Şimdi Ara

problem LCD demi ekran kartındamı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende şöyle bi problem var NFS underground2 demo oyununda hiç bir problem yok ama tam sürüm oyunda oyun içinde bulutlar ve yol görüntüsü berbat koca koca pikseller araba görüntüsü binalar falan çok iyi ama dediğim gibi bulutlar ve yol çok berbat sistemim p4 3.00 ghz ati radeon 9550 256mb agp ekran kartı L1980q LCD ekran yardımcı olursanız sevinirim..

• ben oyun piskopatı olduum zamanlar böyle şeylere rastlaıştım, eğer oyun ayarlarını full detail yaptığın halde olmuyorsa senin oyun hasarlı olabilir arkadaşım nede olsa ülkemiz oyunlarının yüzde 99 u kopya oyun

hey gidi solder of fortune double helix başımı az ağrıtmadı oyunu değiştirdim sorun uçuverdi.
    || 2*1 GB Kingstone DDR2 800MHz || CoolerMaster 460W PSU || Askere gittim gelicem 12-2009 || Geldim 03-2011 ||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.