Şimdi Ara

PRK No Touch Laser (göz çizdirme ) ameliyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar 2 hafta önce PRK yöntemiyle uygulanan No Touch Laser operasyonu geçirdim. Süreci tek tek anlatmaya üşendim. Eğer sorularınız varsa yanıtlayabilirim.



  • Neden prk yi tercih ettiniz?
    nerede oldunuz ve tavsiyeleriniz varmi.

    Geçmiş olsun dileklerimle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuslu F kullanıcısına yanıt
    Benim gözüm için doktorum hem ilasik hemde prk yöntemini uygun gördü. Prk yönteminin iyileşme sürecinin biraz daha sıkıntılı fakat uzun süreli bakıldığında çok daha sağlıklı olduğunu ve ileride olası bir başka sorunda rahatlıkla tekrar ameliyat olabileceğimi söyledi. Bende bu yüzden bunu tercih ettim. İzmit dünyagöz hastanesinde oldum.
  • Gecmis olsun tekrardan, prk banada dediler fiyat olarak da 1800 dediler Kayseri şehir Hastanesi'nde. Bende kararsiz kaldim olumsuz yorumlarda okudum prk hakkında


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuslu F kullanıcısına yanıt
    PRK değil aslında benimkisi PRK yöntemin adı. Operasyonun ismi ise No Touch Smart Laser. Bi kaç farklı PRK yöntemi var bazılarını önermiyor doktorlar. Ben indirmli haliyle 7 bin gibi bir rakama oldum. Belki özel hastane olduğu içindir. Ama çok memnunum.
  • Özelden yazan arkadaşlar için buraya yazıyorum. Gsm no doğrulayamadığım için mesaj atamıyormuşum çözemedim olayı. Burdan cevap verebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAzer göz ayarı
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.