Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2008 çıktı [PAL - PS2]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Pro Evolution Soccer 2008 çıktı [PAL - PS2]

Title..........: Pro Evolution Soccer 2008
    Publisher......: Konami
    Game Type......: Sports
    Release Date...: 2007-10-21
    Origin.........: PAL
    Platform.......: PS2
    Files..........: 43x50MB
    Language.......: EN/ES
    URL............:http://uk.ps2.ign.com/objects/908/908929.html

PES 2008 features a brand new intelligence system, called Teamvision, that adapts and reacts to players own gameplay styles to ensure that the computer controlled opponents are always challenging and forcing the player to think and chance their style of play to avoid being out-thought by the game. It learns counter attacks that target your weaknesses and look to exploit any repetitive tactics players use. Defenders react better to danger, closing down the ball and charging at shots and the goalkeepers hold shots that are closer to them as well. Teammates make more intelligent runs into space and the close control has been sharpened to ensure quick and fluid passing and speedy attacks can be built. The next gen versions also feature extensive edit modes so players can completely customise their PES 2008 experience. [Konami]

PUBLISHER: Konami
    DEVELOPER: Konami
    GENRE(S): Sports, Soccer
    PLAYERS: 8
    ESRB RATING: RP (Rating Pending)
    RELEASE DATE: October 26, 2007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 21 Ekim 2007; 13:08:09 >

• Hayırlı uğurlu olsun PS2'si olanlara.
  • Xbox360 için U versiyonu gelsede Region Free çeksek ama anlaşılan PS2'ye talim edicez PES2008 için.

Bu arada oyun 2 GB arkadaşlar.
  • ne çabuk ya 26 ekimde çıkmayacakmıydı fake olmasın
  • Fake değil oyunu oynayanlar var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldiertr

ne çabuk ya 26 ekimde çıkmayacakmıydı fake olmasın

korsanlar bir şekilde daha önce çıkıyor orjinal oyundan.
  • Hatta elemanın biri online denemesi yapmış PES 2008'de OK demiş ne derece doğru yada yanlış bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya sıkmayın arkadaşlar yok öyle bişey.
  • Hayır, oyun cidden PS2'ye çıktı. Release adı da: Pro Evolution Soccer 2008 PAL PS2DVD-ACCiDENT
  • Haha sıkıyormuşuz neyse bakalım indiren indirdi bende indirdim sabaha karşı DVD'ye yazıp oynayacağım tabi bu da yalan sıkıyoruz ya.
  • Hayırlı Olsun büyük ihtimalle ps2'ye çıkan son resmi pes
  • Paylaşım programlarında Cyrax arkadaşın dediği gibi PS2 PES2008 dosyaları var.Ama bilemem tabi.
  • Ben gece DVD'ye yazıp oynayacağım çünkü arkadaşlarla Live yapıcaz birazdan. PES 2008 biraz daha bekleyecek.
  • gece oynayacak olanlar yorum yapmayı unutmayın yatmadan önce bakalım yeni pesimiz nası olmuş heyecanla yorumlarınızı bekliyorum
  • oyun torrentlere düştü ancak rapid olarak daha yayımlayan çıkmadı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 22 Ekim 2007; 9:59:04 >
  • ya kimse oynamadımı ben indiriyorum şuan yüzde 30 larda.. hiç mi ps2 de bu oyunu bekleyen yok. oynayanlar yorumları yazsın arkadaşlar ps2nin son demlerinde pes2008 in çıkması şaşırttıbeni hem de ps3ten önce :) nedir görüntüler menü aynımıdır oynayan arkadaşlar merakımızı biraz gidersin ya :D
  • bi kaç SS koyun.
  • evet arkadaşlar oyunu alıpta oynayanlar varsa bir kaç ss koysaydınız çok iyi olurdu ps2 deki pes 2008 nasıl acaba çok merak ediyorum
  • ss isteruk
  • yüzde 47 oldu daha bitince koyarım bne d e
    arkadaşlar de hadi bekliyoz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.