Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2008 çıktı [PAL - PS2] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamera açısını söylüyorum arkadaşım.Pes2008e kadarki kamera açılarında wıde açısı daha geniş ve yukardan alıyodu şimid ise daha yakınlaştırmışlar saçma olmuş.Bu açı önceden daha yukardan veriyodu futbolcuları. pas atılıcağı sırada forvet oyuncuları görükmüyo. en geniş açı bu söledim açı.Anladınmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_pusu -- 26 Ekim 2007; 23:06:08 >
  • winning eleven ne zaman çıkıo ps2 var psp var alırım güzelse pcye demoyu indirdim açılmadı
  • Vallaha yeni çıkıcak olan wining eleven serisi daha ps2ye çıkıcakmı oda belli değil.
    ne zaman çıkıcağınıda bilmiyorum ama
    pesgaming diye bir sitede winnig eleven11 diye bir reklam görmüştüm Ps3 için.
    İnşallah pes2008in ardından hemen bi winning eleven serisi yaparlar ps2ye
    Çünkü pesle birlikte yada pesten sonra yapılan winning eleven oyunları herzaman daha güzel oluyor.
    en azından oynanabilirlik daha iyi ve hızlı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_pusu -- 26 Ekim 2007; 23:41:14 >
  • bu hız meselesini niye bu kadar takıyosunuz anlamıyorum hem oynanabilirlik iyi olsun diyosun hemde
    hızlı olsun çok saçma bence ara sıra we 8 i fln görüyorumda oyun acayip hızlı gerçekten çat çat çat hemen öbür sahadasın garip oluyo insan bence yeni pesin hızı gayet normal (gerçekci)
  • hız olayını neyse hadi kondisyon ayarından good yapınca hallediyoruz ok onda sorun yok.
    oyuncu hızında problem yok.
    Ama paslaşma sırasında toplar çok kısa düşüyo ve tek top yapamıyosun.gelişine şutlarda gelişme yok aynı yine kötü.yani oyuncular hızlı ama oyun hızlı değil.Böle olunce oyundan zevk almıyorum.paslaşmaları hiç beğenmiyorum.çok top kaybı oluyor.Gol olunca gol oldumu olmadımı belli değil.Atmosfer çok kötü. seyircileryok zaten.spikerler çok kötü ikiside.stadlar aynı ve zeminler soluk yine.Yüzler hiç olmamış zaten.bence biraz daha oynanışı zevkli ,atmosferi daha güzel yapabilirlerdi.hiç bişi katmamışlar oyuna
    Ama yinede oynuyorum napalım elimiz mahkum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_pusu -- 27 Ekim 2007; 21:57:03 >
  • Valla ben bugun oynadım pes 2008 i ve bana göre eski oyundan tek farkı menüler ve transferleri yapılmış olması onun dışında oynanabilirlik dahil herşey aynı değişen birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 27 Ekim 2007; 21:47:04 >
  • neyse napalım artık böyle oynuycaz oyunu
    Birde arkadaşlar PS2ye pes2008den sonra çıkıcak futbul oyunu hakkında bilginiz varmı?varsa nezaman çıkıcak?Bilgilendiren olursa sevinirim.
  • Ekran görüntüleri çok güzel.Pc'de ne zaman çıkar ?
  • rezalet demişsiniz hiç güzel demişsiniz anlamıyorum ya ps3teki gibi bi gelişme mi bekliyosunuz?pes 5ten beri 2 yılda bişi değişmedi yeni konsollar mevcutken ps2den ne bekliyosunuz ki? eminim ki gerçek bi pes severler bu oyuna şükrediyodur ps2ye çıktıgı için. ve fifadaki 06 07 gibi serilere bakıldıgı gibibakmaz ben bazen pes 5 te oynarım. bu oyun pes 6 ve pes 2007 den çok daha güzel. grafikleri çok az fark d aolsa daha iyi oynanış trübnler sahalar ve oyun loading durumu bile aynı. pes 6 dan zevk alan varsa ki gerçekten zevkliydi bu oyundan da zevk alıcaktır.. ama rezalet çok kötü diyen bi kişi gitsin bi xbox alsın ps3 alsın yada satsın ps2sini koysun üstüne 100 kağıt bi ekran kartı alsın.
  • Merak etme hepsi bende var abuksabuk yorumunuda kendine sakla hem ben ne demişim yukarıda PES 2008 yerine PES 6 veya PES 2007 oynarım daha iyi, olay PS2 olayı değil oyunun kendisi çok değişmiş kısacası Konami kaş yapayım derken göz çıkardı bu sefer. Hem ayrıca çoğu kişi oyunu beğenmedi buna PES fanatikleride dahil. Olduuuu gözlerim dolduuuu sırf sen istiyorsun diye oyunu seveceğim değil mi ?
  • oyunda pek bi değişiklik yok. sanki oyuncuların top tekniği arttırılmış. top sürmek daha kolay geldi. uzaktan şutların isabet oranı daha düşük ve ben bir haftadır hala kornerden gol atamadım eski oyunlarda en büyük kozlarımdan birisiydi kornerler. ayrıca kafa şutlarıda kötü. ama zamanla alışınca sorun kalmaz diye düşünüyorum ve bunada şükür diyorum
  • cyrax nedir bu şiddet hocam aup etmişsin ben sana yada bi kişiye yazmadım tabi ki bunu.elbette beni de tatmin etmedi oyun eskisinden daha iyi değil bunda hem fikiriz .benim değindiiğim nokta zaten çok fazla beklentimiz olmamasıydı bende hepsi yok kardeşim şuan sadece ps2 var kısmetse xbox alıcam o yüzden belki buna da şükür diyorum.. agresifliğe gerek yok fikir paylaşıoreuz neden kendime saklayım ki eminim bu yorumları ciddiye alıp tabi ki de kabul etmeyecek arkadaşlar olucak.. ama herkes böyle davranmasın biribirmize saygı duyalım kırmayalım abuksabuk gibi kelimelerden de uzak duralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haso_mari -- 28 Ekim 2007; 23:57:05 >
  • 1-Oynanabilirlik daha iyi olmuş,pes6 ile arasında bariz fark var. - + Puan
    2-Network Lag PES6 dan daha kötü - Puan
    3-Network en fazla 2 kişi oynatıyor - Puan
    4-Network diğer maçları izleyemiyorsun - Puan
    5-Network Grup olayını hala çözemedim PES6 da 2 ye 2 grup maçı yapılıyordu bunda en fazla 2 kişi girebildiği için hiçbir işe yaramıyor sanırım grup - Puan
    6-Tam GOL atacakken kaleden kaleye gol yedim nasıl olduğunu anlamadım ama yedim hatta cep tel ile tekrarı kaydetmeye çalıştım pek birşey anlaşılmasa da gol anlaşılıyor. - Puan

