Evet bence böyle. Aykut Kocaman'dan fazla bir beklentim yok ancak önümüzdeki 3-5 hafta içinde bu sorunu hallederse büyük iş başarmış olur. Sonuçta ileri uçtan geriye doğru; Niang,Alex,Dia(Stoch),Topuz ve Emre ofansta yetenekli oyuncular.Takım havayı yakaladığında kesinlikle bu oyuncularla göze hoş gelen paslaşmalar ve ataklar olacaktır ancak bence kısa zamanda takım savunması toparlanmalı.Zira böyle maçlarda değil ama avrupa ve derbilerde en önemli faktör sağlam savunma ve pres.Üstelik bu bizde olmayan birşey değil.Zico dönemninde takım savunması iyiydi geçen sene de Daum'la "baskılı takım savunması" anlamında epey yol katettik.Bu yönümüzü toparlarsak iddialı konuma gelebiliriz diye düşünüyorum. Bir arkadaş paylaşmıştı ben de vereyim video'yu,geçen seneden takım savunmamızla ilgili kesitler.Mutlaka izleyin.
Konuyla ilgili sizin yorumlarınız nedir? Takım farkı gözetmeksizin görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Müzik? :D
daumun en sevdiğimin yönü takım savunmasını iyi yönetmesiydi geçen seneki gibi böyle savunma yaparsak kaptığımız toplarla büyük boşluklar bulabiliriz