Bildirim
pes 2013 ara pası sorunu ( çıldırıcam)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: riberyali
arkadaşla pes oynarken sürekli atak oynayan ve güzel oynayan benim ama alıyor topu bi ara pası atıor gidio golü atıo bende ne yapıosam buarapalarını kesemiyorum ve oda hep aynı taktiği uyguluyor ne yapıcam lütfen yardım edin madara olduk :D
sende arapas at -
quote:
arkadaşla pes oynarken sürekli atak oynayan ve güzel oynayan benim ama alıyor topu bi ara pası atıor gidio golü atıo bende ne yapıosam buarapalarını kesemiyorum ve oda hep aynı taktiği uyguluyor ne yapıcam lütfen yardım edin madara olduk :D
ara pasları kesmek için 5 defansla oynaman gerekiyor ayrıca defansı geri çekebildiğin kadar çekersen kolay kolay pas atamaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yetkili Bi Abi
quote:
sende arapas at
ben arapaslı oyun oynanak istemiyorum ama arapaslarını kesmek istiyorum ayrıca gol atmak için kullandığın yöntem nasıl -
quote:
quote:
quote:
sende arapas at
ben arapaslı oyun oynanak istemiyorum ama arapaslarını kesmek istiyorum ayrıca gol atmak için kullandığın yöntem nasıl
hocam bende arapaslı oynuyorum ama genelde ortasaha gerisinden uzun paslar atıyorum Q ve W tuşuna basarak. arapası kesmek için yapabileceğin pek bişey yok defans yaparken direk adamın ayağına hamle yapıp topu almak yerine sende adamın hareketini takip ederek ve adama yakın durarak geri geri git. Adam topu attığı anda da hamle yapıp almaya çalış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: b****01
quote:
ara pasları kesmek için 5 defansla oynaman gerekiyor ayrıca defansı geri çekebildiğin kadar çekersen kolay kolay pas atamaz.
5 defans koyduğumuz zaman ileride etkisiz olmazmıyım peki ileriyi nasıl düzmeliyim takımım genelde milan veya barça -
quote:
quote:
quote:
quote:
sende arapas at
ben arapaslı oyun oynanak istemiyorum ama arapaslarını kesmek istiyorum ayrıca gol atmak için kullandığın yöntem nasıl
hocam bende arapaslı oynuyorum ama genelde ortasaha gerisinden uzun paslar atıyorum Q ve W tuşuna basarak. arapası kesmek için yapabileceğin pek bişey yok defans yaparken direk adamın ayağına hamle yapıp topu almak yerine sende adamın hareketini takip ederek ve adama yakın durarak geri geri git. Adam topu attığı anda da hamle yapıp almaya çalış.
arapası atarken onu ofsayta düşürmek için bişe olabilir mi acaba
-
ya defans çizgisini çok açıp ofsayt taktiğini açacaksın ya da defans çizgisini dibe çekip defansın önüne bir ön libero yerleştireceksin. bir de elini sürekli pireste tutma adama direk müdahale etme bırak üstüne üstüne gelsin sen oyuncuları geri çekmeye çalış. -
quote:
Orijinalden alıntı: elnine9
ya defans çizgisini çok açıp ofsayt taktiğini açacaksın ya da defans çizgisini dibe çekip defansın önüne bir ön libero yerleştireceksin. bir de elini sürekli pireste tutma adama direk müdahale etme bırak üstüne üstüne gelsin sen oyuncuları geri çekmeye çalış.
bugün deneyeceğim saol önerebileceğin taktik var mı -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: b****01
quote:
ara pasları kesmek için 5 defansla oynaman gerekiyor ayrıca defansı geri çekebildiğin kadar çekersen kolay kolay pas atamaz.