Tabi ki Konami PS3 XBOX360 kalitesinde yapamaz fakat PES6 standart özellikleri hunharca yok etmeleri beni hayal kırıklığına uğrattı.

PES6 online sunucuları PES2008 den sonra hızlı birşekilde kullanıcı kaybediyor maalesef.
    PS3,XBOX360 Online oyun nasıl bilmiyorum belki onlardada öyledir.

Yani özet olarak PS2 de Konami beni ilk defa hayal kırıklığına uğrattı sanırım yavaş yavaş PS3 alın diyorlar

• Ps3 de de online durum aynı..Kısacası SONY, online oyun işini beceremedi...Zaten Sony ps one offline bir konsoldu ,sony en baştan beri offline oyunlara ağırlık vermişti...Zoraki online oyun desteği ile ps2 ve yine zoraki online desteğiyle ps3 hayal kırıklığı yarattı..PES 2008 i livede oynayan arkadaşlar varsa, livede lag durumununun nasıl olduğunu yazabilirler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 29 Ekim 2007; 10:36:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: neo23

Ps3 de de online durum aynı..Kısacası SONY, online oyun işini beceremedi...Zaten Sony ps one offline bir konsoldu ,sony en baştan beri offline oyunlara ağırlık vermişti...Zoraki online oyun desteği ile ps2 ve yine zoraki online desteğiyle ps3 hayal kırıklığı yarattı..PES 2008 i livede oynayan arkadaşlar varsa, livede lag durumununun nasıl olduğunu yazabilirler....

PS3 de Online oyun aynı mı ?
    Saydıklarım gibi mi yani ?
    2-Network Lag PES6 dan daha kötü - Puan
    3-Network en fazla 2 kişi oynatıyor - Puan
    4-Network diğer maçları izleyemiyorsun - Puan
    5-Network Grup olayını hala çözemedim PES6 da 2 ye 2 grup maçı yapılıyordu bunda en fazla 2 kişi girebildiği için hiçbir işe yaramıyor sanırım grup - Puan

Eğer öyleyse bu Konami'nin hatası, PES6 da online yine idare ediyordu PS2 ile.
    Ama PES2008 rezil olmuş

• oyuna ps2 standartları ile bakıldıgında..aslında pekde kotu sayılmaz...fazlada bi fark yok pes6 dan..oynaya oynaya ufak değişiklilleri farkedebiliyorsunuz...başka da bir artısı yok...

konami mevcut pes kullanıcılarını kaybetmeden seriye devam etmiş ps2 de..sadece işte yeni kadrolar-formalar-stadlar -yeni bir menu azda olsa değişik bir oynanış ozelliklerini ekleyerek mevcut pes severleri korumayı başarmış...

daha fazlasını isteyeni ise konami, ps3-xbox 360 yada pc ye gecmelerini istemiştir.....

bence konami bu stratejisinde başarılı....ps2 deki o oyun yapısını bozmamış ve pes2008 ile bence ps2 de son noktayı cok iyi bir şekilde noktalamıştır...

• oyun çok güzel olmuş‚ begendim
    pes 2007´deki hataları düzeltmişler
    oyun çok akıcı olmuş‚ kolay faul çalmıyor hakem‚ süper ikili mücadeleler oluyor maçlarda‚ rakibin hücüm ve defanstaki yapay zekası müthiş gelişmiş(top playerde oynuyorum)

bu oyun beni 1 sene daha idere eder. 1 sene sonra ps3 alırım artık :)
  • sen 1 sene sonra ps3 almaya bak ama kacırdın seylerin farkında değilsin pes hariç bu oyun u xbox360 da oynamak lazım gibi ps3 üme almıcam fifa bana fazlasıyla yetiyor online yönü mükemmel bi oyun oynanısta 1 numara
  • ARKAFAŞLAR PES 2008 KAÇ GB ??
  • oyun güzel pes6 aynısı gibi ama bazı özellikler değişmiş.Hakem hemen faul vermıyor oyuncu kendine yere atabiliyor barajı ayaryabiliyorsun.uzaktan harika goller oluyor.Hareket BİLEN VAR MI?R2 VAR BNM BİLDİĞİM.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.