Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 İnceleme Videosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
0
Favori
42.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

Orijinalden alıntı: buffon1987

bu oyunu ben zaten biliyorum burada senin anlamadıgın nokta futbol sadece sürekli pas yapmakmıdır pes 2010da hadi üstten atmayı falan geçtim vucüt çalımı atmak bile saçmalaşmış aynı fifa 2009daki zevksizliğe yaklasmıs ondada adamın yanından bile geçmek zor oyunda sürekli karambol var bir yığın saçmalık

Siz hiç güçlü bir rakiple oynamamışsınız çok belli. Sürekli pas yapmak büyük yetenektir.
    Öyle duruma gelirsiniz ki, 2 pas yapamazsınız. Karşı taraf adım attırmaz. Tecrübe konuşuyor.
    Topu şişiripte biraz rahatlamak için neler yaptığımı ben bilirim. Pas yapmak o kadar da basit değil.

Hiç sağ kanattan girerken bir anda sol açığa top attınız mı? Orada ki top kontrolü savaşını kazandınız mı?
    Korner bayrağının oraya gelmeden manuel olarak orta açtınız mı? Forvet adamınızı topun düştüğü yere konumlandırdınız mı?
    Siz sürekli ileri giderseniz kaybedersiniz. Bu oyunda aynı atak şeklini sadece iki kere yaparsınız.
    Sonra atak şeklinizi hep değiştirmelisiniz. Yoksa kaybeden siz olursunuz.

R1 basılı oynarsanız tabii ki öyle olur. Bu oyunda en önemli şey R1'i yerinde kullanmaktır.
    Eski serilerde olduğu gibi sürekli basılı olarak koşmak, artık yok. R1'i bırakıp atın bakalım vücut çalımını.
    Karşıdaki adama çiftetelli oynatırsınız dediğim şekil. Ama R1 ile yanından geçmeye çalışırsanız gelir sokar ayağını alır topu.
    Basit oynayıp aşırıya kaçmayacaksınız. Başarıya giden yol.

bravo FATİH hocam:))

saka bır yana ınceleme fena olmamıs ben gecen gun bır kac saat cafede oynama fırsatı buldum ne yazıkkı bu oyunuda evıme almayacagım..bekledıgım pes oyunu olmamıs dıger serılere gore bence gelısme gostermıs ama ozellıkle onlıne konusunda cok guzel yorumlar okumazsam almam..

belkı fıfa dusunebılırm demoyu begenmıstım..onlıne da gayet guzel dıyorlar..

tesekkurler ınceleme ıcın

• quote:

sen heralde başka bir oyun oynuyorsun top playerde barça ya karsı çok rahat top çeviriyorum real le ve hiç zorlanmıyorum tecrübe konusuyor yazmışsın ama sen bu oyunu anlasılan baya kasarak oynuyorsun top player de aynı atağı 4defa yaptıgımı çok iyi hatırlarım göbekten kaka c.ronaldo verkaçı ile 4defa barça kalecisiyle karsı karsıya kaldıgımı bilirim(daha sabah oynadım) yandan aynı yerden defalarca orta açıp defalarca aynı yerden kafa golü attığımı bilirim. mesela dani alvesin oldugu yerden sürekli ara pası attıgında forvet oyuncusu kaçar ve valdes le çaprazdan karsı karsıya kalır

karsı taraf sana 2 pas attırmayıp top çevirtmiyorsa zorluk seviyesini 1kademe aşağı çek benim kazanmak gibi problemim yok işin şovundayım ister bilgisayar ister kişi olsun en köt her maç 2tane atarım ben

bide sen nerde top kapma mücadelesine giriyorsun onu merak ettim zaten adam ayak koysada sana bidaha çarpıyor önünde kalıyor mücadele falan yok ortada sen heralde bu oyunu need for speed i direksiyonla gaz pedalı ile oynayan sanki gerçek araba kullanıyormuş triplerine girenler gibi oynuyorsun ön direk arka direk organizasynları falan rakip sakatlandıgında topu dışarı falanda atıyorsundur zaten az önce 1-2siteden buldum haraketleri topa basarak dönme üstten atmayı topu çekerek sağından atıp solundan geçmeyi bana böyle şeyler lazım kazanmak önemli değil karsımdakini maymun edeyim yeter

Siz daha oyuna yeni başlamışlar gibi Barca, Real gibi uzay takımlarıyla oynuyorsanız her şey olur.
    "Real'le zorlanmıyorum." Zorlansanız ayıp olurdu zaten. Koskoca Real Madrid neyine zorlansın?
    Yapın bakalım bir Gs, Fb maçı. Görelim o zaman müdacaleyi. Uzay takımlarıyla oynayıp çalım atamamakta büyük yetenek.

