu an çalıştırıiyor normalında 3.5 amperlik olması gerekirken bende bir amperlik bulabildim acaba tv kartıma zarar veririmi.
  • Prof Tuners teknik ekipten Lin Chen ile mailleşe mailleşe en nihayet yolla Çine bakalım dedi, bugün takipli posta ile yolladım. Herhalde 15 günde gider.
  • Arkadasşlar eletirik gidip gelmesiyle 7500 adaptörü yandı nerede bulabilirim,ölçüler 7.5 v 3.5 ve üstü amper .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hssahin65 -- 19 Şubat 2012; 20:32:19 >
  • Ürün TRT bandrolü olmadığı için gümrükte takılmaz değil mi?
  • Merhaba arkadaşlar, bir tv kartı satın aldım ve şifreli kanalları yasal kartlarla açabilmek için kart okuyucu aldım markası Smargo Smart Reader Plus. Bu kart tüm kartları windows ortamında okuyabiliyor ve yazabiliyormuş bu konuda en gelişmiş kart okuyuculardan biriymiş ve oldukça da pahalıya aldım ancak nasıl kullanacağımı bulamadım, kartı içine taktım, kart okuyucuyu da bilgisayara taktım sürücüleri yükledim, progdvb ve dvbdream programlarını tv izlemek için kullanıyorum, kart okuyucuyu cam ya da ci modül olarak nasıl kullanacağım şifreli kanalları o kanalları açan yasal kartımla nasıl açacağım? Bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin. teşekkürler.
  • Expired.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agharta01 -- 9 Ocak 2015; 9:53:51 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.