Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009 -- ANA KONU -- (PS3, X360,PC, PSP, PS2) (130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.637
Cevap
0
Favori
117.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • USA bölge kodlu konsollar için Sky'da PATCH yapılmış bir oyun var dosya içeriğinde...

-Bundesliga for Eredivise (Player, Kits, Logos etc.)
    -chants for all teams (Bundesliga, England League, etc.)
    -all Transfers done (on disk)
    -Kits and logos for all teams, Leagues and cup´s
    -Boots and Balls
    -New menu + menumusic
    -Adidas Trainingkits for be a legend
    - And many more
    RIGION:USA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 1 Şubat 2009; 1:08:08 >
  • Yaw beyler xbox 360 ile Pc live üzerinden bağlanıp Pes 2009 oyanayiblir miyiz. Bende xbox 360 , arkadaşta PC pes 2009 var, mümkün mü ?
  • Bolloxmasta patchin 3. versiyonunu çok yakında yayınlayacak yamada;

- Son transferleride içeren en güncel kadro ve kadro numaraları
    - En iyi görüntüye sahip forma logo font forma numaraları v.s.
    - Yeni skorbortlar
    - Ufak grafiksel sorunların giderilmesi (Ulusal takım logo ve bayrakları)
    - Oyunda yer almayan yada silinmiş oyuncular
    - Yeni kramponlar
    - Yeni faceler dövmeler takılar kolyeler vs.

Yama çıktığında haberini veririm.
  • ARKADAŞLAR ÇOK ÇOK ACİL YARDIM EDİN ...ID NUMARASI FALAN SORUYO PES DE ONLINE İÇİN ...YARDIM EDİN NERDEN ALICAM BEN O NUMARAYI ???
  • yamayı nasıl yüklüyosunuz bunada aacil cevap lazım...bide yamalar oyunu yavaşlatmaz dimi...
  • bide bu pes de fotorafa göre oyuncu yüzü yaratma özelliği var diyolardı ...bilen varsa yardım etsin nasıl yapabilirim...
  • pes 6 dan sonra ilk defa ps3 de pes 2009 u oynadım.tam bir hayalkırıklığı.insan hiç mi animasyon eklemez oynanabilirliği değiştirmez arkadaş.
  • ya bide pes in bi kötülüğü var ..become a laged çok zevkli fakat defanslar o kadar çok top çeviriyo i aralarında ...sinirimden game padi kırıcam nerdeysa ...top forvete gelene kadar ben bıkıyorum artık...bide defanslar çok salakça hatalar yapıyo...
  • arkadaşlar ben xbox için şu kadro yamasını indirdim fakat bunu elimdeki pes e nasıl uygulaya bilirimi.DVD içerisindekileri bilgisayara indirip içine yedirdikten sonra yeniden yazma gibi bi şansım yokmu varsa nasıl yapabilirim .
  • quote:

Orjinalden alıntı: skull_lord

quote:

Orjinalden alıntı: asparuh

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: atakani

ya anlıyamıyorum pes'i niye fifa ile karşılaştırıyorsunuz ya fifa oyun diilki 3 boyutlu çizgi film küt adamlar koşuyor hiç bir hareket yok bir tek müzikler güzel pes her sene fifadan daha güzel fifa çizgi film den başka bişey değil ama bu sene geçmişteki pes'ten de güzel ya fifa 09 da maç 1 maç yapıp deneyim dedim maçı sonunu getiremedim o kadar sıkıcı oyun olurmu elin amerikalısı ne anlar futbol'dan basketbolu iyi yapıyorlar ona devam etsinler sadece avrupalıyı üçkağıda getiremezler.

edit:imla

Sanırım konsolda Fifa 09 oynamadın. Yorum yok.

+ 1 milyon küsurrrr....

Fifa 09 u bitirmeyi midem kaldırmadı.. ancak internet cafedeki 10 yaş altı çocukları kandırır EA... Pes deki legend modu bilem yeter be hepsine...

ah ah dilimde tüğ bitti söyleye söyleye... Boş boş yorumlar yapıyorsunuz. Xbox360 veya Ps3 deki Fifa 09'u oynadınızmıda Fifa 09 a kötü diyorsunuz ya PC deki iğrenç tamam ama Genel konuşmayın gözünüzü seveyim ya. Pes 2009 u daha çok seviyorum ama Fifa 09 da çok güzel. bukadar eziyor daha hayatlarında oynamamış kişiler...

arkadaşım bırak allahını seversen ya....fifa 2009 kadar iğrenç bi oyun varmı....herifler 2004 ten beri aynı koşuş stili ,,aynı şutlar ,,bi tek friki kornerlere falso vermişler...bu kadar uyduruk oyunmu olur ...pesin tek kötü özelliği online modu ...O DA O KADAR İĞRENÇ OLMUŞ Kİ OYUNA VERDİĞİM TÜM PARA (PARA VERMEDİM TAKAS YAPTIM AMA OLSUN) HARAM OLSUN DİCEM VALLA REZİL ONLİNE...

