Şimdi Ara

PROBLEMLERİ BU ŞEKİLDE HALLETMEK DAHA MI DOĞRU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
2
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonuçta bu çok soru çözmekten geçiyor. Hiç konu anlatım videosu falan dinlemeyeyim diyorum. Her gün 20 paragraf çözüyorum zaten. Elimde çap fasikül var. Orada örnek sorular var. Her gün oradan 5-6 sayfa çöze çöze gideyim diyorum. Sonra apotemi çözerim. Sonra da rutin olmayan... Sınava kadar yavaş yavaş bu 3 fasikülü bitireyim diyorum. Kafla çalışıyorum ama problemleri dinlemeyeceğim oradan. (BU ARADA DAHA ÖNCE HİÇ PROBLEM ÇALIŞMADIM) Olur mu bu şekil? Yoksa oturup video izleyip öyle mi? Sanki bu yöntem daha faydalı gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KAFın problemleri pek önerilmiyor hocam
  • Hocam problem bol soru çözümü istesede yinede soruya yaklaşım tarzıda önemli.Elinde br varsa bence dinle bolca soru ve yöntem gösteriyordu tak x2 anlatsın.
  • Hocam sana yapabileceğim en büyük yardım problemleri kaf ile yapmaman olur, soruları karekökten almış resmen ve sorular aşırı eski tarz milattan kalma sorular. Klasik dediğimiz ezber soruları hepsi onun yerine çözümlü fasikül alabilirsin düzenli olarak çözersen de bir kısmını halledersin.
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    Peki diğer konular için kafa ne diyorsun?

• Yolun doğru bence. Problemleri hocadan dinlemek nedir. Herkesin algıları ve soruya yaklaşımı farklı. Soru çöze çöze kendi çözüm sistemini oluşturursun.

• kaf problemleri önermiyorum behzat hoca mat1 i iyi anlatamıyor bence. problemler için apotemi yüzdeyüz vs gbi konuyu özetleyen bir fasikül al ardından 345 acil yardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: okeanospetrichor

Peki diğer konular için kafa ne diyorsun?
    Diğer konuları eski sistem için aşırı iyiydi gerçekten fakat şuan için iyi olduğunu düşünmüyorum bir kaç ders dışında kaf1-kaf2 gereksiz bence. Fakat kaf3 ve kaf4 alabilirsin bence, özellikle kaf4 geçen seni için çok iyiydi apotemi fasikülleri ile birlikte lti den full çektirdi bana.
  • Problem için kaf kullanmanı önermem Apotemi Problemler çöz Mat için kullandığın kaynaktakilerle beraber tabi çok sorudan ziyade kendi yöntemini iyice oluşturup her soruya uygulayacak duruma gelmen lazım.
  • Problemler hocalardan öğrenilmez.Kitap açılır soru çözülene kadar uğraşılır çıkmazsa birdaha uğraşılır.Böylece, soru çözdükçe farkında olmadan kendi tekniğini yaratmış olursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.