Şimdi Ara

problemler giriş ve orta seviyesindeyim, çap aldım ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • giriş ve orta seviyedeyim cap problemler aldım ama sizce ne yapmalıyım vermeli miyim baska yayın onerınız var mı

• Matematik Kulübünü incele bence60-70 tane örnek soruyu yazar anlatıyor tek tek ve tek yoldan değil böyle yapmasak nasıl olurdu daha mı zor - kolay vs. gibisinden. Devamı klasik problem soruları yeni nesil değil ama güzel temel attırır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güzel degil,cok temel sampiyon ve uzman haricinde.
    tek esprisi virgullerle ugrastirmak..
    kalkti o sistem
    345 problemler al

• Tyt kitabinin içinden mi bahsediyorsun

• Scath S kullanıcısına yanıt
    evet,11'e geçmiş ve 9-10'da ciddi boşlamış biri olarak çap problemlerde aşırı zorlanmadım.

• Scath S kullanıcısına yanıt
    hayır hocam çap problemler fasikülünden bahsediyorum mavi olandan
  • hocam problemlere yeni geçtim, şimdi eis yayınlarından çözdüm klasik soruları sonra kaf 2 deki soruları çözcem sonra metindekileri. çözüyorum ama cok yavasım hızlanmak ıcın ideal midir cap yoksa gidiyim değiştiriyim mi kitabı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • temelin nasıl?
    problemleri paragraf + denklem kurma becerisi olan adam yapar kaynak bitirmeden.
    hedefin ölçüsünde yani.
    10'da 10 yapmak zordur problemler adına,dikkat gereklidir.
    yavaşsan çap al o zaman.
    bu arada klasik sorularla uğraşma 345 bu konuda iyi,klasik değil ösym,orjinal sorulara bak.
    eğer kaynaklar elindeyse her gün 10 problem + 20 paragraf cozebilirsin.
    11'e gectim ben,matematigim cok kotuydu,5-10 puan az alsam şuan meslek lisesindeydim ciddiyim teog zamanında.

her şeyden önce önyargıyı bırakacaksın,ne kadar oturursan otur,bir şeye önyargınız varsa asla olmayacaktır.

• yani temelim orta sayılır ama şu klasik sorular konusunda hemfikir değilim hocam sizinle mesela tyt 2019 sorusunda falan klasikleşmiş hesap ödetme sorusunu adamlar hediyeye cevırmıs sormus denklem kurmayı farklı yolla hikayeleştirmiş onunuze sunmus klasıkler gene sart 1 2 kitaptan yoksa olmaz bence
  • öyle adamlar var,kavrıyor hiç çalışmadan bile problemlerden 4-5 net çıkarıyor.

klasik sorular bir zamandan sonra işe yaramayacaktır.3 kaynak bitiriyorsan çok çalışman gerekecek.
    çünkü zaman kısıtlı.

• hocam mezunum ben zaman sıkıntım yok aksama kadar bosum suan bile 1 ayda 2 kaynagın yarısına geldim :))
  • Eis tyt matematik kitabından mı çözdün hocam?
  • Kesinlikle ucdortbes - apotemi ve bilgi sarmal problemler.Bunlari bitirin gerisi gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wsepr W kullanıcısına yanıt
    eisinki tyt ayt diye ayırmamıslar mavı kıtap tyt ayt hepsi var matematik adı altında ondan cozmustum
  • deliemre34 kullanıcısına yanıt
    test okul nasıl sizce tyt mat test okul, bu üçünü sonraya dogru cozeyım dıyodum ben
  • Hiçbir bilgim yok maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.