Ben onlinedan bahsediyorum. Girinde görün ne oyuncular var. Yapay zeka nedir? En fazla üç maç sonra bocalar.
    Adı üstünde "yapay" Gerçek bir insanın en fazla %40'ı kadar akıl edebilir yapabileceklerini.
    Top Player'da Galatasaray ile Şampiyonlar Ligini kazandım. Aşağı çekeyim mi zorluk seviyesini?

Ben size tekrar Fifa Street öneriyorum. Zira sizin ne istediğiniz belli. Gerçek bir maçtan uzaksınız.
    Sizin dediğiniz şeyler Pes'te olmaz. Pes her geçen gün gerçek maç mücadelesini biraz daha kazandırıyor.

• ya genç bırak bu işleri sadece yazmak için yazıyorsun oyun genel olarak tatmin edici bir oyun değil top playerde bu oyunda galatasarayla avrupa kupası almak gerçekten başarı yapay zeka az önce 2 pas yaptırtmıyordu şimdi 3 maç sonra bocalamaya başladı bence biraz yazdıklarında istiktarlı ol

bu oyunu ps3 te çıktıgından beri neredeyse her boş vaktimde gerek arkadaşlarla gerek makineye karsı oynuyorum aynı şekilde bilgisayardada oynuyorum oyun genel olarak olmamıs yukarıda kaç verilmiş onada bakmadım maç içinde herşey olacak gerektiğinde haraketi basıp geçeceksin sürekli belli kalıplarda paslaş dur adamı bayar sen amma abartıyorsun ne oyuncular var diye bu oyunu ben fenerbahçeliyim fenerbahçe ilede büyük takımlara karsı oynadım chelsea man.united gibi tabiki barça ve real kadar basklılı oynayamadım fakat 2 tane her maç sallayıp top player de geçtim sen öyle r1 olmadan falan normalde adam falan geçemezsin senin gibi r1 kullanmadan adam geçmeye çalısan arkadaslar en son hırsından oyunculara küfür ediyordu

neyse hadi ben yatıyorum sanada allah rahatlık versin zaten yarın konu gitmiş olur sende otur biraz pes10 çalış bizim bir arkadasta pas yapma hastası çekiliyorum 4-5-1 kendince sağlı sollu paslar yapıp adam kaçırmaya çalısıyor ama her sefer sadece 2 atağa çıkıp gol atıp geçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buffon1987 -- 30 Ekim 2009; 2:48:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaosoyun

quote:

Orijinalden alıntı: ecay
    Yapay zekanın futboldan falan anladığı yok.NE zaman ne yapacağı belli.Oyun çok kolay(become a legend hariç)

Hangi seviye? Top Player?

Bi' dakka? Ana menüde exit görünmüyor incelemede ?

Elbetteki top player'dan bahsediyorum.
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • Ps3'de Fifa10'dan sonrasi yalan bence. Pes hiç bi zaman Fifa gibi Kaliteli olamayacak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 30 Ekim 2009; 3:30:17 >

. . . . >>> . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . <<< . . . .

• FIFA10'da adamla her yöne her açıyla koşabiliyorsun.. PES'te adam ray üzerinde gidiyormuş gibi çok gerçek dışı çok fantastik.. Geçen sene FIFA09 ve PES09'dan nefret ediyordum.. Ama bu sefer FIFA10 işi bitirmiş.. Good Job !

(PS3'de oynuyorum oyunları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnspnky -- 30 Ekim 2009; 5:04:53 >

Orijinalden alıntı: kaosoyun

quote:

Orijinalden alıntı: ecay
    Yapay zekanın futboldan falan anladığı yok.NE zaman ne yapacağı belli.Oyun çok kolay(become a legend hariç)

Hangi seviye? Top Player?

Bi' dakka? Ana menüde exit görünmüyor incelemede ?

PS3 te oynanıyor oyun göremedin mi?

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Zoru seviyorsanız bu oyunu oynayın. Sevmiyorsanız sakın bulaşmayın.
    Sonra gelip "çalım atamıyorum, pas atamıyorum" bahanelerini oyuna yüklemeyin.
    Sonuçta bu bir reklam filmi değil. Öyle reklam filmlerinde gördüğünüz çalımları yapacağınızı sanmayın.
    Her şey gerçeğe uygun.

Koşu animasyonlarıda değişse yeter de artar. Ben de sevmiyorum Sahil Güvenlik dizisindeki gibi koşmalarını.

Sen zorlu mu dedin bu oyun için?

TOP PLAYER da 2-0 yenebiliyorum rahatlıkla.

