Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009 -- ANA KONU -- (PS3, X360,PC, PSP, PS2) (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.637
Cevap
0
Favori
117.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bollomasta v3. arayanlar bana uğrasın elimde linkler mevcut
  • t_mexican sagolsun ,dağıtımı suan olmayan ve her Pes hayranının olmazsa olmazı bolloxmasta patchin Pal vers. mevcut.Bendede ntsc nin linkler var.suan halen aktif isteyene gönderirim

Su Live isinide bırakın artık,toplayın arkadslarınızı yapın Turnuvanızı babalar gibi dövüs,küfür,muhabbet o biçim
  • arkadaşlar ben winning eleven 2009 da england server ında ''turkiye (turkhısh)'' şeklinde bi lobby açıyorum her gün, buraya toplanalım, burda bi deneyelim online oynamayı........
    bu lobby i görenler girsin hemen
  • live yokki
  • arkadaşlar tmexicanın paylaştığı Bollomasta v3 patchli oyunun 6. partı elinde olan arkadaş varmı... çok acil 6. part gerekiyor bana yardımcı olursanız sevinirim
  • ben pes 2009'u yukledim,oyunu çalıstırmak için çift tıkladıgımda mavi ekran yapıo hep,nasıl halledebilriz arkadaşlar?
    edit: mavi ekran sorununu hoparlor ayarlarından cozdum.artık basınca direk mavi ekran yapmıyor.ama girince sol altta bi kac tane yıldız cıkıyor biraz bekledikten sonra bi hatayla karsılasıldı falan diyor.
    lutfen yardım edin arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rimefe -- 3 Temmuz 2009; 22:10:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gondor_ranger

ben pes 2009'u yukledim,oyunu çalıstırmak için çift tıkladıgımda mavi ekran yapıo hep,nasıl halledebilriz arkadaşlar?
    edit: mavi ekran sorununu hoparlor ayarlarından cozdum.artık basınca direk mavi ekran yapmıyor.ama girince sol altta bi kac tane yıldız cıkıyor biraz bekledikten sonra bi hatayla karsılasıldı falan diyor.
    lutfen yardım edin arkadaslar

Burası Xbox forumu bilmem farkında mısın?
  • arkadaşlar, bolloxmasta v3 patch veya başka bir patch nerden bulabilirim. nasıl yapılacağını anlatan yada yapılmışı olan bir yer var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: remzicigim

arkadaşlar, bolloxmasta v3 patch veya başka bir patch nerden bulabilirim. nasıl yapılacağını anlatan yada yapılmışı olan bir yer var mı?

Çok geç kaldın bu saatten sonra sağlam link bulman imkansız.. Ben bi ara patchlenmiş oyunu upload etmiştim ama o linklerde uçmuştur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: t_mexican

quote:

Orjinalden alıntı: remzicigim

arkadaşlar, bolloxmasta v3 patch veya başka bir patch nerden bulabilirim. nasıl yapılacağını anlatan yada yapılmışı olan bir yer var mı?

Çok geç kaldın bu saatten sonra sağlam link bulman imkansız.. Ben bi ara patchlenmiş oyunu upload etmiştim ama o linklerde uçmuştur..

evet biraz geç kaldım sanırım. yine de yardım edebilecek bir arkadaş olursa gerçekten sevinirim.
  • beyler forumdan pes09 xbox için bi buluşma noktası belirleyelim

laglı luglu oynanmıyo bu oyun
  • arkadaşlar konuya yeni dahil oldum ve 67 sayfayı okumak zor geldi
    epeydir xbox sahibiyim ama fırsatsızlıktan çok oynayamadım
    sormak istediğim bir konu var pes 2009 pal var elimde buna pc de olduğu gibi en son oyuncular formalar vs nasıl yüklenir
    yardımcı olabilecek biri varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

arkadaşlar konuya yeni dahil oldum ve 67 sayfayı okumak zor geldi
    epeydir xbox sahibiyim ama fırsatsızlıktan çok oynayamadım
    sormak istediğim bir konu var pes 2009 pal var elimde buna pc de olduğu gibi en son oyuncular formalar vs nasıl yüklenir
    yardımcı olabilecek biri varmı

Sadece bi önceki sayfayı (sayfa 66) yı oku orada bahsetmişler ama sanırsam linkler ölmüş.
  • onu gördüm ama
    ben en güncel kadroları istiyorum özellikle galatasaray elano keita vs gibi
    bunu pc de olduğu gibi yapacağımız bir yol yokmu
    yardım lütfen ...
  • Selam, PS3'te PES 2009'u 1.40 sürümüne yükselttim ama oyunda hiçbir şey değişmedi, kadrolar hala eski hallerinde. Neden olabilir acaba?
  • hort oldu biraz ama
    pes'in bana göre en iyi oyunu budur hele dört kişi oynayınca felaket sarıyo hala oynarız arkadaşlarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: orihorn

hort oldu biraz ama
    pes'in bana göre en iyi oyunu budur hele dört kişi oynayınca felaket sarıyo hala oynarız arkadaşlarla

oha horta bak
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.