Şimdi Ara

Problemler böyle mi yapayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Problemler konusuna geçtim sayi problemleri videosundayım şuan sormak istediğim şu: mesela sayi problemleri videoları bitince, diğer problem konusuna geçmeden önce elimde ki bütün kaynaklardan sayi problemleri olan kismi çözeyim mi ? yoksa konu videoları bittikçe yeni konuya geçip geride kalan konuların sorularını günlere mi yayayim ? Umarim anlatabildim teşekkürler 🙂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Günlere yay

• enginbalkan kullanıcısına yanıt
    İlerleyince tabi ki çünkü çok övüyorlar 🙂 problemler dr sürekli çözmek gerek değil mi çünkü bir soru da yapilan mantik diğer soruda ufacık bir değişiklik olduğu halde o mantık uygulanmıyor başka bir mantik yürütmek gerekiyor 🙂 diğer konuya geçmeden önce bütün kaynaklardan çalıştığın konuyu çöz mü diyorsun ? Günlere yaysak olmaz mi ? Her gün su kadar su kadar diye ?

• enginbalkan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tamam dir ben konu konu gitmeyi düşünüyorum yeni konular için biraz sabirsiz olduğum için 🙂 bir yandan da soru çözmeyi ihmal etmemeye çalışacağım inşAllah benim icin iyi olur 🙂 iyi geceler

• Hocam problemler bağlantılı aslında birbiriyle sayı problemlerini iyice oturtup öyle geç bence. Mesela yüzde problemi kasıcan ama oda sayı problemi aslında sadece yüzdeyle yapıcan işlemleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.