Fifa da daha Legendary de anca çook güçsüz takımları yenebiliyorum 1-0 anca. Çokta bilirsin ya...

• 8mbite geçtim dün pes 2010 çekiyorum şu an bakalım inşallah memnun kalırız.Videoyu görünce beğendim ama ps'deki zevki verebilir inşallah.
  • quote:

pes i silecek falan biraz abartı olmuş bence pes yeni şeyler deniyor bazı şeyler ondan olmuyor yoksa kafaya taksa fifayı oynanısta falan siler piyasadan

Pes'in fifayi oynanişta silicegi fln biraz abarti olmuş..

. . . . >>> . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . <<< . . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: Shopar.

quote:

pes i silecek falan biraz abartı olmuş bence pes yeni şeyler deniyor bazı şeyler ondan olmuyor yoksa kafaya taksa fifayı oynanısta falan siler piyasadan

Pes'in fifayi oynanişta silicegi fln biraz abarti olmuş..

PC de oynuyor üstteki arkadaş naapsın.

quote:

İnceleme, yenilikleriniz filan güzelde bide şu her videoya reklam koymasanız? Bi video izlicez 15 sn Meteroid reklamı izliyoruz. Yeter ama artık. IGN gibi yapın sistemi. Günde 1 reklam.

Buna ben de katılıyorum, anladık para kazanıyorsunuz ama can sıkıcı bir reklam uygulaması gerçekten.

Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN

SY34 Fifa Pc Rezalet Olmuş O Konuda Haklısında Pes 2010 Neyini Beyenmedin ? Grafik Olarak Konsoldan Kat Ve Kat İyi.Fanboyluk Seziyorum Ama Hadi Bakalım :D

Fanlıkla alakalı bişi değil , gerçekten iyi olmamış bu sene pc platformunda fifa ve pes , begenmeme sebeplerimiyse başka bir konuya yazdıgım cevaptan alıntı yaparaktan koyuyorum.

''Profesyonelde 9 gol atabiliyorum , hakem naptığını kesinlikle bilmiyor , 1 futbolcunun peşinden 4 5 futbolcu geldiği oluyor , ibrahimovic henry messi arshavin vb. oyuncularda god mode açık inanılmaz saçma sapan goller oluyor , spiker pek konuşkan değil , kornerler çok etkisiz hiç istenilen yere gitmiyor , hala lanet bi lisans sorunu , hiç bir oyuncu koşarken yorulmuyor. Oyunu pc fifa10 la kıyaslıyınca fifa10 dan çok daha iyi ''

• pes 10 fifadan daha iyi bana göre am çok iyi diyemiycem benzer hatalar fifa da var kanatlardan orta yapmayı beceredim top her zaman aynı noktaya düşüyor zaman zaman paslarda geçikme yaşıyorum. zayıf takımla profesyonel seviye de oynamak çok zor her türlü gol yiyorsunuz kaçışınız yok fifa bu yüzden bırakmıştım pes10'da da aynı şeyler olmuş GS UEFA şampiyonu yapmak ne kadar zorsa gerçekte te durum aynı :)
    Ben futbol oyunlarının daha dinamik olmasından yanayım bence takımların güçleri değişebilmeli bir şekilde
  • Pesin demosunu oynayınca çok beğenmiştim. Bana nedense çok farklı gelmişti. Oyunun tam sürümünü daha sıradan takımlarla oynayınca oyunda hiçbir ilerleme olmadıgını farkettim. Oyunu sizi bşluk bulmaya ve o boşluklardan pas verip gol atmaya zorluyor. Fifadaki gibi bir pozisyon zenginliği yok. Bu oyunda belki 50 farklı şekilde gol atabilirken fifada 500 farklı şekilde gol atabiliyorsunuz. Üstüne bir de adamlara istediğini yaptıramamak var ki cinnet geçirtiyor. Özel hareketlerin yapılması acayip zor. Örneğin fifada Gs'li Ayhanla bile en zor hareketi yapabiliyordunuz. Çoğu zaman top kontrolünüzü kaybediyordunuz doğal olarak ama en azından istediğinizi yapma imkanı veriyor oyun size. Fifada iyi bir takımla oynarken kaliteli adamlara istediğin hareketi yaptırabilmek varken peste cinnet geçirmek bana göre değil. Konsolda hala pes oynayıp "bence pes iyi olmuş" diyenler samimi değiller bence.Ne yazık ki pesin pc'de alternatifi yok.

• inceleme icin tesekkürler oyun güzel oynanilir ama cok eksikleri var
  • güzel oyun güzel inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 30 Ekim 2009; 15:04:45 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.