5 defans koyduğumuz zaman ileride etkisiz olmazmıyım peki ileriyi nasıl düzmeliyim takımım genelde milan veya barça
FORVET
SOL KANAT
SAĞ KANAT
BİR ORTA SAHA
BİR DEFANSİF ORTA SAHA
3 DEFANS V ŞEKLİNDE
SOL VE SAĞ BEK
VE KALECİ
tam kontra atak takımı olur. Gol atınca da V defansı Ters V şeklinde yaparsan gol yemezsin. :) Birazda sana kalmış tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athn -- 21 Ağustos 2013; 17:02:02 >
-
Arapas atan adamı indir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: El-Diablo
Devamlı pres yapma.
Devamlı koşma tuşuna basılı tutma.
Top sende iken adam değiştirme tuşu ile birlikte pas tuşuna baski devamlı ver kaç yapabilesin.
Havadan ara pası atılıyorsa defansını öne çek ve ofsayt taktiğini defans oyuncularına kaydet.
Kontra atak taktiğini seçerek havadan arapası atmayı dene devamlı.
kardeşim biraz olsun çözdüm bu sorunu şöyle yaptım ene azından göbekten geçemiyor artık barçada 4 defansın önüne busqets i koydum hep kesiyor topları -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: El-Diablo
Devamlı pres yapma.
Devamlı koşma tuşuna basılı tutma.
Top sende iken adam değiştirme tuşu ile birlikte pas tuşuna baski devamlı ver kaç yapabilesin.
Havadan ara pası atılıyorsa defansını öne çek ve ofsayt taktiğini defans oyuncularına kaydet.
Kontra atak taktiğini seçerek havadan arapası atmayı dene devamlı.
kardeşim biraz olsun çözdüm bu sorunu şöyle yaptım ene azından göbekten geçemiyor artık barçada 4 defansın önüne busqets i koydum hep kesiyor topları
Hocam ben ps3te oynuorum x tusuna basili tut top adamdayken yani pas tusuna sonra kalene dogru gitmek icin sol yon tusunu kullan adamin ufak ufak adimlarla geri geri yuzu rakibe donuk bir seklde kendi kalene dogru ilerlycektr ve yuzde 70 pasi keser ve calimida engellemis olursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
5 defans yap sonra arkadaşının Forvetlerine markaj yap süper kontraatakta oyna -
aynen defansı 5 le 5-4-1 oynaya bilirsin -
Juventus'u al.5 defans oynat.Topu Pirlo'ya at.Pirlo ile ara pas atman seni gol pozisyonuna sokar. -
Arkadaşın arapası kime atıcaksa onula birlikte koş ynai pası atanı değilde pası alınıd durdur. -
Evet Kardesim Oyunda Ara Pası Sorunu Var Oyun Ara Pası Uzerine Kurulmus Bende Online Oynuom Full Arapası Ve Gol PES 2014 İnsallah Boyle Olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toromanoglu41 -- 7 Eylül 2013; 20:08:23 > -
çok salak bir sistemi var pesin
ben fazla oynamazdım arkadaşım gelirdi orta karar oynardık birbirimize çok üstünlüğümüz yoktu
bi gün geldi öğrenmiş ara pas açığını benim defanstan topu alır almaz sallıyor ileri ara pasını hop benzama kaleciyle karşı karşıya
iyi oynayan taraf benim tek pasla gol atan o ne bir organizayon ne paslaşma ne akıl dolu paslar hiçbiri yok ama gol var :D
bende aynı taktiği uyguluyorum aguero yu tutamıyor bu sefer o deli oluyor kaç gündür 10 maç yapsak 1 tanesini alamıyor
pes 2014 te umarım böyle aptalca hatalar yapmazlar fifa oynamak istemiyorum -
quote:
ÇÖZÜM BASİT :
FIFA OYNA GERÇEKÇİ OYUN NEDİR GÖR !
Benzer içerikler
- pes 2013 kayıt kodu
- fifa 15 sistem gereksinimleri
- fifa 23 25 yaması
- pes 13 sistem gereksinimleri
- fifa 21 indir
- fc 25 indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X