• quote:

Orjinalden alıntı: batuwww

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: asparuh

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: atakani

ya anlıyamıyorum pes'i niye fifa ile karşılaştırıyorsunuz ya fifa oyun diilki 3 boyutlu çizgi film küt adamlar koşuyor hiç bir hareket yok bir tek müzikler güzel pes her sene fifadan daha güzel fifa çizgi film den başka bişey değil ama bu sene geçmişteki pes'ten de güzel ya fifa 09 da maç 1 maç yapıp deneyim dedim maçı sonunu getiremedim o kadar sıkıcı oyun olurmu elin amerikalısı ne anlar futbol'dan basketbolu iyi yapıyorlar ona devam etsinler sadece avrupalıyı üçkağıda getiremezler.

edit:imla

Sanırım konsolda Fifa 09 oynamadın. Yorum yok.

+ 1 milyon küsurrrr....

Fifa 09 u bitirmeyi midem kaldırmadı.. ancak internet cafedeki 10 yaş altı çocukları kandırır EA... Pes deki legend modu bilem yeter be hepsine...

ah ah dilimde tüğ bitti söyleye söyleye... Boş boş yorumlar yapıyorsunuz. Xbox360 veya Ps3 deki Fifa 09'u oynadınızmıda Fifa 09 a kötü diyorsunuz ya PC deki iğrenç tamam ama Genel konuşmayın gözünüzü seveyim ya. Pes 2009 u daha çok seviyorum ama Fifa 09 da çok güzel. bukadar eziyor daha hayatlarında oynamamış kişiler...

arkadaşım bırak allahını seversen ya....fifa 2009 kadar iğrenç bi oyun varmı....herifler 2004 ten beri aynı koşuş stili ,,aynı şutlar ,,bi tek friki kornerlere falso vermişler...bu kadar uyduruk oyunmu olur ...pesin tek kötü özelliği online modu ...O DA O KADAR İĞRENÇ OLMUŞ Kİ OYUNA VERDİĞİM TÜM PARA (PARA VERMEDİM TAKAS YAPTIM AMA OLSUN) HARAM OLSUN DİCEM VALLA REZİL ONLİNE...

Dostum tartışma olsun diye değilde, siz heralde gerçek futbol oyunu oynamak istemediğinizden PES'i tercih ediyorsunuz. Arkadaş hala anlamıyorum ya şu PES'in nesini savunabiliyorsunuz (Tamam top fiziği süper fakat bi tek o güzel diye en iyi futbol oyunu olmuyor). Orjinal değil, DVD harcanmaya değmez. PES6'dan sonra kendi nesline göre gelişmesi 0 olan bir oyun. Ayrıca koşuş stiline laf atmışsın FIFA'nın. Bu konuda bişey diyemeyeceğim çünkü PES oynaya oynaya gerçek koşuş stilini unutmuşsunuz siz. (PES'teki odun yutmuş adamlar sizinde gözünüzü boyamış, az gerçek maç seyretmenizi, sonrada XBOX360'da FIFA oynamanız tavsiyedir !). Daha uzatmıyorum çünkü konuya yazık fakat gelipte bu kadar saçma yazarsanızda "GERÇEKLERİ" her zaman söylerim ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: ucancisim

arkadaşlar ben xbox için şu kadro yamasını indirdim fakat bunu elimdeki pes e nasıl uygulaya bilirimi.DVD içerisindekileri bilgisayara indirip içine yedirdikten sonra yeniden yazma gibi bi şansım yokmu varsa nasıl yapabilirim .

