Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 - CIKTI (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.574
Cevap
0
Favori
84.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhiFaT

oyun çıkmış mı ?

Evet ortalıkta dolanıyor...
  • Grafikler harika fakat animasyonlar kütük ötesi o koşuları düzeltmedikce böyle düşük puanlar alacak iyi de olmuş düşük vermeleri...
  • arkadaşlar online sistemi nasıl ?
  • fifa: başta saha dışı unsurlar,menü dizaynı,tracklist seçimi,game mod çeşitliliği,lisans,saha atmosferi ve stadlar,oyuncuların fiziği,hareketlerindeki softluk akışkanlık,skill move coklugu,online da daha iyi olması

pes:oyuncu yüzleri modellemeleri(rakipsiz),saha-oyuncu boyut oranı,TOP FİZİĞİ (şahsi görüşüm bir futbol oyununun en önemli özelliği),şutlar,yıldız oyuncuların belirgin özellikleri(ibrahimovic:güç,body balance,şut messi:kıvraklık ronaldo:body balance,uzaktan şut,şekil hareketler vs ferdinand:güçlü defans),

bunlar kendimce -fanboyluk yapmadan cünkü 2sinide oynuyorum- degerlendirmelerim.

pesi ayıran baska bir özellik:konsolda futbol oyunu diyince akla ilk gelen olması,bir kültür olması(kimse kusura bakmasın,bugün herhangi birinin ps'de futbol oynuyoruz dediğinde aslında pesi kastediyordur,ps3 kafeler bunun en basit örneği,yada varmısın yokmusun izleyenler bile bilir yok acun emre belözogluyla mac yaptıgını anlatır falan bunlar hep pestir)ben 2 sinide oynuyorum.ayrı evde yasayan üni ögrenci kesimi varsa aranızda beni daha iyi anlar.pes bir kültürdür nasıl toplanıp batak oynamak okey çevirmek gibi.gel ps kafede bi maç yapak dendiğinde orda kastedilen pes'tir.ben fifa oynarken bir yandanda pesi unutmamaya calısıyorum cünkü gerek okul cafesi olsun gerek evde toplanıldıında arada kesin pes atarız ve sırf orada geri kalmamak için bile pes kendine baglıyor

fifada ise:halısahada bile top oynayanlar bilir.depardayken peste oldugu gibi tek çizgi üstünde bu kadar robotik kosamazsınız,ve depar atarken hareket kıvraklıgınızı yitirirsiniz.fifanın en cok üstün oldugu nokta bu.depardaki adamı zor kontrol ediyorsunuz veya kendinizi rakibin üstünde buluyorsunuz.peste messiyle kosmaya abanırken mario gibi saga sola çeke çeke kaleye cok rahat gidebilirsiniz bu fifada cok daha zordur olması gerektiği gibi.Bu oyundan alınan zevki bir nebze düşürüyor evet dogru.ancak gerçeklilikte önemli.

ama ben yinede 10 dakikada aldıgım zevke bakarsam yine pes derim.sonucta hersey gerceklilik olsaydı insanlar bir god of war'dan , call of duty serisinden daha fazla zevk almazdı.yada cocuklugumuzda oynadıgımız goal 3 efsane olmazdı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarulez -- 17 Ekim 2009; 6:18:54 >

• xbox ta oynayanlar oyunu italyanca mı oynuyorlar anladınız mı. yoksa ingiliz ce mi. ben bulamadım da
  • Oyun için kalktım ama bulamıyorum.

Herkese günaydın bu arada.
  • Oyunu edinmeye başladım merakla bekliyorum nasıl olmuş
  • we 10'u beklemeye devam :) Sıkılmıştım artık liverpool - barcelona maçlarından biraz renk katalım oyuna :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerist07

fifa: başta saha dışı unsurlar,menü dizaynı,tracklist seçimi,game mod çeşitliliği,lisans,saha atmosferi ve stadlar,oyuncuların fiziği,hareketlerindeki softluk akışkanlık,skill move coklugu,online da daha iyi olması

pes:oyuncu yüzleri modellemeleri(rakipsiz),saha-oyuncu boyut oranı,TOP FİZİĞİ (şahsi görüşüm bir futbol oyununun en önemli özelliği),şutlar,yıldız oyuncuların belirgin özellikleri(ibrahimovic:güç,body balance,şut messi:kıvraklık ronaldo:body balance,uzaktan şut,şekil hareketler vs ferdinand:güçlü defans),

bunlar kendimce -fanboyluk yapmadan cünkü 2sinide oynuyorum- degerlendirmelerim.

pesi ayıran baska bir özellik:konsolda futbol oyunu diyince akla ilk gelen olması,bir kültür olması(kimse kusura bakmasın,bugün herhangi birinin ps'de futbol oynuyoruz dediğinde aslında pesi kastediyordur,ps3 kafeler bunun en basit örneği,yada varmısın yokmusun izleyenler bile bilir yok acun emre belözogluyla mac yaptıgını anlatır falan bunlar hep pestir)ben 2 sinide oynuyorum.ayrı evde yasayan üni ögrenci kesimi varsa aranızda beni daha iyi anlar.pes bir kültürdür nasıl toplanıp batak oynamak okey çevirmek gibi.gel ps kafede bi maç yapak dendiğinde orda kastedilen pes'tir.ben fifa oynarken bir yandanda pesi unutmamaya calısıyorum cünkü gerek okul cafesi olsun gerek evde toplanıldıında arada kesin pes atarız ve sırf orada geri kalmamak için bile pes kendine baglıyor

fifada ise:halısahada bile top oynayanlar bilir.depardayken peste oldugu gibi tek çizgi üstünde bu kadar robotik kosamazsınız,ve depar atarken hareket kıvraklıgınızı yitirirsiniz.fifanın en cok üstün oldugu nokta bu.depardaki adamı zor kontrol ediyorsunuz veya kendinizi rakibin üstünde buluyorsunuz.peste messiyle kosmaya abanırken mario gibi saga sola çeke çeke kaleye cok rahat gidebilirsiniz bu fifada cok daha zordur olması gerektiği gibi.Bu oyundan alınan zevki bir nebze düşürüyor evet dogru.ancak gerçeklilikte önemli.

