Şimdi Ara

Problemler Konusunu Halletmek İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.sınıfım,Sayı problemlerine yeni geçtim.Problemler konusunu eksiksiz halletmek için neler yapmalı mıyım?Önerilerinizi bekliyorum.

• fem simetriden coz karsilasabilecegin tum problem sorulari var ve iyi anlatiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dobrosko

fem simetriden coz karsilasabilecegin tum problem sorulari var ve iyi anlatiyor

Bu konuyu ordan bitirdikten sonra konuyu tamamen oturttun mu?Son olarak fem simetriyi almalı mıyım yoksa onun yerine sadece problemleri anlatan konu anlamtımlı mı almam daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerbarcafb

quote:

Bu konuyu ordan bitirdikten sonra konuyu tamamen oturttun mu?Son olarak fem simetriyi almalı mıyım yoksa onun yerine sadece problemleri anlatan konu anlamtımlı mı almam daha iyi olur.

once kesinlikle simetriden coz oturuyo zaten ama yetmezse ek kaynak al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenerbarcafb

quote:

once kesinlikle simetriden coz oturuyo zaten ama yetmezse ek kaynak al

Teşekkürler.Almayı planlıyordum zaten mat1 için.
  • problemleri çözmenle çözmemen arasında fark yok ne olsa sınava girdiğinde hiç görmediğin problemler çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: msc1515

problemleri çözmenle çözmemen arasında fark yok ne olsa sınava girdiğinde hiç görmediğin problemler çıkacak

Doğru fakat farklı tarzdaki soruları kolay çözmek için çok soru çözmek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.