Biri yardım etsin lütfeeeeeeen
  • PES 2009'u live üzerinden arkadaşımla oynayamıyorum, birbirimizi bulamıyoruz. ' adet server var Orgaz ve XIMELEZ. Bende loby'de 60 kişi görünüyor o 98 kişi var diyor. MAkişneler farklı bölge koduna sahip , ondan mı oluyor acaba ?. Benim makine NTSJ - U. Onunki PAL, farkeder mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OPTİMİST

PES 2009'u live üzerinden arkadaşımla oynayamıyorum, birbirimizi bulamıyoruz. ' adet server var Orgaz ve XIMELEZ. Bende loby'de 60 kişi görünüyor o 98 kişi var diyor. MAkişneler farklı bölge koduna sahip , ondan mı oluyor acaba ?. Benim makine NTSJ - U. Onunki PAL, farkeder mi ?

Pes de böyle bir sorun var bu oyunun yapımından kaynaklı PAL ile NTSC oynayamıyor sadece PAL-PAL ile oynayabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

quote:

Orjinalden alıntı: OPTİMİST

PES 2009'u live üzerinden arkadaşımla oynayamıyorum, birbirimizi bulamıyoruz. ' adet server var Orgaz ve XIMELEZ. Bende loby'de 60 kişi görünüyor o 98 kişi var diyor. MAkişneler farklı bölge koduna sahip , ondan mı oluyor acaba ?. Benim makine NTSJ - U. Onunki PAL, farkeder mi ?

Pes de böyle bir sorun var bu oyunun yapımından kaynaklı PAL ile NTSC oynayamıyor sadece PAL-PAL ile oynayabilir

O zaman konamiye

• Pesteki kadar iğrenç bi online modu görmedim..Yalnızca 4 kişiye kadar destekliyor (FIFA'da 20 kişi maç yapabiliyosunuz)... Oyun lagdan oynanmıyo..Ntsc-u PAL oynanmıyo..Live ını Amerika hesabı üzerinden alanlar İngiltere,Almanya,Fransa gibi ülkelerden alanlarla oynanmıyo kısacası Pes 2009 online oynanmaz ... Zaten Fifa'yı edindiğimden beri pesin pabucunu dama attım adamlar pcdeki o bayağılığı tamamen atmışlar xbox360 için başka bir oyun yapmışlar resmen menüsü bile farklı xbox 360 için fifa akar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

Pesteki kadar iğrenç bi online modu görmedim..Yalnızca 4 kişiye kadar destekliyor (FIFA'da 20 kişi maç yapabiliyosunuz)... Oyun lagdan oynanmıyo..Ntsc-u PAL oynanmıyo..Live ını Amerika hesabı üzerinden alanlar İngiltere,Almanya,Fransa gibi ülkelerden alanlarla oynanmıyo kısacası Pes 2009 online oynanmaz ... Zaten Fifa'yı edindiğimden beri pesin pabucunu dama attım adamlar pcdeki o bayağılığı tamamen atmışlar xbox360 için başka bir oyun yapmışlar resmen menüsü bile farklı xbox 360 için fifa akar

"Menüsü bile farklı" demen değişik olmuş tabii farklı olur menü bişey değil ki ama grafik, oynayış ve diğer yönlerden deseydin daha şey olurdu :) PES'e bırak para vermeyi, indirip DVD'ye bile yazmam, bazen arkadaşlar gelir onun için olabilir fakat onun dışında asla oynanmayacak bir oyun ki artık arkadaşlarlada oynamanın bi manası yok PES 2009'u. Milan'ı alıpta KAKA ile tüm sahayı dolaşman yeterli geliyor ve buda tüm heyecanı kaçırıyor. PES 2008'de bile bu olay bu kadar abartı değildi, bide PES 2009'da kalecilerin her topu sektirmeside ayrı bi heyecanı ve zevki kaçıran unsur .

• Ben yani o kadar farklı bi oyun olmuş anlamını vermek için söledim onu menüsü bile farklı diye yani daha çok özen gösterilmiş xbox için mesela pes 2009 herşeyiyle aynı pc için de xbox için de o duyguyu yansıtabilmek için öyle dedim ... Yine hakkını yemeyelim pesin de 2008 deki hataların çoğunu yapmamışlar bu kez..ama hala pes 6 daki oyun keyfini alamıyorum bana göre pes serisinin en iyi oyunudur..
  • gamertag=muratuysalxbox ekleyin turklerle pes oynamanin zevkine doyalim
  • arkadaşlar pes 2009 un resmi güncellemesi çıkmış... şubat 09 güncellemsi 176 mb.. ara transferler yapılmış
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.