Bütün gözler Avusturya-İsviçre'nin düzenlediği Avrupa şampiyonasındayken, Konami, Pro Evolution Soccer serisinin son versiyonu PES 09'u birkaç resimle birlikte duyurdu. Electronic Arts'ın Fifa 2008'inin futbol arenasındaki büyük adımlarından sonra next gen konsollarda Konami'nin ara verme yada bişeyler yapma zamanı geldi.
Resimlerden değişiklikleri anlamak çok güç ancak çimlerin şimdiye kadarki futbol oyunları arasında en iyilerden biri olduğunu söyleyebiliriz.
Pro Evolution'ın Proje Lideri Jon Murphy, konuyla ilgili olarak "PES 2009, serinin üstünlüğünü kesin olarak kanıtlayacak." açıklamasını yaptı.
Oyun, PS3, Xbox360, PC ve daha düşük çözünürlükte (oldgen) PSP ve PS2 için bu sonbaharda çıkıcak.
Not: Son gelen haberlere göre Konami malesef İspanya Ligi lisans haklarını kaybetti, bunuda belirtmiş olayım.
quote:
With all eyes on the great and the good of European football duking it out in Austria and Switzerland, Konami has wisely seized upon the moment by announcing Pro Evolution 2009, as well as releasing a handful of shots.
As Electronic Art's FIFA games continue to make strides towards the football crown, its make or break time for Konami's once all-conquering series in the first truly bespoke title for next-generation consoles. It's hard to read too much into the images – other than it has some of the most pleasant looking grass we've seen in a football game to date. Take that, EA.
"PES 2009 looks set to reaffirm the series' utter superiority," said Pro Evolution's Project Leader Jon Murphy.It kicks off on PlayStation 3, Xbox 360 and PC, alongside lo-def version on PlayStation 2 and PSP this Autumn.
------------------------------------------
EK BİLGİ
* Platform : XBOX 360, PS3, PC, PS2, PSP
*Geliştiren: Konami
*Tür: Futbol
*Çıkış Tarihi : 2008 Sonbahar
------------------------------------------
[Kunye=42-6]
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Diğer konu baştan aşağıya sataşma, atışma içeren mesajlarla dolu olması sebebiyle tek tek silinmesi mümkün olmadı mesajların, konu amacından saptı bu gereksiz 3 sayfa dolusu tartışmalar yüzünden. Bu nedenden dolayı diğer konuyu silip, yeni bir Pes 09 ana konusu açtım, bu konuyuda çöpe çevirmek isteyen arkadaşlarımı şimdiden uyarmak istiyorum.
Not: Bu mesajı uyarı sebebiyle yazdım, birkaç gün sonra sileceğim..
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Dört gözle bekliyorum çıkışını...
ss ler ile kandırmaya devam...Konami işini biliyor EA e devam......
quote:
Orjinalden alıntı: by _GoKhAn
ss ler ile kandırmaya devam...Konami işini biliyor EA e devam......
Sanki her yıl aynı ss'leri veriyorlar,sonrada şöyle yaptık böyle yaptık diyorlar...Ortaya çıkan oyun da eskisinin biraz modifiyelisi oluyor...Brezilya-Arjantin maçından sahneler oluyor ss'lerde,formalarda hep aynı,hatta oyuncularda...Oyuna nezaman doğru düzgün bir kariyer modu eklenir ozaman oynanmasının bir anlamı olur.Anlamsız master ligle bizi 10 yıldır oyalıyorlar.Üstüne üstlük ispanya lisansıda gitmiş!!!
Konami gerçekten işini biliyor ve çok sıkı çalışıyorlar...
Konami nextgen'e yenik düştü
Bakalim icimde azda olsa umut var ama gene lisans kaybetmis olmalari cok kotu olmus . Biz her sene lisans almalarini bekleyelim, bunlar lisans kaybetmeye devam etsin !
Konami firmasının gucu bukadar alt yapısı nexgen e musait değil...kaldırmıyor...3-4 sene onceki teknolojiyi kullanıyor...yazık vallahi koskoca firma ama yaptıgı iş iş değil..utanmıyorlarmı sizce..orda calısan muhendisler calısanlar aklım almıyor...tühh sana KONAMi .vicdansızlar.....
şuandaki gidişat değişr konuyla aynı
Bu sene PES'den iyice soğudu oyuncular. Bakalım Konami durumu nasıl toparlayacak çok merak ediyorum.
2.Resim Pes08 den değil mi?
Sayın sky_walker, diğer konuyu kapatmanızı anlıyorum ama barro arkadaşımıza da yazık olmadımı. o kadar araştırma yazıp aklı başında yazılar yazmıştı. en azından konu başına kendisininde yapmış olduğu açıklamalardan birini ekleyiverseydiniz. Ama dediğinize katılıyorum insanlar saçma sapan tartışmalara girip malesef oyun hakkında konuşmuyorlar.
oyun konusuna gelince;
lisanları hiç olmasın ama eskisi gibi oynarkan üfff, oha niralarıyla oyunu oynayabilecek duruma getirsinler. Derseniz ki umudun varmı, malesef yok
next-gen'de MGS4 gibi bir oyunu yapan Konami, PES'de nasıl çuvallıyor anlamak güç. PES 2009 'da umarım eski gerçekçi oynanabilirliğe kavuşur bu efsane oyun. Lisans olayını PES serilerinde gerçekçi oynanabilirlik yüzünden pek ciddiye almazdım ancak İspanya ligi gibi olmazsa olmaz bir ligi de kaybetmeleri çok kötü olmuş. PES3 intro'daki gibi bir oyunu görmek için sanırım PS4'ün çıkmasını bekleyeceğiz.
KONAMI bilir işini siz merak etmeyinBirde ss deki kalecinin eldiveni çok kötü yaa sanki bulaşık eldiveni
bende yeni farkettim bulaşık eldivenindende beter
quote:
Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
bende yeni farkettim bulaşık eldivenindende beter
Halbuki pes 6 da böyle miydi???
Ben Konamiye güveniyorum, kesinlikle 2008 deki hataları tekrarlamayacaklardır, geçmiş geleceğin aynasıdır
PES'i genelde arkadaşlarımla karşılılı oynadığım için PES2008'deki gibi bir adamla bütün defansı rahatça geçme olmamalı. PES6'da Ronaldinho ile bile adam geçme çok kolay değildi eğer karşında işi bilen bir arkadaşın olduğu zaman.
siz bide adamların baktığı noktalara bakın.topa vuran oyucudan başka herkes trübünlere tan tarafa birbirine veya havaya bakıyo
quote:
Orjinalden alıntı: maddie
siz bide adamların baktığı noktalara bakın.topa vuran oyucudan başka herkes trübünlere tan tarafa birbirine veya havaya bakıyo