ama ben yinede 10 dakikada aldıgım zevke bakarsam yine pes derim.sonucta hersey gerceklilik olsaydı insanlar bir god of war'dan , call of duty serisinden daha fazla zevk almazdı.yada cocuklugumuzda oynadıgımız goal 3 efsane olmazdı :)

Hocam objektif bakmaya çalışmıssınız ama bi kaç noktada katılmıyorum,

Öncelikle saha boyutu olayına değinirsek, PES'te ki saha boyutuyla FIFA'daki nin arasında fark yok, hatta LCDTV'de FIFA 10 daha büyük gösteriyor. Geçmiş serilerde doğrudur PES'in saha boyutu kale boyutu daha iyiydi fakat FIFA 10'da sahanın büyüdüğü felan rahatça anlaşılıyor.

İkinci olarak PES zaten bambaşka bişey. Neden en çok PES oynanır ? Neden herkes PES oynar ? Kafelerde, işte anlattığınız gibi Acun Ilıcalı felan PES'ten bahseder oynar vs.vs. nedeni basit çünkü oyun eğlenceli. En kötü oyunu PES 2008 bile beni baya başında tuttu. Eğlendiriyor insanı. Eğlendirmesinin sebebi ise oynamanın kolay olması. Yani al birine gitsin git gol at felan maçlar zaten çok gollü geçer PES'te. Gerçekçi değildir, eğlenmek için oynanır zaten.

Son paragrafta yazdığına da katılmıyorum futbol oyunu sonuçta en gerçekçi yapılabilecek oyun türünden. Bu nedenle çoğu kişi gerçekçi olmasını ister. FIFA gerçekçi yapmak için uğraşıyor, PES ise insanları eğlendiriyor daha çok. Burdada seçim ve tercihler ön plana çıkıyor

Bu arada merak ettim ya bakayım indirebilirsem bugün baya bi PES oynarım heralde Galatasaray ile UEFA Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi felan

• Arkadaşlar sizce İtalyanca oyunda İngilizce dil desteği olur mu?
  • Evet şimdi baktım ITALIAN versiyonlar felan var ya, ENG. bulamadım bi türlü.

Pfff PES oynayasım vardı haa Galatasaray ile felan neden ingilizcesi yok ki
  • CK07;Ne dersin niyeti bozalım mı İtalyanca için,yoksa beklemeye devam mı edelim?

Edit:Harf hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygultekin82 -- 17 Ekim 2009; 13:59:22 >
  • Pro devekuşulution Soccer

Yarın oynarım oyunu 100 kere söylüyorum baydım ama koşu animasyonları grafikler kadar güzel olsa fifa 10'u geçecek ama nerdee...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 17 Ekim 2009; 17:28:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Pro devekuşulution Soccer

Yarın oynarım oyunu 100 kere söylüyorum baydım ama koşu animasyonları grafikler kadar güzel olsa fifa 10'u geçecek ama nerdee...

ben o kosular yuzunden her sene 3,5 mac yapip barakiyorum :( cok goze batiyor cok mu zor dezeltmek
  • yanarım yanarım şöyle 4x4'bir futbol oyunu yapacak bir firma nasıl olmaz ona yanarım.şöyle fifa - pes karışımı süper olurdu.
  • Hala oyunun çıktığıını doğrulayan oldu mu ? Oynayan falan var mı ?
  • Fifa'yı kurtardık , şimdi buna geldi sıra ... Bekle ki U çıksın şimdi hey Allahım

ss falan yardımcı olunda gözümüz şenlensin azıcık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Pro devekuşulution Soccer

Bi konuda katılıyorum grafik güzel bu sene kimse kötü diyemez, ama koşular ve diğer animasyonlar çok çok değişmemiş.

Hani uzaktan PES 2009'u yalayıp yutmuş adamı getirsen bazı göze çarpan animasyonlar dışında oyun akışı içerisinde animasyonları fark etmez, çünkü aynı gibi neredeyse.

Fakat şahsi görüşüm oyunun gerçekçi olması için sadece koşu animasyonu değişmesi yeterli değil.

Oyun motoru en eski PES serisiyle aynı neredeyse, oyun motoru değişmedikçe bişey bekleyemem bu oyundan.

Hep diyorum ama inşallah değişir PES 2011'de, yoksa bu sene zaten çoğu PES'i deliler gibi savunan arkadaşlar FIFA 10'a terfi oldu, 2011'de köklü değişmeler olmassa herkes geçer FIFA'ya.

Bu arada ingilizce versiyon var mı nette bakmadım ama en son italyancaydı ? İndirip oynamak istiyorum ya öyle böyle gerçekçi veya değil seviyorum PES'i

• quote:

Orijinalden alıntı: gD

Hala oyunun çıktığıını doğrulayan oldu mu ? Oynayan falan var mı ?

ps3 kafede oynuyolardı gördüm.. ama xbox ile ilgili bilgim yok ...
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.